שלום בנות יקרות

yaacovl

New member
שלום בנות יקרות

אני מאוד נעזרת בפורום ובנסיון ובעצות המועילות של החברות בו. יש לי שאלה דחופה: אובחנתי כמו כולן ואמורה לעבור לפרוסקופיה החודש ואני מאוד לחוצה ודואגת לגבי הצלחת הניתוח. אני אמורה לעבור את הניתוח בת"הש אך בעקבות אופן הטיפול בי בהכנה לניתוח וחוסר הארגון במחלקה נתקפתי חשש. אמרו לי שאדע מי המנתח רק יום לפני הניתוח ואולי אראה אותו פעם ראשונה בניתוח עצמו. מישהי מכירה את הרופאים המנתחים בלפרוסקופיה בתל השומר או שיש לה מידע מי רצוי שינתח (לא שיעזור אך לפחות ירגיע אם אהיה אצל אותו מנתח). מישהי שמעה על או נותחה ע"י ד"ר מתי זולטי, דוד סוריאנו, רון שיינמן, דוד שטוקהיים, סופיה גורביץ, רועי משיח? יש אופציה לניתוח באופן פרטי אצל ד"ר חיים פיינשטיין-מישהי שמעה או נותחה על ידו?.. ו....שאלה נוספת - מה זה אינטרקואט (שמעתי שזו משחה ששמים בניתוח) והאם זה עוזר? תודה לילי

זואילי

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

בציבורי את לא יכולה לדעת מראש מי המנתח. כשהיה לי טרום ניתוח שיצא ביום ה' והניתוח היה ביום א' - אז בטרום ניתוח שאלתי וכבר ידעו להגיד לי מי ינתח. אבל לא ידעו להגיד לי מי יהיה המרדים. כל השמות שכתבת - מוכרים לי בהחלט. אם תקראי, עוד בדף הנוכחי יש שירשור המלצות על מנתחים ו ד"ר פיינשטיין הומלץ ע"י אחת מהבנות.

למעלה