שלום בנות חמודות

שלום בנות חמודות

שלום בנות מתוקות וחמודות אני ליאור ערן בן 14 וחצי מחפש חברה מגיל 14עד 15 אני נראה טוב ונחמד אני ילד רציני ואני אכיר אותכם ואני אהיה איתכם בקשר תרשמו לי את הפרטים שלכם ואני אחזור עליכם באהבה ליאור ערן ביי נשיקה חמה

תראי

כדי לעבוד עלינו את גם צריכה להחליף ניק, כן? מכל מקום, אני בספק אם גם זה יעבוד.

eXtreM1

New member
שלום ערן ...

אני חושב שאתה קוקס קטין נחמד מאוד. אשמח לעזור לך, דבר איתי במסרים אני יארגן לך את ענתושקוקס לארוחת ערב רומנטית במקדונלדס (ארוחת ילדים+צעצוע מתנה). באהבה דני ביי נשיקה חמה . חה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו זה היה ברור מאליו הרי היה ברור מלכתחילה שלא צחקתי סתם ועוד אנשים פה חשו תצמם והגיבו שאנחנו "זונות" ושאנחנו רעי לב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאלה ילד קטין ומתוסכל לך חפש צדפים בים או כמו שרשמתי קודם לכן פתח דפי זהב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

עלק תפסיקי לפגוע בי חחחחחחחחחחח בהודעה הקודמת רשמת שאת חברה של הנסיכה ואז בכלל רשמת שקוראים לך אורנה חחחחחחחחחחחחחחח ואז באת ורשמת שאתה ילד מגודל בן 14 בשם ערן ואחרי שהסתלבטת פה על אנשים שלרגע חשבו שאת רצינית ועוד אחת מסכנה שאין לה חברות את באה ואומרת שאני פוגעת בך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיב אומנם ההודעות שלך קורעות מצחוק מטמטום אבל יש גבול לפחות תחליף ניקים או תתמיד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב חבר'ה זוהי הודעה רשמית

שכל אחד יתרום שקל נאסוף כסף ונשכור אוטובוס שייקח את הזין הזה לשטחים שם יתנהגו אליו כמו שמגיע לו אורנה,ערן או מי שלא תהיה עם סיומת "קוקס" פה זה לא פורום נזקקים. סעעעעעעעעע אבל מה רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

../images/Emo4.gif

אולי זה השותף של טלי בן ארויה ששוב טוען לחפותו פדופילים מפרנסים את תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לא לחסום אותם הם חמודים:}

כן כן לא לחסוםםםםםםםםםםםםם

אחרת יהיה לי משעמם

שששש,שלי לא יפה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיפה יוני שצריכים אותו חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח שחר

איפה הוא באמתתתתתתתתתתתתתתתתת ואיפה הקוקס שזהותו לא ברורה לאן הוא נעלם שיבוא לשעשע אותנו שעמם לי חחחחחחחחחחחחחחחח

אני אגיד לך איפה הוא

שמור אצל תפוז חזק חזק משום מה תפוז לא חוסמים את הניקים הבאים איטל אופיר טלי בן ארויה[לא קיים כזה במדינתתנו] ו..הסוכן64 תהנו מהניקים חובבי ומגני פדופילים...למניהם

מממממממממממ

1. טלי בן ארויה לא פדולי ולא בן אלה בת 2. טלי בן ארויה מכירה 25 שנה אז שום מילה 3. שחר או שלי איך שקוראים לך פרטי אפשר אצלי 4. שבת שלום ומבורך רכלנים קטנים שלי 5. אם אני התפוס את הנסיכת הקריות אני תוקע/ת לא מטאטא בישבן שלא תוכל ללכת קוקסית וצריכה צומי שבת שלום ומבורך

אממממממממממ

מנסיון בפורום לשעבר את צריכה יותר לפרט להראות לך לוג שיחות בין טלי ולבין קטינה בת 13 שטלי מבקשת לראות פות וציצים??? תחשבי טוב טוב לפני שאתם מגנים על פדופילים רק שענת קקונתי תתן לי אור ירוק ובפורום תיהיה סערה חדשה כמובן שכל הפרחות יבואו ויגידו כמוך פוקימטנית שהן מכירות אותההההההההההה די נו שבת שלום

שחררררררררר

יש לך אור ירוק להכל אחי הרי זאת מדינה מתוקנת וחופש הביטוי שולט בה ללא צנזורות אחי ................ שפוך כל מה שיש לך אחי תן לנו להתבדרררררררררררר מת עליך נשנשון שלייייייייייייי

שו פרטי מה פרטייייייייייייייי

מה הולך פה מה נסגר פה שאני אבין מה אכפת לי מי היא ומה היא עושה כולה שאלתי אם היא פדופיל יאלה שתלך לשבת על איזה קקטוס

למעלה