שלום בנות חדשה כאן

lolla31

New member
שלום בנות חדשה כאן

אחרי שנכנסתי לפורום בטעות ואחרי כמה מסרים עם רומיה, ניראה לי שיש סיכוי סביר שגם אני חברת מועדון
, רציתי לדעת אם יש למשהי את טלפון של פרופ שולמן או פרופ משיח אני רוצה לקבוע טור והמוקד של הכללית מושבת.....

lolla31

New member
קבעת טור לשניהם?

ואם אפשר לשאול כמה עולה פגישה עם כל אחד מהם?

lolla31

New member
התקשרתי לכללית מושלם

ומסתבר ששולמן לא מוכר כרופא מומחה(סתומים...) רק משיח וזיידמן למי אתן ממליצות? אני עדיין לא מאובחנת אבל יש לי חשש גדול מכווןשאני עונה על כמה וכמה קריטריונים....

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שהחלטת להצטרף באופן פעיל. משיח גובה על פגישה ראשונה 1,000 ש"ח. שולמן נדמה לי 870 ש"ח. שיהיה לך בהצלחה רבה ואת מוזמנת להישאר

lolla31

New member
../images/Emo67.gifאני סוג של אובדת עיצות....

מסתבר שמהראשון לינואר יש חוקים חדשים בכללית, ופרופ' שולמן צריך לעבור איזה ועדה בכדי להיות מומחה מבחינתם! כרגע לפי המוקד, יש החזר עליו רק לתורים שיהיו עד ה 31/3 משם והלאה נכון להיום אין החזרים האם ללכת אליו לפגישה אחת או ללכת למשיח או זיידמן? מה אתן אומרות? חשוב לי גם שהוא יהיה מומחה לפריון!!!

אוף עם הכללית האלה ../images/Emo31.gif

אני יכולה למנות לך יתרונות וחסרונות-ומי שיודעת עוד מוזמנת להוסיף... לגבי משיח- הוא רופא פיריון מצוין זה אין ספק. הוא מ ק צ ו ע ן, מנוסה, מאד בטוח בעצמו ומאד יצירתי ואמיץ. כירורג מצוין. יש לו ידיים נפלאות, הוא עדין מאד. לגבי האנדו' - הגישה שלו - קודם הריון - אחר כך נטפל באנדו' - מניסיון שלי אני לא חושבת שזה נכון בכל המקרים. אם את מחפשת רופא עם יחס- אל תלכי אליו. הוא נורא נורא נורא עמוס - והרבה פעמים לשוחח איתו זו משימה בלתי אפשרית. את צריכה להבין שמבחינת טיפולי פיריון ואנדו' - היכולות הן מוגבלות. דיכוי - דקא מס' חודשים - דיכוי המוקדים ואחר כך - גירוי המוקדים ע"י הורמונים הגורמים סטימולציה- גירוי השחלות- מצד אחד מדכאים, מצד שני מלבים את האש. זיידמן - למיטב ידיעתי מאד נחמד, זמין למטופלות שלו, מעודד ותומך, אבל--- היכולות הכירורגיות שלו אינן משתווות לאלו של משיח. ולגבי פרוטוקולים- אני לא יודעת עד כמה הוא יצירתי. יודעת שיש המון מטופלות שלו בפורום "פוריות" שממש מעריצות אותו. אולי תשאלי גם שם.. אני לא יודעת מה הגישה שלו לאנדו' אם כי חשוב לציין שהוא ממייסדי מרפאת האנדו' בתה"ש ואחראי על הפן המחקרי שם. התלבטות קשה. אם הייתי בתחילת הדרך לא בטוחה במי הייתי בוחרת. באמת קשה. מקווה שקצת עזרתי ואולי תיכנס עוד מעט תגבורת לעזור לך
בואינג

lolla31

New member
העיניין הוא כזה. בעיות בלהכנס

להריון כבר יש לי, אני מטופלת אצל דר' גבע בקופ"ח, החודש מתחילים הזרעות אני בספק אם זה יעבוד, בינתיים ממתינים לתוצאות US כי הרחם שלי משהוא לא בסדר בצורה לפי צילום הרחם, ובכל מקרה רציתי ללכת לרופא נוסף, אבל מכוון שאני לא מאובחנת, אז אני רוצה למצוא רופא שיוכל לקשר בין כל הכאבים וכו.... אולי שווה ללכת לשולמן פעם אחת, אולי פעמיים? יש לי עד סוף מרץ!

ShirYaki

New member
אני מתכוונת ללכת לשולמן לפעם אחת

לייעוץ, אולי פעמיים. אבל זה בגלל שאני גרה בקריות ואני לא אעשה את הטיפולים במרכז.

קשהמאוד

New member
ברוכה הבאה, ו ../images/Emo50.gif

אני לא יכולה להמליץ לך, כי אני לא מכירה את שניהם, רק משמועות שמעתי ששנהים טובים. אנ הולכת להתיעצות אם פרופ' דור במרץ, ומשם כנראה לIVF המון המון בהצלחה

ליהיS

New member
את זיידמן אני לא מכירה אבל הערצתי

נתונה למשיח. הגעתי אליו בגיל 26 עם עקרות בלתי הפיכה. הוא היה פשוט מקסים. קיבל אותנו בין שאיבה לשאיבה ואף הציע לנו בורקסים והתנצל כי לא היה לו זמן לאכול. מסכימה עם בואינג כיוון שגם לנו הוא אמר ש"קודם כל נדאג להכניס אותך להריון". מבחינתי זה היה בסדר והוא גם הצליח.קשה מאוד לטפל גם באנדו' וגם בפריון בעת ובעונה אחת אבל חשוב בהחלט שרופא הפריון שלך ידע להגות את המילה המוזרה הזו וגם יידע מה עומד לפניו. הטיפולים שלי החלו לפני כ-11 שנה וכבר אז משיח ידע די הרבה על האנדו'-בהחלט שיפור יחסית למה שקורה בארץ. אני מאמינה שהיום הוא יודע יותר.

ha1231

New member
שיר איך היתה הפגישה איתם?

או שעדיין לא התקיימה, תספרי חוויות.

ShirYaki

New member
עדיין לא נפגשתי

עם שולמן בשביעי למרץ ועם משיח ב22. עם שולמן אני בטוח אפגש, עם משיח לא בטוח, כי אם אני עוברת לקלדרון להמשך הטיפולים אז זה נראה לי מספיק. ברור שאני אעדכן!

קלייאו

New member
סליחה על הבורות...

שלום, אני אומנם לא פעילה אבל עוקבת אחרי הפורום. אובחנתי לפני כמעט 3 שנים ואני אחרי שנה וחצי של נסיונות (בלי כל טיפול). אני לא מבינה למה לצורך טיפולי פריון צריך לפנות לרופא שהוא כירוג טוב? האם השיקול בבחירת רופא לא צריך להיות רופא פריון טוב שמכיר את המחלה ויודע להתאים טיפול? למה לפנות למרפאה בתל השומר לצורך טיפולי פריון (למי שעברה הוצאה של ציסטות)? שאלה נוספת, לפני טיפולי פריון למי שאובחנה כחולה צריך לעבור דיכוי מיוחד? דיכוי במשך זמן ארוך מחודש? מנסיונכם, האם לאחר ניתוח, בו הוצאה הציסטות ו(טפו, טפו, טפו) לא היו כמעט כאבים בזמן מחזור אחרי הניתוח יש לפנות לרופא כירורג או לרופא פריון רגיל? תודה,

ר ו מ י ה

New member
הי קלייאו ../images/Emo39.gif

1. בטיפולי IVF שאיבת הביציות נעשת בהליך כירורגי ובהרדמה מלאה. במקרים של הידבקויות , יש צורך ברופא פריון שהוא גם כירורג טוב היות ועלולים להיפגע כלי דם, דבר העשוי ליצור סיבוך נוסף. 2.בהחלט- צריך לבחור רופא פריון טוב בעל ידע במחלה. לצערי זה לא טרוויאלי. 3. לא תמיד יש צורך לפנות למרפאת האנדו' בתה"ש שהיא כירורגית מיסודה. אני תמיד ממליצה לכל אנדואית המנסה להרות, לפנות קודם כל אל רופא פריון הבקיא במחלה ורק לאחר התייעצות איתו לקבל החלטה לגבי המרפאה בתה"ש. במקרים בהם נושא הפריון לא מעורב והאישה סובלת, אני כן ממליצה על תה"ש. 4.לאו דווקא- תלוי מה מצב האנדו' אצלך . במקרים מסויימים ניתן פרוטוקול של דיכוי ממושך לפני תחילת הטיפולים אבל זה תלוי במספר גורמים. 5.במידה ואת מעונינת להרות עליך לפנות לרופא פריון בעל ידע בתחום. בהצלחה

למעלה