שלום בנות, בנים!!! ☺

Netanya Girl

New member
שלום בנות, בנים!!! ☺

מה הענינים? זה פעם ראשונה שאני רושמת בפורום הזה אבל מה זה משנה! מן הסתם אניפותחת פה הודעה כי אני רוצה לשאול שאלות אז ככה: לאחי ולאחתוי יש בר/בת מצווה במשותף!! אני לובשת...מה שאתם רואים פה בתמונה!! הקיצר הייתי רוצה שתתאיממו לי איפור, כדי שזה יראה מיוחד ולא כמו כל יום רגיל שאני מתאפרת ושזה יהיה מתאים. הבר מצווה עצמה היא באולם! אני די שחומה! עיניים חומות כהות שיער -חום אדמדם אם זה משנה בכלל וזהו! הייתי רוצה איפור שיתאים לי מהמקצועיות! תודה רבה למי שיענה/תענה! רעות ☻☺☻☺☻♥♦♣♠•◘○

לא רעותי.. היא אמרה שזה מה שהיא

תלבש.. היא לא אמרה שזאת היא
לאב יווו ! שרון.

Netanya Girl

New member
לא הבנת...זה לא אני זה מה שאני ילבש

!!לזה רציתי שתתאימו איפור!!!! חוץ מזה..מה זה לא יכולה להיות אני..? גרררררררר סתם

אהה אוקי.. סליחה שלא הבנתי אותך

אז אני חושבת שיהיה נחמד אם תשתמשי בגוונים של בורדו. צלליות בגוונים של בורדו, לבן, חום, מעט שחור או אפילו אפור כהה. שימי טשטוש בין הריסים של אפור כהה אחר כך שימי צללית בודרו איך שאת רוצה פס חום כהה על פס הבננה (העפעף העליון) טשטשי את הקו הזה טוב טוב ככה שלא ממש ישימו לך שיש שם פס בכלל ואז למעלה על עצם הגבה צללית לבנה ואת יכולה לטשטש את זה ביחד עם שאר הצלליות, ואחר כך שימי מסקרה ואם בא לך גם איליינר אבל כמובן שאת כל זה את עושה אחרי שאת שמה את המייק אפ והפודרה והקונסילר וכל זה... ואחרי הכל שימי אודם בורדו או חום בינוני רצוי קודם לשרטט את השפתיים עם עיפרון חום כהה ואחר טשטשי אותו עם האודם. בהצלחה ותהני!

Netanya Girl

New member
תודה רבה!!הייתי רוצה עוד תגובות

את החלק של הקונסילר והפודרה והמיקאפ אני רוצה לדעת איך למרוח נכון!!!! ו..האם לרנות 3 באחד זה עדיף..? ששל איזה חברה? איזה מתאים לעור שמן!!! וכל זה!!!!!! ודרך אגב יש לך אחלה שם!!!

כן גם השם שלך נורא יפה ../images/Emo13.gif

אוקי אז ככה... את המייק אפ את מורחת על פנים נקיות בכל הפינות הכי קטנות בפנים ותמרחי טוב טוב בלי סימנים עד שכל המייק אפ נספג בעור, תמרחי אותו מכיוון הסנטר עד לכיוון חצי הצוואר ככה שלא יהיו מקומות שיהיה חסר בהם מייק אפ. לעור שמן אני ממליצה לך על המייק אפ הנוזלי של נמבר 7. אחר כך את הפודרה עדיף שקופה של קאסטרו או נמבר 7, על כל הפרצוף או עם מברשת המיועדת לפודרה או עם כרית לפודרה בטפיחות על כל הפנים ואחר לטאטות את שאריות הפודרה מהפנים שלא יווצרו גושי פודרה על הפנים.

למעלה