שלום בכל המוצצות

Hoova2x

New member
שלום בכל המוצצות ../images/Emo6.gif

רבותי מה נסגר איתכם? זיקו, תפוס את בעלך ובואו לרקוד בטי.אל.וי... וזה תקף לגבי כולכם, שוכני הפורום המכובד

Hoova2x

New member
יש שם מכירת חיסול של כפכפים ../images/Emo66.gif

רוקדים שם! אלא מה חשבת, פיזדה אומללה שכמוך?

Hoova2x

New member
לא! לך אסור! ../images/Emo6.gif

ה-FFF של שירזי זה בד"כ כל שישי ב-TLV. השבוע הם עושים באילת אבל משבוע הבא חוזרים למתכונת רגילה.

chubichab

New member
ואם אני מבטיח להתנהג יפה?

אז המסיבה הבאה רק בעוד שבועיים?

שוקוליט

New member
עדיף את התיאטרון !!!

כי בטיאלוי כרטיס עולה 150 שקל ובתאטרון שליש מחיר

stefan10

New member
אני לא אוהב את הטי.אל.וי על אף

שבגלל משפחתי אני יכול להכנס חינם עם עוד אחד.תמיד צפוף מאד מחניק.מלא ילדים,סיגריות,דורכים עליך וכל כך קר ומנוכר ואין לי סיכוי שם לכלום רובם בשואו אוף.אני ודובי דבש מעדיפים ת התאטרון פעם בחודש (מסיבת הביג בוויז-הבאה ב 22.1) יותר מרווח קהל נעים יתר יש אוויר אני יכול לרקוד ולהתפרע כמו שאני רוצנ .פה ושם איזה מישהו רוקד איתי בצמידות וכוו..אני יותר נהנה לשלם 50 שח ולהנות מאשר חינם ולא להנות.למסיבה ביום שישי הקרוב אחותי ובעלה יסעו לאילת וירקדו בחינם אצל גיסה שמעון.ולי נשאר הבייבי סיטר על האחיינים שלי.אז אני מקורקע אבל בשימחה שהיא תהנה.אתם מומנם ל 22/1 לתאטרון.

הרבה זמן לא רקדתי

Hoova2x תוכל לעדכן אותנו מתי יש מסיבה וכמה זה עולה? והאם בין המשתתפים הרוקדים יש גם דובים? יש שם סקס?

יציאת מצריים

להגיע למרכז בשביל מסיבה ב-TLV זה ממש כמו יצאת מצריים כי אני צריך להגיע למרכז לדאוג לא להשתכר ועוד לחזור בחזרה לדרום אז בגלל זה אני מוותר להגיע למסובות כאלה במרכז הייתי במסיבה אחת של הפופרינג ונהניתי מאד אבל עיצב אותי לחשוב כל הזמן על הדרך חזרה.

Hoova2x

New member
FFF יש כל שישי בעקרון

למעט היום, 16.1.04, כי היום הם באילת. זה בד"כ עולה עד 100 ש"ח ואם אתה VIP אז 60

איזה גילאים מגיעים לשם?

ממה שהבנתי מחברים שלי ששם זה מסיבות רק של סטרייטים בכלל.

למעלה