את צודקת... ;;;
J Just Hippo New member 25/7/06 #18 שעלום אל תפחדי, ילדה. אני סתם היפופוטם. תנסי להגיד " פופו ". הצלחת? לא פופו כזה, כאילו, פופו. לאאאאאא... נו, עזבי -_- בכל מקרה, אני היפו ^_^
שעלום אל תפחדי, ילדה. אני סתם היפופוטם. תנסי להגיד " פופו ". הצלחת? לא פופו כזה, כאילו, פופו. לאאאאאא... נו, עזבי -_- בכל מקרה, אני היפו ^_^
A Alxe The Behsit1 New member 25/7/06 #19 שלום היפו D:../images/Emo97.gif XDD;אני לא ממש אוהבת הפטיטםיטםטיטמטמטמטםטמטןטמטןמןט. סתעם XP
H HIPPO KABA SAMA New member 26/7/06 #35 למעשה - אומרים " היפופוטאמוס " HIPPOPOTAMUS. אבל ניחא. קראי לי היפו. ואל תשימי לב לכינוי, הוא משתנה כל הזמן XD
למעשה - אומרים " היפופוטאמוס " HIPPOPOTAMUS. אבל ניחא. קראי לי היפו. ואל תשימי לב לכינוי, הוא משתנה כל הזמן XD
N NoriChan New member 25/7/06 #20 נכון אינו בישי *O*O*O*O* + יש לך טעם טוב אבל אני מאוד מצטערת להגיד לך ש... הוא שלי נה נה בננה ברוכה ^-^ ני אלינור, השתלבות נעימה ^^
נכון אינו בישי *O*O*O*O* + יש לך טעם טוב אבל אני מאוד מצטערת להגיד לך ש... הוא שלי נה נה בננה ברוכה ^-^ ני אלינור, השתלבות נעימה ^^
N NoriChan New member 25/7/06 #21 והנה עוד תמונה שלו ../images/Emo99.gif + ~~~~~~~~~~~> וזהו אינלי כוח להציף X:
N NoriChan New member 25/7/06 #28 אומנות השרשור O: ../images/Emo55.gif../images/Emo62.gif גמאת מכפר סבא? O: מגניש! ^-^ אומנות השרשור ~~~~~~>
אומנות השרשור O: ../images/Emo55.gif../images/Emo62.gif גמאת מכפר סבא? O: מגניש! ^-^ אומנות השרשור ~~~~~~>
A Alxe The Behsit1 New member 25/7/06 #26 ממתי החלטת זו O:../images/Emo97.gif מיורקו ואינו הם שלי~~! *O*אין לאפחד זכות לגנובם!!!!!!!!1111111 לא סתאם,קחו חופשי
ממתי החלטת זו O:../images/Emo97.gif מיורקו ואינו הם שלי~~! *O*אין לאפחד זכות לגנובם!!!!!!!!1111111 לא סתאם,קחו חופשי
A Alxe The Behsit1 New member 25/7/06 #25 כוסיות../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif אומג O: בישייייייייייייים *-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
כוסיות../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif אומג O: בישייייייייייייים *-*;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
S ShuNka New member 25/7/06 #29 ברוכית וצלוחית D: אני שני, בת 14 ^^~ ואיזה סוג של הנאה אנחנו אמורים לספק לך? *מתרחקת באיטיות* XD
K kagurush333 New member 26/7/06 #30 ../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי|ברוכה הבאה! ^-^ והשתלבות נעימה!
ט טוצע צאן New member 26/7/06 #31 ברוכה הבאה ^______^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif אהאהאהאהאה |מתמוטטת|
M Mana Sama New member 26/7/06 #33 ברוכה הבאה ^.^ את חמוטה ^^ השתלבות נעימה פה וכאלה.. אני קסואי (סיון,אבל את נדרשת לקרוא לי קסואי-כמו כולם פה) בת 17,מחור שקוראים לו יבנה =X
ברוכה הבאה ^.^ את חמוטה ^^ השתלבות נעימה פה וכאלה.. אני קסואי (סיון,אבל את נדרשת לקרוא לי קסואי-כמו כולם פה) בת 17,מחור שקוראים לו יבנה =X
L Lust chan New member 26/7/06 #34 ברוכההבאה~! D:../images/Emo135.gif +צלוחית, וכאלה ;ס תהני בפורום 3: