שלום ביסקסואלים!

שמונהrr

New member
שלום ביסקסואלים!

יש לי שאלה שכבר מטרידה אותי מלא זמן, רציתי לדעת: האם לא יותר פשוט לביסקסואל להשאר בארון ולהעמיד פני סטרייט? הרי הומו אני מבין, אין ברירה... ועוד שאלה: אומרים שאצל ביסקסואלים זה בא בתקופות, לפעמים זה יותר לנשים ולפעמים יותר לגברים. האם לדעתכם זאת בעיה, אם כן, לביסקסואל להיות בקשר עם אותו בנאדם לזמן ממושך? כי לפעמים הוא נמשך אליו יותר ולפעמים פחות, וזה משפיע על הקשר ועל ה"כיף" שבקשר... אלה שתי השאלות שלי, ואני כמובן לא בי-פוב, אלא רק מתעניין כדי להרחיב את מאגר הידע שלי

sutul

New member
אז ככה

למה לעזאזל שאני אהיה בארון, בכוננית או בשידה אם אני לא משחק מחבואים?!?!? אין לי עיניין להיות בארון חוץ מלקחת משם בגדים ב' כל עיניין "התקופות" זה בולשיט ולכן כל השאלות שנילוו לה לא רלוונטיות עוד שאלות?

The Hawk

New member
הייתי אומר שזה משתנה מאדם לאדם.

האם יותר קל להשאר בארון? אולי. אבל מה קורה אם פתאום אתה פוגש את אהבת חייך והוא/היא מאותו המין? תקופות? אצלי אישית לא, ואני לא מאמין שיש בעיה בקשר ארוך טווח, אבל שוב זה משתנה מאדם לאדם. בי הוא לא כל כך מוגדר, ואני גם לא אוהב תוויות או הגדרות. אני יכול להגיד שבשבילי לצאת מהארון היה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי. ואצלי אהבה פשוט לא עוצרת במין של הבן אדם.

D amaged R oses

New member
נמנמ

האמת שאני כן חושבת
אני לא מרגישה צורך לספר לאנשים וזה לא סוד גדול. האמת שאם בנות מהשכבה וילדים מסויימים מהשכבה יגלו אני חושבת שלא יהיה לי נוח עם זה. כי יתחילו לקרוא לי לסבית ומה לעשות, ילדים זה עם אכזר
אני מסתדרת בצד של הבנים כרגע
ומתכוונת להישאר בצד הזה עוד המון
ויכול להיות לגבי השאלה השניה... אבל זה קורה לי עכשיו, אולי רק ביגלל שאני עם מישהו ולא מישהי
הייתה איזה ילדה אחת שהיה בה משהו שגרם לי לרצות פשוט לנשק אותה. ראיתי אותה אתמול ורציתי להקיא מהחוסר טיפוח הנוראי הזה

Paranoid Eyes

New member
אהממ

בעקרון אני לא יודעת איך ומה להגדיר את עצמי, אני לא רצה ומספרת לכל העולם מה אני או מי אני... אבל אם במקרה נושא שכזה עולה, אני לא מסתירה או מסתתרת בארון. למה אתה כ"כ מוטרד מזה ? :)) זה ממש לא עניין של תקופות, זה לא שבחודשיים האלו אני אשמך לבנות ובחודשייםה באים אני אמשך רק לבנים. תמיד יש משיכה לבנות , במקרה שלי.. אבל זורמים עם מה שטוב לנו באותו רגע נתון /תקופה. למה להשאר ארון, לא ברור לי?

Blackice

New member
תשובות משלי

לשאלה הראשונה- כן. מבחינה טכנית, יותר קל מאשר להומו. זה לא אומר שעדיף להשאר בארון- אני מעדיף לא להיות בארון מהסיבה הפשוטה של להיות כנה עם הסביבה. לשאלה השנייה- ביסקסואליות מתבטאת שונה מאדם לאדם. זו מעיין תגית שהיא ברירת מחדל לכל מי שמרגיש שלא בנוח עם הגדרה של "הומו" או "סטרייט". יש כאלה שנמשכים יותר למין אחד או לשני. יש כאלה שזה בא להם בתקופות. יש כאלה שסתם מסתקרנים קצת. אני אישית משך הרבה מאוד שנים חוויתי תקופות שנעו בין מספר ימים למספר חודשים. ולי זה לא הפריע לנהל מערכות יחסים ארוכות (חברה הקודמת שנה, הנוכחית שלוש וחצי וסופרים..
). האהבה והמשיכה לא דועכת, פשוט אם אני בתקופה שאני מעדיף יותר בנים אז אני אוהב ואמשך לחברה, וברחוב אסתכל יותר על בנים חתיכים.. ואם אני בתקופה שאני מעדיף יותר בנות אז אני אוהב ואמשך אליה וברחוב אני אסתכל בעיקר על הבנות.. לאחרונה אין לי ממש תקופות וזה התייצב איפושהו באמצע.. (או שזו גם תקופה? ימים יגידו.) מקווה שעזרתי..

שמונהrr

New member
כן אבל האם הכנות הזאת לא פוגעת?

היא יכולה גם לפגוע בך, לא? או שזה פשוט לא קורה לך? אני לא יודע למה אבל כולם באשכול גאווה מתנהגים כאילו שאין שנאה/הומופוביה והכל סבבה... חוץ מזה שזה קצת מצמצם את האפשרויות שלך לא? כל מיני בנות אולי לא ירצו אותך אם זה מה שהן ישמעו. תודה

Blackice

New member
אני לא הייתי אומר שזה מצמצם את האפשרויות שלי

כי: 1. אני בכל מקרה לא הייתי רוצה להיות עם בנות ביפוביות.זה חלק מהזהות שלי ואם הן לא יכולות לקבל את זה אז לא נהיה ביחד, ובעסה להן. 2. יש ממש מעט בנות הומופוביות\ביפוביות שנתקלתי בהן (כמו שיש ממש מעט בחורים לסבופובים), וגם איתן בהרבה מקרים אחרי שדיברתי איתן על הנושא הן נרגעו קצת עם הרתיעה.. ברור שהכנות הזו יכולה לפגוע בי. אבל בדרך כלל זה בדברים קטנים ולא חשובים כמו הערות שאנשים זורקים ברחוב כשרואים אותי עם בן.. עדיין לא נתקלתי באפלייה ישירה בדבר שחשוב לי..

Paranoid Eyes

New member
נצל"ש....

תגידו, בני הזוג שלכם יודעים עליכם? ידעו? היו כאלה שלא יכלו להתמודד עם זה?

D amaged R oses

New member
הוא יודע ../images/Emo13.gif

אבל אם אני מעירה הערה של "אני כלכך אזיין אותה" או "בא לי כוס"
[כל דבר שיעצבן אותו ויציק לו!
] הוא אומר לי משהו כמו "שש את.. את תאהבי רק בנים. בלי בנות." כשדיברתי איתו לפני כמה זמן אז אמרתי לו שהרבה בנים היו מתים שחברה שלהם הייתה רוצה גם בנות, אורגיות וכאלה
אז הוא אמר שכן , ברור. בכייף
אבל הוא לא רוצה שאני אתאהב במישהי אחרת ויעזוב אותו [
!!!] ועם האקס הקודם שלי זה לא הזיז לו
חברה שלי מציקה לו ואומרת "אבל היא לסבית לא אכפת לך?! היא אוהבת בנות!" והוא כזה "שמעי.. מה שהיא עושה שהיא לא איתי לא מעניין אותי. שתעשה מה שבא לה זה החיים שלה. עכשיו היא איתי ורק שלי וזהו"
נפרדנו אחרי שבועיים

זכוכיות

New member
כולם ידעו ולא עשו עניין

ואני הייתי עם שני ביסקסואלים (שנתיים עד ממש לא מזמן, וחצי שנה אי שם בגיל 17), כנ"ל כמובן שלא היתה לי שום בעיה.

זכוכיות

New member
אני מתקשה להבין את השאלה

אני גם מאוד מתקשה להבין את מושג "הארון". מה זה להעמיד פני סטרייט? רוב ה"מכרים" שלי לא יודעים עלי, החברים הקרובים יודעים חלקם כי הם היו שם כשהייתי עם נשים (זה קצת הזוי להסתיר את האהבה שלך מחברייך הטובים), וחלקם סתם כי השיחות זרמו לשם. כמובן שמדובר באנשים שלספר להם לא היה ביג דיל עוד מראש, ויכלתי לצפות את התגובה שלא-עושה-עניין שלהם. מבחינתי הביסקסואליות שלי מתבטאת יותר במובן הרגשי מאשר המיני... כלומר, יותר משאני נמשכת לטיפוסים מסויימים משני המינים- אני מסוגלת להתאהב בהם. כשמתאהבים כאמור, כבר מאוחר מדי, אין ברירה ואין את האופציה להעמיד פני סטרייט. בנוגע לטענה השניה שלך, אני לא מזהה אותה על עצמי.

uvita

New member
היי

לגביי השאלה הראשונה: הצורך (לפחות שלי) לצאת מהארון הוא בגלל שאני מרגישה כאילו יש מן משהו ענקי שיושב לי על הלב ואני לא יכולה להתאפק ורוצה להתפוצץ ולספר לאנשים שחשובים לי. כל החברים שלי יודעים שאני בי..המשפחה לא- אבל זה בגלל שאני פחדנית ואני יודעת שראשי יערף... אל מצד שני כרגע גם פחות "בוער" לי לספר למשפחה כי אני עם בחור. אך אם אפרד ממנו (טפו טפו) והאדם איתו ארצה לבלות את שארית חיי תהייה אישה? אהיה "חיבת" לספר. לא יודעת בעיניין ה"תקופות" אבל אני כן מרגישה לעיתים שבא לי גבר או אישה יותר מהמין השני (חח..בא לי גבר בייחוד בימים שטופי ההורמונים
). אבל זה לא משנה כאשר אני בזוגיות..כי אני תמיד נמשכת לבן/ת זוגי.... ולגבי השאלה השנייה ששאלו- אין לי כל רצון להסתיר את המיניות שלי מבני/בנות זוגי...זו אני ואם לא מקבלים את זה- הפסד שלהם. חבר שלי יודע מזה והוא הכי תומך בעולם! וגם האקסית שלי ידעה מזה ולא היתה לה בעייה (למרות שהיא היתה בטוחה שזה איזה-שהוא "שלב" ויום אחד אבין שאני לסבית...). אבל אני יודעת שיש הרבה אנשים שלא היו רוצים לצאת עם מישהו/י ביסקסואל..הרבה חברים שלי אמרו לי את זה..משום מה הם בטוחים שביסקסואל יבגוד בהם
חברות שלי אומרות שהן לא מבינות איך חבר שלי מתמודד עם זה, מישהי גם אמרה לי :"אני מקנאת אם חבר שלי יסתכל על בחורה. אני אמות אם אני אצתרך לקנא גם בבנים!" אבל לדעתי זו סתם בורות - .אני צריכה לעבוד קשה יותר כדי לחנך אותם

uvita

New member
טוב..אני עייפה ואין לי כח ללמוד יותר...

אז אני עונה..(נראה לי שהייתי ב7...) 7. אני לומדת תואר ראשון בפיסיקה 8. הייתי אמורה לסיים את התואר..אבל יש לי מועדי ב'.... 9. חבר שלי לומד איתי 10. תמיד ידעתי שאני נמשכת לנשים 11. בגיל 13 גיליתי את המושג "ביסקסואל" ומאז התפללתי חצי שנה :"ה', תעשה שאני ביסקסואלית ולא לסבית" 12. חח! אני לא מאמינה שרשמתי את זה..אל תצחקו עלי :( 13.נולדתי בארץ 14.שנה שעברה יצאתי לראשונה מגבולות הארץ-5 ימים בספרד!!! 15.יש לי חולש לג'ינג'יות (ביחוד עם עינים ירוקות ותלתלים!)
16. יש לי גם חולשה לבנים עם גומות 17. למרות שאני נמוכה, אף פעם לא הרגשתי ככה 18. לא עשיתי סקס עם אישה 19. איבדתי את הבתולין שלי בגיל מאוחר יחסית 20. התאהבתי פעמיים 21. האדם הראשון היתה החברה הכי טובה שלי בגיל 16-18 22. האדם השני הוא החבר הנוכחי
23. אני מתבלבלת בין "רחב" ל"רכב" (לא קשאני קוראת..כשאני צריכה לכתוב) 24.שונאת אנשים טיפשים 25. שונאת צביעות 26. אני מאמינה שמתאהבים בנפש של הבן אדם ולא במין שלו 27. כשאני אוהבת מישהו- הוא נראה לי הכי יפה בעולם! 28. מפחדת מג'וקים 29. פעם הייתי בבית לבד ועף לכיווני ג'וק ענקי , התחלתי לברוח, נכנסתי למקלחת ומרב פחד נעלתי את הדלת
(יצאתי רק כשההורים שלי חזרו- למזלי אחרי 7 דקות) 30. שונאת הומופובייה וכל הנגזרות שלה 31. שונאת דעות קדומות ושנאת חינם 32. אוהבת את הספרים של ג'יין אוסטין 33. שונאת פואלו קואלו (או איך שלא קוראים לו)- אני לא אוהבת שמנסים ללמד אותי איך לחיות את חיי 34. שונאת ספרים כמו: "הנזיר שמכר את הפרארי" או :"מי הזיז את הגבינה שלי" 35. חושבת שנטייה מינית זה משהו מולד- אך לעיתים יש סיטואצייה בחיים שצריכה להוציא זאת 36. הייתי רק פעמים במצעד הגאווה 37. היום גיליתי שרופא הנשים שלי עזב- וממש התעצבתי 38. הראשונה לה גיליתי את העובדה שאני בי היא לחברתי הטובה ביותר (עד היום) 39. התאריך היה : 19.6.2001 (אני זוכרת כי באותו יום הוצאתי ת"ז) 40. שונאת שאומרים "דומיניים" אנחנו לא צפרדעים!!!! (או קרפדות?) 41. כיתה ו' היתה סיוט בשבילי 42. כל כיתה ב' שיחקתי כדורגל בהפסקה הגדולה יחד עם אחי הגדול וחברים שלו 43. גם אני אוהבת את הקומיקסים של מרוול - כל עיניין המוטציות (ביחוד אקסמן וספיידרמן) 44. לא אוהבת את באטמן וסופרמן 45. חשבתי שיהיו לי רק 20 דבריםלכתוב 46. אני שומרת כשרות 47. אם אי פעם אשבור כשרות זה כנראה יהיה לטובת לובסטר או משהו ימי אחר... 48. אמא שלי תפסה אותי מתמזמזת עם חברה לשעבר 49. בגיל 18 עבדתי במכון סקרים- מאז אנ משתדלת לענות לכל הסקרים שמתקשרים אלי- אלא אם אין לי זמן. 50. אין לי יותר כח..ממילא נראה לי שאיבדתם אותי כשאמרתי שאני לומדת פיסיקה

uvita

New member
בלאאאאט!!!!!שירשרתי את זה למקום הלא נכון!!!!!

מעייפות... אם אפשר- נא לשרשר את זה למקום הנכון.. (פרוייקט Y3)

sutul

New member
חחחח מזכירה לי

שפעם התמזמזתי עם ה"אקסית" שלי במושב ועף לה לחזה חיפושית ענקית וחשבתי שהיא הולכת לגרום לכולם להתעורר מהצרחות שלה

Paranoid Eyes

New member
חחחחח יו

בקשר לסקרים אני בול כמוך!!! יאללה תמצאי זמן ל50 הנותרים:) ואז תעתיקי את כל ה100 לשרשור הנכון חחח

למעלה