טוב..אני עייפה ואין לי כח ללמוד יותר...
אז אני עונה..(נראה לי שהייתי ב7...) 7. אני לומדת תואר ראשון בפיסיקה 8. הייתי אמורה לסיים את התואר..אבל יש לי מועדי ב'.... 9. חבר שלי לומד איתי 10. תמיד ידעתי שאני נמשכת לנשים 11. בגיל 13 גיליתי את המושג "ביסקסואל" ומאז התפללתי חצי שנה :"ה', תעשה שאני ביסקסואלית ולא לסבית" 12. חח! אני לא מאמינה שרשמתי את זה..אל תצחקו עלי

13.נולדתי בארץ 14.שנה שעברה יצאתי לראשונה מגבולות הארץ-5 ימים בספרד!!! 15.יש לי חולש לג'ינג'יות (ביחוד עם עינים ירוקות ותלתלים!)
16. יש לי גם חולשה לבנים עם גומות 17. למרות שאני נמוכה, אף פעם לא הרגשתי ככה 18. לא עשיתי סקס עם אישה 19. איבדתי את הבתולין שלי בגיל מאוחר יחסית 20. התאהבתי פעמיים 21. האדם הראשון היתה החברה הכי טובה שלי בגיל 16-18 22. האדם השני הוא החבר הנוכחי
23. אני מתבלבלת בין "רחב" ל"רכב" (לא קשאני קוראת..כשאני צריכה לכתוב) 24.שונאת אנשים טיפשים 25. שונאת צביעות 26. אני מאמינה שמתאהבים בנפש של הבן אדם ולא במין שלו 27. כשאני אוהבת מישהו- הוא נראה לי הכי יפה בעולם! 28. מפחדת מג'וקים 29. פעם הייתי בבית לבד ועף לכיווני ג'וק ענקי , התחלתי לברוח, נכנסתי למקלחת ומרב פחד נעלתי את הדלת
(יצאתי רק כשההורים שלי חזרו- למזלי אחרי 7 דקות) 30. שונאת הומופובייה וכל הנגזרות שלה 31. שונאת דעות קדומות ושנאת חינם 32. אוהבת את הספרים של ג'יין אוסטין 33. שונאת פואלו קואלו (או איך שלא קוראים לו)- אני לא אוהבת שמנסים ללמד אותי איך לחיות את חיי 34. שונאת ספרים כמו: "הנזיר שמכר את הפרארי" או :"מי הזיז את הגבינה שלי" 35. חושבת שנטייה מינית זה משהו מולד- אך לעיתים יש סיטואצייה בחיים שצריכה להוציא זאת 36. הייתי רק פעמים במצעד הגאווה 37. היום גיליתי שרופא הנשים שלי עזב- וממש התעצבתי 38. הראשונה לה גיליתי את העובדה שאני בי היא לחברתי הטובה ביותר (עד היום) 39. התאריך היה : 19.6.2001 (אני זוכרת כי באותו יום הוצאתי ת"ז) 40. שונאת שאומרים "דומיניים" אנחנו לא צפרדעים!!!! (או קרפדות?) 41. כיתה ו' היתה סיוט בשבילי 42. כל כיתה ב' שיחקתי כדורגל בהפסקה הגדולה יחד עם אחי הגדול וחברים שלו 43. גם אני אוהבת את הקומיקסים של מרוול - כל עיניין המוטציות (ביחוד אקסמן וספיידרמן) 44. לא אוהבת את באטמן וסופרמן 45. חשבתי שיהיו לי רק 20 דבריםלכתוב 46. אני שומרת כשרות 47. אם אי פעם אשבור כשרות זה כנראה יהיה לטובת לובסטר או משהו ימי אחר... 48. אמא שלי תפסה אותי מתמזמזת עם חברה לשעבר 49. בגיל 18 עבדתי במכון סקרים- מאז אנ משתדלת לענות לכל הסקרים שמתקשרים אלי- אלא אם אין לי זמן. 50. אין לי יותר כח..ממילא נראה לי שאיבדתם אותי כשאמרתי שאני לומדת פיסיקה