שלום בינינו...!?

omry brotshtein

New member
שלום בינינו...!?

אתמול בלילה פיזרתי שלטים וכרזות למען התרמת הדם שתערך בישוב כפר האורנים ביום א' הקרוב. כאקט של רצון טוב הצבתי שלטים גם בצומת המרכזי בישוב לפיד במטרה לשתף גם את תושבי לפיד ולגייסם למאמץ המשותף לתרום לקהילה באמצעות תרומת דם. אין לי ספק שרוב התושבים מבינים את חשיבות תרומת מנת הדם להצלת חיים ואת החשיבות שבכניסה למאגר מח עצם בישראל. כנראה שלפחות אחד או אחת מתושבי לפיד לא אהבו את מבצע גיוס תרומות הדם (אולי מכיוון שהוא יערך בכפר האורנים...?) והוא או היא (אולי הם?)החליטו להוריד את הכרזות ולהעלימן. אני מאד מקוה שהוא או היא אשר הורידו את הכרזות פעלו מתוך מניעים אישיים ולא ציבוריים אני נוטה להאמין שהם כמוני מבינים את חשיבות התרומה...ושצריך לשים בצד חילוקי דעות כשמדובר בנושאים מסוג זה. זה בסדר שישנם חילוקי דעות בנושאים מגוונים בין שני היישובים, חילוקי הדעות נועדו כדי שנדע לפתור אותם בצורה של הקשבה והידברות,זה הרי יקרה במוקדם או במאוחר ה"שלום בינינו", בין לפיד לכפר האורנים,חשוב שבעתיים בתקופה זו שצרות רודפות אותנו גם ללא מאמץ מיוחד. אני מקוה ש"האמיץ" או ה"אמיצה" יהיה אמיץ מספיק גם להפסיק עם המעשים הללו שלא מוסיפים כבוד לישוב בו הוא מתגורר ואם הוא - היא ניסה או ניסתה להעביר מסר כלשהו הוא מסר מכוער ולא רלוונטי במקרה זה תושבי לפיד כמו תושבי כפר האורנים מוזמנים לתרום דם ביום א' הקרוב במתחם בית הספר בין השעות 17:00 - 21:00 תודה, המסר פורסם בפורום הישובים כפר האורנים ולפיד עמרי ברוטשטיין

lake of fire

New member
הסיקו את מסקנותכם

בלפיד יש משרדי וועד-בפעם הבאה שיעלה צורך דומה/שונה, גשו למשרדי הוועד, בקשו אישור... ותיתלה כרזה מטעם הוועד שלנו
כי כולנו מבינים את חשיבות התרומה. פנייה לכל תושבי כפר אורנים-המשיכו לשמור על כללי נימוס!!!שהם תנאי הכרחי להקשבה והידברות.

עומרי על תתייחס

יש אנשים קטנים בישוב שלנו והם מיעוט טיפש . ממתי מישהו מבקש רשות לשים מודעה בלוח המודעות הציבורי בכניסה? האם גם פרסומות אתה מוריד? ועוד לתרומת דם שמצילה חיים. בושה וחרפה ההתנהגות הזאת. אתה מדבר על נימוס- אתה צריך להתבייש. השנאה הטריפה אותכם לגמרי.

lake of fire

New member
../images/Emo31.gif קיבלת ציון 0 בהבנת הנקרא../images/Emo70.gif

עומרי כתב על הורדת השלטים בצומת המרכזית- תליית שלטים בצומת המרכזית, מחייבת אישור. חשוב פעמיים(בתקווה שאתה מסוגל) לפני שאתה מדבר על מיעוט טיפש. למד
יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר לטפשים

kiyossi

New member
די למריבות?-אתה יוצר מריבות ומחמם..

את האוירה!!! עמרי תלה שלטים מתוך כוונה טובה. האיש לא התכוון לריב וסה"כ כואב שהורידו את השלט. רק חבל שלא תאם עם ועד הישוב את תלית השלטים- עמרי-צור קשר עם ג'קי או גרשון ואני מאמין שלהבא הם ישמחו לעזור לך . אגב-חבל שלא פירסמת גם כאן. אני מאמין שלא מדובר כאן בכפר האורנים או לפיד-מדובר בבני אדם שזקוקים לתרומה!. ועצה בחינם לשבת-אל תגיב למחרחר הריב. שבת שלום יוסיK

אירילה

New member
הבהרה לאישור

עפ"י חוק לאיכות הסביבה אין לתלות כל שלטים או מודעות שהן שלא על גבי לוחות מודעות , ולכן גם רשויות מקומיות או איזוריות אינן רשאיות ליתן אישור שהוא לתליית מודעות בשטחים ציבורים אשר אין בהם לוחות מודעות. רשות שמאפשרת תליית מודעות שלא על גבי לוחות מודעות עוברת על החוק. שמחתי לראות למשל שהצופים לכבוד חג הפורים העמידו לוח מודעות יפה מסנאדות שעשו ,וכך לא נתלו הכרזות על גבי הגדרות ,היה ממש נעים לראות את הצומת יפה ונקיה.חבל שלא השאירו אותו במקום לצרכי הקהילה. ודרך אגב מי שרוצה לראות במו עיניו תמונות מהעבר כיצד נראה הצומת לפני כשנה וחצי עם הכרזות והליכלוך שהותירו אחריהם מוזמן לראותם אצלי....הכל מתועד.... גרשון

lake of fire

New member
חושבת שהמסר שניסינו להעביר לו דומה

חבל שהודעה זהה לזו שכאן הוא פירסם בפורום כפר אורנים.

אני מבין היטב

האם תמיר ביקש את אישור הוועד הקודם או החדש להציב מעמד לחלוקת ה"עיתון" שהוא מפיץ פה כבר כמה שנים בדיוק באותה צומת? המיקום גורם לסכנה בטיחותית כי רכבים עוצרים באמצע הצומת כדי לאסוף אותו וברוח הכל מתפזר ומלכלך את הישוב. גרשון אם אתה כזה צדיק אז תתחיל לתת קנסות למי שבאמת מלכלך את הישוב - לתמיר ולמודיעין ניוז ולערי מודיעין שכל יום חמישי הופכים את הישוב למזבלת עיתונים בכבישים. להוריד שלט לתרומת דם זה קצת חוסר רגישות. בתור אחד שרוצה שנטוס איתו לטיולים זה קצת מוריד את החשק וחבל.

kiyossi

New member
מה עוד? זה הכל להיום ?

כאחד שעסוק -יש לך המון מה לכתוב! חבל שרק בקיטורים! אם אתה חושב שאתה צודק אז למה להסתתר? אולי בגלל שאתה לא מאמין במה שאתה כותב-וכותב את מה שאתה לא מאמין! מה כואב לך? בטח שלא בגלל רגישותך הגדולה... לפי הסגנון המוכר ממערכת הבחירות...אותה גברת ה..נאמר כבר.

מוח עצם

New member
עוד צדיק

עוד צדיק שנולד בסדום גם אני גליתי צעצוע שנקרא פורום אז אני משחק קצת. לעצם העניין אותי לא עניין אותי הפורום הזה אף פעם ואני ההיתי צופה מהצד. עד שהקקה שתלש את מודעת תורמת דם הרתיח אותי אז אני חייב להגיב. וזה היתרון בלהשאר אנונמי ולהגיד לאנשים כאלה מה הם שווים מה אני חושב על אנשים כאלה וזה הכל להיום

הפתעה

אומנם צוות אוהדי טימי מנסה להשתלט על הפורום אבל תתפלאו שחוץ מצ.כ. יש עוד תושבים שחרדים לשלום הישוב ולדרך הניהול שמנהיג היו"ר. עד כה לא התקבל אפילו הסבר אחד ( פרט לתשובותיו האמיתיות והיעילות של ג'קי) לגבי הסוגיות המאד מהותיות שהעליתי. מכיוון שקשה לענות בצורה ענינית על שאלות כואבות -אז עוברים לפן האישי והרכילותי. מה שברור מן הפרוטוקולים שרוב הוועד בחר בדרך של התנתקות משולבת בשנאה מכפר האורנים במקום לשבת ולדבר כמו אנשים בוגרים ולפחות לתת צאנס לפתרון הבעיות. ההכרזות ב"עיתון המפלגה" הן הצהרת מלחמה שלא תביא לשום תוצאה . זכרו שיש הרבה תושבים אצלינו שמאד מרוצים מן הקשרים שנוצרו עם תושבי כפר האורנים. אי טיפול עניני בחיבור ביננו בצורה חיובית רק יפגע בנו.

אירילה

New member
כרזות על לוחות מודעות!!!!!!!!!!

עומרי שלום כן , זה אני שהורדתי את הכרזה במרכז הישוב לפיד , ושמי הוא גרשון , ואני נאמן ניקיון מטעם המשרד לאיכות הסביבה. לא ,אין לי שום דבר נגד התרמת דם ,ההפך הוא ,אין יותר מקודש מתרימת דם ,אבל חברי היקר ,לכל מודעה יש את הלוח שלה ,אינני יודע מיכן באת, ולאיזו סביבה השתייכת ,אם רצית לגור במקום של שוק שילת הייתי מציע לך לגור בצומת שילת ,שם תהנה ממגוון כרזות ושלטים כמו מלפפון בשקל ,או רהיטים במבצע , ונדמה לי שבאמת לא היית רוצה לגור במקום כזה ,ולכן ידידי אני את לפיד מקום מגוריי ,רוצה לראות כמקום נקי ומסודר , היו כבר כאתה שקיבלו ממני דו"ח נאמן ניקיון על כרזות שתלו בישוב , מה לעשות ,אנחנו גרים במדינת חוק ,אולי לך זה לא נראה ,אז בקשה לי אליך ,עזוב את לפיד נקיה מכרזות ,תלה לך בכפר האורנים כמה כרזות שאתה רוצה ,על הגדרות,על הקירות על סלעים ,כל עוד זה יהיה בישובך. אבל ללפיד ,השאר זאת למקומיים אשר תולים את המודעות על גבי לוחות המודעות ואני מציע לך שתאמץ לך את הדרך הזו . לא משנה עד כמה חשיבותה של הכרזה ,יש לוח מודעות ,זהו המקום לתלית מודעה. טולכן ידידי בזדמנות זו קבל גם ממני אתראה ,להבא ,כשישוב כפר האורנים יתלה מודעות בלפיד שלא על גבי לוחות המודעות אשקול הגשת דו"ח ,לידיעתך גובה הדו"ח נכון להיום הוא 250 שקל ו500 שקל על תליה נוספת. מקווה שהבהרתי את עצמי היטב ,ולך אני מאחל ארץ ישראל יפה ונקיה. גרשון הר-טוב

יש חוק כתוב ויש שיקול דעת...

גרשון ידידי מרובעות אינה הדרך היחידה כדי להחליט החלטות. תרומת מח עצמות הינה פיקוח נפש שדוחה שבת חג ומודעה ליומיים אינה עומדת מעל חוק ההגיון לא היה נגרם כל נזק אילו המודעה הייתה יורדת ביום ראשון בתום ההתרמה. ולו רק שעוד אדם ידע ויבוא לתרום. ומה הקשר לכפר האורנים ואו לכל יזמות ההתרמה. תבורך היוזמה!

אירילה

New member
המרובעות אינה הנושא כאן ,אלא שעל

המודעות להיות תלויות על לוח המודעות ,יכול אדם או ארגון לתלות מודעה על קיר ביתו או עיסקו אבל לא בשטח ציבורי ,חוץ מזה שאנחנו לא ישוב שוק. את המודעות שהיו בעבר נתלות על גדר הצומת בישוב אפשר לראות בתמונות שצילמתי ,גועל נפש זו רק מחמאה ,כל אחד שתלה מודעה לא דאג לתלוש אותה אלא השאיר אותה להבא לתור שזרק את המודעהה למגרש הריק , וכך הזבל נערם לו ונערם לו.....ואולי מיקי תתתרום את קיר ביתך למודעות אם אתה כל כך נדיב.

אברהם ג

New member
אין ספק שכשאומרים "מקום נקי ומסודר

"איכות חיים" "שמירת החוק" "שלום וסבר פנים יפות לשכן", הדבר הראשון שעולה לי לראש זה : לפיד ותעשה לי טובה גרשון,אל תאיים עלינו וקודם נסה נא לפתור את בעיות הישוב האיכותי שלך, שמן הסתם הן גדולות מכרזה זו או אחרת. אתה מזכיר לי את הסיפור על אדם שקיבל התקפת לב, והפארמדיק מטפל בשריטה שיש לאותו איש על רגלו....

אירילה

New member
קח את זה איך שאתה רוצה

אני לא מאיים ולא בטיח ואני האחרון שנוקט באיומים וצר לי שאתה כך מביע עמדה במקום לנקוט בפעולה כנגד התופעה של תליית מודעות שלא על לוחות המודעות. חוץ מלספר סיפורים , תפעל.....חוץ מיזה שאיתך אין לי עסק שבוע טוב לך.

למעלה