שלום בינינו...!?

omry brotshtein

New member
גרשון שלום

גרשון,אני חייב לצין שהדברים נכתבו ופורסמו לפני קריאת כל ההתכתבויות בעניין זה מאז יום שישי. ועל חלק מהדברים קיבלתי תשובות. אני רוצה לתת לך הסבר. אני לוקח על עצמי את המקרה הנ"ל,מכיוון שהיתה חשובה לי התפוצה והמודעות גם בלפיד ומכיוון שהערכתי שהפוטנציאל הוא גדול והמטרה מקודשת. השלטים נתלו ביום ה' לפנות בוקר! בשעה 01:30 , אז אני מתנצל שלא הערתי אף אחד בשביל לשאול אם זה תקין או לא....השלטים נתלו שם בתום לב,ברור גם לי שאנו לא מעוניינים לחיות בתוך השוק (למרות שגם שוק יכול להיות אסטתי נקי ומסודר זה תלוי רק בנו...) ולאחר שבחנתי את האפשרויות המצומצמות לתליה שהיו תורמות כמה שיותר לקידום העניין כך החלטתי וכך ביצעתי. שבוע קודם פשוט ראיתי שם כרזות ופרסומים בנושא הפורימון ולכן הנחתי שזה בסדר. שקלתי להקים גם לוח מודעות מאולתר עם סנדות בשיתוף אנשי לפיד,כפי שהיה בדיוק במודעת פורים, אם זכרוני אינו מטעה אותי, אשר הוקם ע"י תושבי היישוב שלך ואני מניח שבהסכמת הגורמים הרלוונטיים.אבל הזמן היה לי באמת מאד מוגבל והשלטים היו מוכנים כל כך מאוחר....השתדלנו שהשלטים יהיהו אסטטיים וברורים. הדבר החשוב ביותר בכל הנושא הוא שאנחנו מסכימים על החשיבות שלו,התרמת דם מצילה חיים!, חשוב שתגיעו להתרמה,אני חושב שתגדיל לעשות ותגיע בעצמך עם חברים נוספים כדי להראות שאין כאן באמת שוב דבר אישי. המלצה חמה נוספת שאפשר לשקול היא הקמת לוח מודעות שישמש את התושבים בצומת הזה אבל זו כבר החלטה שלכם. בלי שמץ של ציניות ,גם בישוב כפר האורנים שאני מתגורר בו חשובה איכות החיים, הנקיון והסדר חשובים למהלך החיים האיכותי,נושאי איכות הסביבה עומדים על סדר יומו של הועד והתושבים, בוא לא נאיים זה על זה בקנסים והפחדות זה לא לכבודו של אף אחד. אפשר לפרסם, להתקשר לברר ולהגיד שהשלטים נתלו בצורה לא תקינה ושלהבא אתם מבקשים לתלות אותם במקום מוסדר שנמצא ב _____ וב______ ונוכל להמשיך ולקיים מהלכים משותפים (יחד עם הועדים וגם ללא הועדים....) בין שני היישובים. בברכה, עמרי

אירילה

New member
../images/Emo124.gif בזה חסל סדר המודעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

ועתה נעבור לפרסומות....ולא תהיינה יותר תגובות בנושא

למעלה