אושר יפתי - איזו תשובה מהירה!!
אגב, את אדם מאושר? בגלל זה קראת לעצמך אושר? יו כל כך הרבה שאלות שאלת, לא בטוחה שאזכור על כולן להגיב סיפרתי דוקא פה על האמנות שהיתה לנו ביואל ואורט ושבריונט מתוחכם שהיה בתוכנו מההתחלה אבל לא ידענו שהוא כזה בריונט הרס לנו טואטאלית את האמון בו ואת הפורום,הוא עשה דברים מזעזעים אספר לך כבר באימייל על כל פנים היתה התלבטות בין תפוז ווי נט וכנראה שנלך לווי נט בגלל שפוטנציאל המשתתפים בפורטל הזה הוא יותר מבוגר למרות שהמימשק של תפוז פי אלף יותר טוב אני מספרת את זה פה כי בזמנו אימגין ברוב טובו הציע לי לכתוב לו מייל על זה ושהוא ינסה לעזור לי איך להקים מחדש אני בינתיים לקחת יוזמה, יחד עם טליה שלקחה גם יוזמה ופניתי לאריאנה בספרות וכך הדברים החלו להתגלגל רק חבל אימגין, שחיכינו כל כך הרבה זמן אפרופו התמכרות - טליה שלנו מאמנות אמרה שכדאי לצאת לדיאטת אינטרנט למשך החגים ולא לטפל בענין הקמת הפורום עם הקבוצה שלנו המקורית מחדש לפני סוף החגים, היא גם העלתה את האפשרות שנתפרק, בי זה מאד פגע וזה לא רק ההתמכרות (החיובית לפורום) זה גם הרגשה שמשהו שנבנה מין רשת קשרים כזאת מסביב לאמנות פלסטית בעיקר אבל גם חיים בכלל ופילוסופיה ותרבות בכלל , מישהי מוכנה לוותר עליה בכזאת קלות וגם - כשמושכים משהו הרבה זמן לפעמים הוא גווע בגלל עיתוי של זמן זה כאילומנוגד לאופי המחורבן שלי שדוחה כל מטלה למחר ולמחרתיים ורק האינטרנט תמיד במקום ראשון, מאז שהתחלתי להתמכר אבל זה גם דוחה את הטענה של אנשים בכלל שאומרים - זה רק אינטרנט ,לא נורא... מה פירוש זה רק אינטרנט? זה החיים שלנו, זה היחסים החברתיים שלנו זה הקשרים שלנו, זה האהבה שלנו עם אנשים אחרים שיצרנו קשר איתם... מה שמדהים אותי בכל הסיפור של האמנות (לעומת מוסיקה קלאסית למשל ששם נפגשתי עם רוב האנשים) הוא שבאמנות לא נפגשתי חוץ מעם אחת ולא היה לי עד היום שום עניין ליצור קשר אישי עם אף אחד (חוץ מתומא האנונימי לגמרישהסעיר אותי) אלא רק ברשת כלומר, תבינו שנוצר פה משהו חדש לגמרי, יצור חברתי בעל 10 ראשים נניח שאין לו תחליף כלומר אף אחד מהחלקים לא יכול להחליף את השלם וכך אני מאמינה שזה יכול לקרות גם פה בהתמכרות לאינטרנט של אימגין נטווית רשת קומוניקטיבית בין אנשים עם נושא או נושאים משותפים שהיופי והעוצמה בה הוא ביחד בעיקר ולא בין שניים שלושה... זה שיעור מהמם שלמדתי מהאינטרנט לגבי עצמי לכן כשהתפרק לנו הפורום הייתי בהלם ובאבל שכזה אושר איזה פורום את מנהלת? אם זה סודי תכתבי לי למייל. אכתוב לך למייל את שם הקיבוץ שלי אם את רוצה. לא רצוי בנט לחשוף שמות מקומות מה גם שהשם ושם משפחה שלי האמיתי כבר מופיע בדואלים שלי וזה גם יותר מדי וכל אחד כבר יכול לעשות אחד ועוד אחד ביואל מישהי פעם חשפה את שם הקיבוץ שלה ושלי מישהי מאמנות יש לי רק שני ניקים פה מאדאם באטרפלי ומאדאם בי פשוט נכנסתי ממקום אחר יום אחד ולא זכרתי את הסיסמה זו הסיבה יש לי עכשיו מחשב אחד בבית ואחד במשרד