שלום ביחוד לך מאדאם

אושר מ

New member
שלום ביחוד לך מאדאם

ושאלה - מה גרם לך להאמין שאני מכורה לנט? לא שזה לא נכון. ועוד שאלה - קראתי פה שיש לך סיבות לבקש מהמנהל של הפורום למחוק את השרשור על גנדי. אפשר לשאול מהן? את יכולה אגב - לענות במייל אם בא לך. חוצמזה - על מה בדיוק מדברים פה? אני לא בטוחה שלגמרי הבנתי את זה.

אושר מתוקה איזה כיף שבאת

תשמעי יש מכתב פתיחה מאד יפה של אימגין תקראי אותו וחוצמזה יש שאלון כזה של האם אתה מתמכר או לא או מעט או הרבה בקיצור אני אישית שונאת שאלונים כאלה ולמרות שעניתי עליו לא ממש התייחסתי אליו כל אחד לדעתי יודע טוב טוב בתוכו אם הוא מכור ולא ועד כמה הבעיה שהפורום הזה של התמכרות לאינטרנט גרם לי אישית להתמכר יותר אפילו מין מנגנון הרס עצמי כזה אושר זה הנושא העיקרי וכל מה שנילווה לו - למה אנחנו מתמכרים? האם יש דרך לשלוט בהמצאות שלנו בנט שהוא דבר נפלא כשלעצמו וכו´ וכו, תפתחי את השרשורים גם ותביני יש פה אנשים נפלאים אבל מעט מדי לטעמי לפעמים אני מרגישה שאני נמצאת בין קירות סגורים אז אשמח אם הנושא ידבר אליך ותישארי איתי פה ואיתנו להתראות ילדה

אושר מ

New member
אויש מאדאם. אם המלצת אז נכנסתי

למה שאני לא אעשה את זה? וביקרתי גם בקלאסית (זאת של אדריאן) ומה קורה עם הפורום לאומנות? קראתי את מכתב הפתיחה. דווקא אחרי שכתבתי שאני מכורה התחלתי לשאול את עצמי אם זה נכון.לא הייתי עכשיו עם אינטרנט חמישה ימים ורק פעם אחת חשבתי מה אני מפסידה ומה כותבים בפורומים עכשיו כשאני לא שם. ובכל זאת כשאני בבית אני כל הזמן בנט. ראיתי ששאלת על צ´אטים. אני אישית נמנעת מהם. רובם פשוט מאוד ילדותיים. לא בגלל שהם רוצים או צריכים להיות כאלה אלא בגלל שהמון אנשים נכנסים סתם בשביל להרוס ולא בשביל להשתתף. זה קיים גם בפורומים אבל במימדים הרבה יותר קטנים. עד לאמצע החופש הגדול בכלל לא הייתי בנט (ולא במחשב) למרות שיש לי מחשב בחדר כבר הרבה זמן. רק בשביל חומר לעבודות לפעמים ובשביל YNET תרבות - הכתבות. ואז נכנסתי לפורום שם ומאז אני בעוד כמה פורומים ומנהלת פורום אחד. מצ´אטים אני מתרחקת אלא אם יש לי שעה פנויה בבי"ס ואז אני נכנסת לחדר מחשבים. חיפשתי אותך כל הבוקר. אפילו הייתי בוואלה. אבל כנראה לא היית יותר מדי מחוברת. ראיתי שכתבת איפשהו שתכתבי על פוצ´ינית. הכוונה לפוצ´יני? ואגב - אפשר לשאול מאיזה קיבוץ את? ולמה את מופיעה פה בשלושה שמות שונים?

אושר יפתי - איזו תשובה מהירה!!

אגב, את אדם מאושר? בגלל זה קראת לעצמך אושר? יו כל כך הרבה שאלות שאלת, לא בטוחה שאזכור על כולן להגיב סיפרתי דוקא פה על האמנות שהיתה לנו ביואל ואורט ושבריונט מתוחכם שהיה בתוכנו מההתחלה אבל לא ידענו שהוא כזה בריונט הרס לנו טואטאלית את האמון בו ואת הפורום,הוא עשה דברים מזעזעים אספר לך כבר באימייל על כל פנים היתה התלבטות בין תפוז ווי נט וכנראה שנלך לווי נט בגלל שפוטנציאל המשתתפים בפורטל הזה הוא יותר מבוגר למרות שהמימשק של תפוז פי אלף יותר טוב אני מספרת את זה פה כי בזמנו אימגין ברוב טובו הציע לי לכתוב לו מייל על זה ושהוא ינסה לעזור לי איך להקים מחדש אני בינתיים לקחת יוזמה, יחד עם טליה שלקחה גם יוזמה ופניתי לאריאנה בספרות וכך הדברים החלו להתגלגל רק חבל אימגין, שחיכינו כל כך הרבה זמן אפרופו התמכרות - טליה שלנו מאמנות אמרה שכדאי לצאת לדיאטת אינטרנט למשך החגים ולא לטפל בענין הקמת הפורום עם הקבוצה שלנו המקורית מחדש לפני סוף החגים, היא גם העלתה את האפשרות שנתפרק, בי זה מאד פגע וזה לא רק ההתמכרות (החיובית לפורום) זה גם הרגשה שמשהו שנבנה מין רשת קשרים כזאת מסביב לאמנות פלסטית בעיקר אבל גם חיים בכלל ופילוסופיה ותרבות בכלל , מישהי מוכנה לוותר עליה בכזאת קלות וגם - כשמושכים משהו הרבה זמן לפעמים הוא גווע בגלל עיתוי של זמן זה כאילומנוגד לאופי המחורבן שלי שדוחה כל מטלה למחר ולמחרתיים ורק האינטרנט תמיד במקום ראשון, מאז שהתחלתי להתמכר אבל זה גם דוחה את הטענה של אנשים בכלל שאומרים - זה רק אינטרנט ,לא נורא... מה פירוש זה רק אינטרנט? זה החיים שלנו, זה היחסים החברתיים שלנו זה הקשרים שלנו, זה האהבה שלנו עם אנשים אחרים שיצרנו קשר איתם... מה שמדהים אותי בכל הסיפור של האמנות (לעומת מוסיקה קלאסית למשל ששם נפגשתי עם רוב האנשים) הוא שבאמנות לא נפגשתי חוץ מעם אחת ולא היה לי עד היום שום עניין ליצור קשר אישי עם אף אחד (חוץ מתומא האנונימי לגמרישהסעיר אותי) אלא רק ברשת כלומר, תבינו שנוצר פה משהו חדש לגמרי, יצור חברתי בעל 10 ראשים נניח שאין לו תחליף כלומר אף אחד מהחלקים לא יכול להחליף את השלם וכך אני מאמינה שזה יכול לקרות גם פה בהתמכרות לאינטרנט של אימגין נטווית רשת קומוניקטיבית בין אנשים עם נושא או נושאים משותפים שהיופי והעוצמה בה הוא ביחד בעיקר ולא בין שניים שלושה... זה שיעור מהמם שלמדתי מהאינטרנט לגבי עצמי לכן כשהתפרק לנו הפורום הייתי בהלם ובאבל שכזה אושר איזה פורום את מנהלת? אם זה סודי תכתבי לי למייל. אכתוב לך למייל את שם הקיבוץ שלי אם את רוצה. לא רצוי בנט לחשוף שמות מקומות מה גם שהשם ושם משפחה שלי האמיתי כבר מופיע בדואלים שלי וזה גם יותר מדי וכל אחד כבר יכול לעשות אחד ועוד אחד ביואל מישהי פעם חשפה את שם הקיבוץ שלה ושלי מישהי מאמנות יש לי רק שני ניקים פה מאדאם באטרפלי ומאדאם בי פשוט נכנסתי ממקום אחר יום אחד ולא זכרתי את הסיסמה זו הסיבה יש לי עכשיו מחשב אחד בבית ואחד במשרד

אושר מ

New member
פשוט במקרה הייתי און ליין

לא קראתי לעצמי אושר. ההורים שלי עשו את זה. תסבירי לי בבקשה מה זה בריונט? ראיתי את זה בכמה פורומים. גם אדריאן הזכיר את זה. כתבתי לך בוואלה כששאלת אותי איזה פורום אני מנהלת. לא ראית? פורום כמעט סטודנטים במערכת הפורום החדשה לסטודנטים. ואם אסור היה לי לכתוב את זה פה אז אפשר למחוק. מענייין אותי לדעת באיזה קיבוץ את גרה. ואגב - את מופיעה פה גם באיזה כינוי באנגלית (אותו כינוי). תכתבי לי טוב? ומשהו אחר - למישהו יש מושג איך אני עושה שהמייל שלי לא יופיע?

e-magine

New member
שלום באיחוד לך אושר

אני רואה שמאדאם כבר הסבירה לך על מה הפורום. אנא קראי את הודעת המנהל, ואת כמובן מוזמנת להתרשם מהפורום, מקישוריו וממאמריו, שהם בשלב די התחלתי, יש בקישורים גם את אתר הבית שלי, שם מרוכזים גם כמה לינקים בעברית, שלצערי נמחקו מכאן עקב בעיית שרת, ולא ממש היה לי חשק להחזיר אותם.

אושר מ

New member
היי. האיחוד?? קראתי כבר את ההודעה

ראיתי גם שהודעה אחת שלי עלתה פה בטעות פעמיים. פעם אחת רק חלק ממנה. אם תוכל בבקשה למחוק את זו הקצרה מבינהן, בבקשה? ואני אבקר גם באתר שלך.

e-magine

New member
באיחוד = באיחור, חוצמיזה

כדי להעלים את כתובת האימייל שלך את לוחצת על הניק שלך בכל הודעה שתרצי ונפתח לך כרטיס אישי. שם את בוחרת באופציה של עריכת פרטי משתמש, ונכנסת לאופציה של אימייל חסוי. בתחתית הכרטיס מאשרת את השינויים והפכת לחסויה לחלוטין.

אושר אימגין כבר לא פה הוא בטח

מחתל עכשיו את התינוקת החדשה שלהם...סמיילי אושר למה חשוב לך שלא ייחשף פה האמייל שלך? כולם פה אוהבים ומכוחותינו.....

אושר מ

New member
עכשיו ראיתי שהוא חסוי בכל זאת

זה לא עניין שחשוב או לא. אני פשוט לא נותנת מייל סתם. המקום היחיד שניתן להשיג אותו זה בוואלה וגם שם אני בודקת איך אשפר שלא יהיה. לא כל אחד שמסתובב בנט או שאני מתכתבת איתו בפורומים צריך את המייל שלי. למשל קחי את הספרים. יש ליעקב, למנדלי מו"ס ולענבל את המייל שלי. אולי גם לאדריאן ואריאנה. זה הכל. אגב - ראית שאופרה ענה לך בקשר לארינה?

e-magine

New member
בדיוק בשביל שיחות כאלה

יש אי מייל בעולם. אנא המנעו משיחות כאלה בפורום.

למעלה