שלום..בוקר טוב

מיכל ט

New member
שלום..בוקר טוב

אני שמחה לציין שמאז הפעם האחרונה שכתבתי פה הספקתי לזחול מהפוך החוצה ולגלות שיש עולם בחוץ.. אז ככה, קרו דברים טובים וגם לא טובים. הרשימה החלקית כוללת: לאבד מחברת של העבודה שהיו בה המון דברים חשובים (עכשיו היא בגן עדן של מחברות שמקום קבורתם לא נודע), להתמודד מול המנהלת שלי על משהו שלא הסכמנו עליו ולהצליח להשיג מה שרציתי, לריב עם המנהלת שלי, לריב ולהעלב נורא מאימא (שאמרה שלריטלין יש השפעה פסיכולוגית בלבד), לסלוח לאימא להיפגש עם חברים ולהבין סוף סוף שהם באמת אוהבים אותי ו...זהו מספיק לשבועיים לא? גמר חתימה טובה לכולם מיכל

זהבה נ

New member
היי מיכל, את מתארת מה שאני קוראת לו

במילה אחת "ש י ג ר ה " איש עוד לא אמר שזה "שיגרע". יש ימים ובים יותר וימים טובים פחות. ככה זה בחיים, בתקוה שיבואו עלייך ימים טובים יותר. קצת קלישאה מה שכתבתי אבל אני מוצאת שהמציאות כזו במיוחד שלנו. העיקר זה השורה התחתונה להבין ש "באמת אוהבים אותך". תמיד תבחרי להביט בחצי הכוס המלאה. בהצלחה,

מציק שכל אחד חושב שהוא פסיכולוג.

השבוע שמעתי אמא שכועסת על ביתה שביקשה משאף לאסטמה בטענה שזה פסיכולוגי. נו, את המשך השיחה קל לנחש.

דליה.ד

New member
אנשים לא תופסים

שגם מחלה שגורמיה הם פסיכוסומטיים היא עדיין מחלה! מה גם שלאסטמה יצא מן "שם רע" כזה שהיא נובעת מגורמים רגשיים....בולשיט מצוץ, דרך אגב! (למרות שמצבי סטרס יכולים להביא להתקף). יש עוד מחלות כאלה, אבל כאשר יש התפרצות צריך לטפל בסימפטומים, טיפול פסיכולוגי זה בכלל טוב, אבל לא בטוח שירפא את האסטמה!

יעוץ בשאלה איך להימנע מלהקשיב ל...

ליומרנים, בורים, מתרברבים בעלי דיעות קדומות ואמונות טפלות? ושלא יבינו אותי לא נכון. מותר לא להבין בפסיכולוגיה. אסור להטיף בעזרת ידע שאין לך.

למעלה