שלום,בבקשה עזרה עם ARIALS

יין טוב

New member
שלום,בבקשה עזרה עם ARIALS

השיר מבריק-והקליפ שלו שראיתי-אדיר(עם הטום בוי או הילד ....לך תדע).מה שאני שואל-אם מישהו יכול לאמר לי מה עומד מאחורי מילות השיר?

ssdd12345

New member
אריאלס אם לא ידעת..

זה משו שמיימי..לפיכך הילד נראה כך בקליפ... משו חופשי ולא רגיל..

יין טוב

New member
אוקי...אגב זה ילד או טום בוי?

שזו ילדה-ילד...ואז...למה מתכוונות המילים? המותר ללדים הללו להיות חופשיים ממוסכמות? ומה זה כל הנשים הסקסיות ששומרות עליו? והמבוגרים שם?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלפי מה שאני מבינה

הילד שמופיע בקליפ הוא מיוחד ולא אמיתי. בגלל שהוא כל כך מיוחד הוא נהפך למופרסם ולכן הנשים הסקסיות שלא באמת שומרות עליו, אלא חלק מפרסומות/סרטים וכו' (אני לא הכי זוכרת את הפרטים של הקליפ) וגם יש צלמים ועיתונאים שמצלמים אותו. המבוגרים (לפי מה שאני זוכרת) הם ההורים שלו - הוא לא לבד, יש אנשים שאחראים עליו. ובנוסף, זה גם מוסיף על היותו מיוחד, כי הוא הגיע מהורים רגילים לחלוטין.

Ipecac0

New member
אני לא חושבת שזה קשור למוסכמות.

אני חושבת שהקליפ הזה הוא עוד דרך של סיסטם למחות כנגד הוליווד המזוייפת. הנה בא ילד חדש, נראה מוזר. אנשים אוהבים דברים מוזרים, תוקעים לו 2 כוסיות, מכונית ספורט, המון כסף, צלמים בכל מקום, אנשים כביכול מעוניינים בו. אבל בעצם הם לא, הם סתם חבורה של מזוייפים שרעבים למשו חדש ושונה, מתלהבים מזה ולבסוף זורקים את זה ועוברים לדבר החדש הבא. בסוף הקליפ, הילד המוזר מגיע לקרקס ושוכב לבד, כי למרות כל הפרסום הזה, אנשים לא באמת אהבו אותו והוא נשאר בודד. כי הוליווד זה קקה. חפרתי, מקווה שעזרתי

למעלה