שלום באתי...

בימבוש2

New member
שלום באתי...

אז קוראת אתכם כבר הרבה זמן וסוף סוף החלטתי להגיש את מועמדותי. בת 30.5 גרושה כבר כמעט 3 שנים + 2 בנות מדהימות. הקשר עם הגרוש, ברוך השם, טוב ואין שום דרמות פשוט חוסר התאמה שהביא את שנינו לחיים לא מאושרים ובעקבותיהם להחלטה שהדבר הכי נכון לעשות זה להפריד כוחות ולהמשיך הלאה. בעקבות זאת גם לקחתי החלטה לשנות מקום ולאחר עשר שנים באילת לקחתי את עצמי ואת הילדות ועזבתי לנתניה, לא מציאה כזו גדולה אבל סוג של "העיר הגדולה" שמסתבר שזו היתה ההחלטה הכי טובה שיכולתי לעשות - משנה מקום משנה מזל! קעקוע יש עוד משנות העשרה, לקחתי זמן לעצמי, יוצאת, מבלה, מז....., סטוצים, קצת יותר מסטוצים, משקיעה בעצמי, משקיעה בילדות, עבודה טובה ועל פניו הכל נפלא.... ופה אתם שואלים בטח - "אז מה היא רוצה?" מיציתי, רוצה שוב ביחד, רוצה זוגיות - לא חתונה, לא מחויבות חונקת - זוגיות, אהבה טובה, פשוטה וכנה.... נשמע רומנטי מדי? חלום בהקיץ? לכם שאולי מנוסים קצת יותר - זה מגיע מתישהו? יש עוד סיכוי? איך מכירים? איפה? יוצאת לבלות כי אוהבת וכדי להשתחרר אבל יודעת שלא שם אמצא את זה. ההיצע גם לא משהו - יש את הרווקים בני גילי או קצת יותר שאולי ייצאו עם גרושה + (חס ושלום לא רומזת שזה רע) אבל לא בשביל לנסות להתחיל מערכת יחסים רצינית, יש את הנשואים שלא באים בחשבון! ויש את הגרושים שגם ביניהם יש את הגרושים הטריים שמתנהגים כמו רווקים ורוצים (לא באשמתם) רק סטוצים, זי.... ולהעביר את הזמן, יש את הגרושים שנפגעו קשות ועוד אפילו מדממים אז לא מוכנים לשמוע על סבב נוסף, ובכל ים הכרישים, דולפינים, דגים, מדוזות ושאר מינים איך מוצאים את סוס הים המתאים??? סליחה על האורך על ההתחלה ותודה על ההקשבה....

א פרסקי

New member
שלום הלכתי...

את יודעת שסוס ים זה הבעל חיים המימי הכי איטי? ( יש כאן בעל) לאט ובזהירות כמו הסוס ים..... ברוכה הבאה

NoaModiin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ממשיכים לצאת, לבלות, להיפגש ולהכיר אנשים חדשים. אף פעם לא להתייאש. ואם כבר - למה דווקא סוס ים ?!

Rtitan

New member
כדי למצוא סוס ים נכנסתי לסטודיו קעקועים...

בסן-פרנסיסקו... אחרי שעה וחצי יצאתי עם סוס ים על הרגל... לא בטוח שזה מה שאת מחפשת - אבל גם זו אפשרות
. ברצינות? תעזבי את הקיר ותתחילי לשחות בבריכה - כבר תמצאי את מי שיתאים לך, לא בטוח שהוא יהיה סוס-ים, אבל אל תבהלי - בסוף הוא עשוי להיות פשוט מי שמתאים לך.

בימבוש2

New member
כולם מחפשים דגים

אז אמרתי אולי אחפש לי סוס ים חמוד..... את הקיר עזבתי מזמן ומודה שאפילו שוחה די טוב, לא נבהלת בקלות אז גם יצור ימי אחר יכול להתאים....

Rtitan

New member
סוסי ים הם היצורים היחידים...

שהזכרים בהריון... הם דווקא יצורים מאד משפחתיים - לא נראה שזה מה שכרגע את מחפשת. מצד שני - נראה שעייפת מתמנונים
. הייתי הולך על שושנת ים - תבואי כשתרצי, הוא יהיה בסביבה ותמשיכי לשחות הלאה עד שחליטי שאת רוצה להפוך לבת ים
ולמצוא נסיך

kleo patra

New member
כשהכל כל כך טוב

מתחילים לחפש מה לא בסדר על פניו נשמע שהחיים שלך טובים יציבים כייפים
ושכך רק ימשיך, אני אכליל ואומר שבני אדם הם כאלה, כל מה שיש לא מספיק, לא מספיק טוב ותמיד ייש שאיפה ליותר ויותר טוב וכשיש יותר טוב, אז מרגישים תחושת מיצוי ומנסים שוב לטרוף את הקלפים מחדש, כשלא תחפשי ממוקד את תמצאי...

יערית

New member
פעם היה ממש "קל"

כי ההיצע היה משובח טוב. משהו בסגנון "שכונה" תפס תאוצה עם השנים, אנשים פחות רוצים להתחייב, רוצים את ה-טוב הבא שבטוח מחכה להם, תחושת "החופש" לבחור בכל יום משהו חדש. תבקשי ממכרות שיחשבו עלייך במידה והן מכירות מישהו רציני שפנוי לקשר, השנה הזו הגיעו אליי הרבה "שדכנים" ולא הייתי מוכנה לשמוע על זוגיות, מאין רוויה וחוסר חשק להשקיע מעצמי שוב. הייתי הולכת על האופצייה של "שדכנים" לא תמיד הם קולעים למטרה, אך לרוב הם מכירים את המשודך. :))

בימבוש2

New member
אני לא בלחץ

ולא מחפשת בנרות, פשוט הגעתי לרגע הזה שהלבד מתחיל להעיק וכן רוצה לישון כפיות, אם לא כל לילה לפחות מדי פעם וכן רוצה לאהוב ולתת מעצמי שוב. מנסה עם מכרות למרות שאין הרבה שאיתן יכולה להפתח כי די חדשה באזור שלי, יודעת שצריך לקחת את הזמן וכשיבוא יבוא, בינתיים מנסה להנות. כנראה שפשוט נפלו עלי כמה ימים מעיקים במיוחד או שהחום ממש משפיע.... אמצע השבוע כבר, תכף מריחים את הסופ"ש אז בטח לקראת הבילוי של שישי זה קצת יעבור....

sh65

New member
לי תמיד אומרים...

כשזה יגיע תדע.. זהו, מיצית, אז בטח את מסתכלת באור שונה על הסביבה ובטוח שתגלי גם דברים שלא ראית קודם.. בהצלחה

ye44

New member
אין לך סיכוי הלך עלייך תתפגרי לבד ../images/Emo190.gif

זהו הטובים תפוסים הרוב לא רציניים תתמודדי
בימבוש קחי את הבימבה שלך וצאי לדייטים עד שתמצאי את המיועד בלי חפירות ארכיאולוגיות מה אנחנו JDATE ? תרשמי תמצאי
סליחה על ההתחלה ותודה על ההקשבה

שאתה

רע
שובפם מקבל כאן לא יפה בחורות חדשות....
איפה ה
שתבוא מהר ותראה לך מה זה....ככה להתנהג...

החיים שלך דבש...

אז למה לשנות? תמשיכי באותו קו עד שתמצאי את כריש ה-
שלך. מנסיון של אחרים, מי שרוצה ורוצה ורוצה
בסוף 'מפרגן', אבל רק מהצד, לזוגיות של אחרים.

למעלה