שלום, באתי מפורום 185...

שלום, באתי מפורום 185...

...כי אין לי יותר מקום שם מבחינת ההגדרה של הקהילה... מצד שני, בפורום 200 אני מוגדר מהיום נכון... חג שמח לכולם, חג חירות או לא חג חירות?... למרות שהיום זה לא יום משמח במיוחד... אין תרועת פסטיבלים ולא נרות ניאון... לא פָנְפָרִים ולא הימנוני ניצחון... עוד יום שבוזבז במסדרונות מוסד הרבנות שלאחריו ממשיכים לעבוד כאילו דבר לא קרה... נ.ב. הטקס?... בהחלט לא כזה משפיל ונוראי כפי שתואר על ידי אחרים... מילים, מילים, מילים, בלי כלל יכולת להבין מה נאמר בשפת הקודש המשפטית הזו... חזרות על דברי הנוכחים כמו איזה תוכי שיכור... זהו, יש תאריך לידה, יש תאריך גיוס, יש תאריך חתונה, תאריכי לידת הילדים ועכשיו תאריך גירושין...

מצוטטת

New member
UUUUU אני כבר ../images/Emo99.gif

בשם הפתיחה.... החתימה ש'ך ~~~ענקית~~~~
ואף מילה מ3ידי לגבי תאריך גיוס
ברוך הנימ3א :)

יערית

New member
עצוב לי

לקרוא אותך במיוחד כשעקבתי אחרי הכתובים שלך מזה כמה שנים...יכול להיות שזה הצעד הכי חכם מבחינתכם, שיהיה לכם בהצלחה.

סו

New member
פסטטטטט פסטטטטט

אם תברר לעומק תגלה שהפורום הכי מחתרתי וסודי בתפוז זה פורום נשואים נשואות-כבר לא חחחח וולקאם טו דה קלאב תאמין לי קטעים במחתרת

סו

New member
אוףףף זה אמור לבוא מתחתייך מר 8

יאללא שאני מאבדת פרקטיקה בסיסית

יערית

New member
עולם כמנהגו נוהג

כולנו ממשיכים הלאה ובכל זאת סיפורי פרידה וגרושים מעציבים<אותי> , סיפורי הצלחה אחרי משברים מעודדים אותי ומחזקים אותי.ברוך הבא,בתקווה שפרק ב' שלך יהיה מוצלח יותר.

רות 2

New member
עזוב אותך מהגדרות... תאריכים

ושאר ירקות ... שב לך בנחותה אולי עוד תצליח להכניס את קבוצת ג"ג לכושר אם אני זוכרת נכון אתה מארגן טיולי אופניים משהו כזה לא?..... אז שב שב איתנו .......אולי עוד תצליח לגרום לרות לרכב על אופניים ... בנתיים מה מאחלים למישהו שמתגרש ....?.. המשך פרק ב' מוצלח עם העבר ולא פחות עם העתיד ........

תשובות: ...

...לדעתי לא אצליח, אם לא ירצו... נכון, אני מארגן טיולי אופני הרים... לגבייך, תלוי בך בלבד... פרק ב'?... מי צריך את זה?...

א פרסקי

New member
הנוסע השמיני

אהבתי לקרא אותך ב185 וגם אני כאן ב200 עדין לא היתי ברבנות אבל מתקרב לשם התאקלמות מהירה

א פרסקי

New member
לגבי הצירים

הם עדין רופפים בדלת מחר אמור להגיע מנעולן לחזק ולהחליף צלינדר חחחחחחחחח

למעלה