שלום, באתי לפה

Brombit

New member
שלום, באתי לפה ../images/Emo115.gif

בעקרון באתי כי לוטן עזבה את פורום הפיג'מות ורציתי לעקוב אחריה... אבל בטח יהיה לי הרבה מה לעשות כאן טוב, עכשיו פרטים: שם: נעם גיל: כמעט 17 מין: נקבה מקום מגורים: אשדוד עוד משהו: עוד משהו זהו.

hilonet14

New member
ברוכה הבאה

לא משעמם כאן.. תהני אני הילה בת 14.5 מבאר שבע לא לימדו אותך שלעקוב זה לא יפה XDDD תהני ביו'ש

../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

יום אחד אחרי שתעקבי אחרי מישהו,מישהו יעקוב אחרייך שבעצם אחריו יעקוב מישהו שעוקב אחריכם ועוד מישהו עוקב אחרי האחר שעוקב אחריכם ועוד כמה אחרים O__O שוב התחלתי עם סיפורי ה"יום אחד.." שלי XDD..

בכוונה D: ../images/Emo219.gif

אתמול אח של חברה שלי [הוא קטן P:. ואלים] הכין בגן עוגה עם כל מיני דברים שהפכו אותה לסמיכה ומגעילה-במבה,מרשמלו,סוכריות טופי,במבה אדומה מתוקה [זאתי שעושה לי כאבי ראש
] וכל מיני. אז התחלתי להציק לאח שלה כי נועה,חברה שלי החזיקה לו את העוגה- "יום אחד תשים עוגה במקרר-ותגלה אחרי כמה זמן שהיא לא שם!! ואז תראה את נועה יושבת לכם בסלון החור הזה שלכם שאין בו טלויזיה ורק למעלה יש [
] ותראה את נועה בקושי יכולה לנשום מרוב שבלעה את העוגה במהירות!!!!!!!!!!!!!!!!11111.11" וגם הפחדתי אותו,שיהיה
אני לא מושפעת מארתור. אולי קצת.

hilonet14

New member
חחח לוטן לטון

עוד תהייה לך קריירה מלספר סיפורים חחחחחחח בעל מקרה גם פה לא הבנתי כלום, אבל מה שכן, עשית לי חשק לעוגה...

קחי../images/Emo212.gifD:../images/Emo219.gif

אני כבר שוקדת על ספר חדש-"איך לעצבן אנשים בסיפורים סטייל "יום אחד.."" D:

I am IRiTooSH

New member
ברוכית../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo17.gif

אני עירית, בת 13 ממשגבXD [עזבי, מקום לא מוכר] השתלבות עימה.. ותתחילי לענות על שאלונים

YUZY

New member
גמני חדשה פה../images/Emo143.gif

התחשק לי גם לענות על שאלונים בזמני הפנוי
אני יובל, בת 14, כיתה ח' מראשלצ

I am IRiTooSH

New member
ברוכית../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo17.gif

אני עירית, בת 13, כיתה ז' ממשגב
[עזבי, חור אי שם בצפוןXD]

למעלה