כן... כחובבת מושבעת של אי אר כמה בכיתי!!!!! ועוד סרטן!!1
@ @יעל@ New member 28/9/03 #33 גם אני ראיתי את הפרק הזה... איזה פרק יפה..... אבל בחייאת... אם הוא ירצה לשוב לסידרה מה יעשו? למה כל מי שרוצה לעזוב את הסידרה חייבים להרוג אותו?????? למה??????????
גם אני ראיתי את הפרק הזה... איזה פרק יפה..... אבל בחייאת... אם הוא ירצה לשוב לסידרה מה יעשו? למה כל מי שרוצה לעזוב את הסידרה חייבים להרוג אותו?????? למה??????????
A Adi 18 New member 24/9/03 #20 ../images/Emo58.gif לגבי טטיאנה יהיו לה עסקים מלוכלכים עם הצצבנקו הזה היא תעבוד בשבילו כ...זונה.. וסאלי יגלה את זה
../images/Emo58.gif לגבי טטיאנה יהיו לה עסקים מלוכלכים עם הצצבנקו הזה היא תעבוד בשבילו כ...זונה.. וסאלי יגלה את זה
A Adi 18 New member 24/9/03 #22 כן../images/Emo58.gif זה כדי לטפל בבנה סרגיי שדרך אגב גם הוא ... נרצח... אז היא הייתה צריכה את הכסף
A Adi 18 New member 24/9/03 #24 חחח אתם לא רוצים לדעת את כל הספויילרים של העונה ובמיוחד של הסיום זה יהרוסססס חחחח אוקיי צ'בצ'נקו צ'בצנקו חחחח לאט לאט אני אלמד
חחח אתם לא רוצים לדעת את כל הספויילרים של העונה ובמיוחד של הסיום זה יהרוסססס חחחח אוקיי צ'בצ'נקו צ'בצנקו חחחח לאט לאט אני אלמד