שלום, באתי לבקר

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
שלום, באתי לבקר

האמת היא שאני לא צופה ב"משמרת" באופן קבוע, לא כל כך מכירה את השחקנים והדמויות, אבל זה בהחלט חביב. ואני אוהבת שם שלושה דברים בעיקר: את סאלי החמוד, את טטיאנה המקסימה ואת המבטא של יוקאס.שלא לדבר על הופעת האורח של דין ווינטרס מ"אוז", אהבתי הנושנה. וגם שאלה - השוטר בוסקורלי - הוא אירי או איטלקי? כי יש לו שם איטלקי, אבל הוא נראה אירי לחלוטין. יום טוב לכולם!

Eil

New member
ועוד משהו...

בלי שום קשר, קראתי את מעלליה של מנהלת הפורום עם הקאסט של הסדרה, ואמנם אני לא מכירה את השחקנים עד כדי כך שאקנא בך שפגשת אותם, אבל אני מקנאה בך על החווייה.

Adi 18

New member
היי ברוכה הבאה!!!!!!!!../images/Emo140.gif

ספרי קצת על עצמך בת כמה מאיפה?:) טטיאנה באמת חמודה אבל יש לי עלייה ספויילר בעונה הרביעית אם את בטוחה שאת רוצה לדעת אני אספר לך:)

P o M i K i

New member
בסקו אירי??

הוא איטלקי... הוא ממש לא מזכיר לי אירי... וברוכה הבאה:)

yaara ZZZ

New member
זה לא ברור

הוא נראה די אירי אבל היו שני פרקים בעונה השלישית שהתייחסו לשם המשפחה שלו בצורה מבלבלת. אני לא זוכרת את השמות של הפרקים, אבל בפרק מסויים שבו הוא התנהג באדישות גמורה, יוקאס הכניסה איזה מישהו לתא, ואותו אחד קרא את התג של בוסקו, ואמר: "איטלקי, הא?" (או משהו כזה, אני ממש לא זוכרת) אחר כך, היה איזה פרק מעצבן עם סאלי ועם הכומר שלו, שבו מישהו התייחס לשם משפחה שלו כ- "nice irish name" אז... תחליטו בעצמכם

QsomeoneQ

New member
זה שם איטלקי...

בוסקו עצמו הוא איטלקי. בוסקו, באיטלקית, זה יער. וגם התייחסו לא פעם להיותו איטלקי. ג'ייסון (השחקן שמשחק...), כמובן, לא איטלקי ולא אירי, כך שאם אתה שופט לפי המראה החיצוני של בוסקו - זה לא זה ולא זה....

RomeoITALIANO3

New member
::::::::

מאשר כל מילה של המנהלת איזה מצב נדוש, שרק פה אני יכול להגיב אההה? ימי שני אני לא יכול לראות את הפרקים אז בכלל אבל החל מחר כל יום אני רואה פרק מהעונה הרביעים של משמרת ולי הדיבורים שאני קורא פה, זה הולך להיות יותר מענק. ועוד משהו להוסיף, בוסקורלי זה שם משפחה שבעיקר בעיקר נפוץ בקאלבריה לפי מה שאני יודע, וכידוע שם הדרומים עם פיוס קצרצר, מעניין אם חשבו על זה כשבחרו לו את השם ...

Eil

New member
הו-הא, תודה על האינפורמציה

אני בת 20 וחצי עד שלא יוכח אחרת (עוד שבועיים יוכח אחרת ואהיה בת 21, ומשם לבית הקברות באקספרס). אני החברה הנודניקית ביותר בפורום "של מי השורה הזאת בכלל" (וזה בדוק) ואוהבת לפלוש לפורומים אחרים ולהחליט אם אני תוקעת שם את דגלי ומתנחלת שם עד יום הדין או רק מפחידה את האנשים ועוברת הלאה. טטיאנה מותק. אני אוהבת את המבטא שלה והחיוך שלה. אבל מה קורה לה? מה הספוילר? אם מתברר שהיא חתרה נגד סאלי כל הזמן הזה, אני לא אתפלא, כי היא כל כך מתוקה שזה כבר מעורר חשד מסויים. ובוסקו נראה אירי. אין מה לעשות.

Adi 18

New member
יווו זה ספוילר רציני אם את בטוחה אז

תגידי כי זה דיי הורס

Adi 18

New member
../images/Emo58.gifאוקיי הנה הספויילר../images/Emo58.gif

שימווווו לב ספויילר רציני מגיעעעעע צצבקו ירצח את טטיטאנה בעונה הרביעית!!!:((((

Eil

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

אבל היא אחת משלוש הסיבות שאני רואה "משמרת שלישית"! איך אצפה בסדרה עם שתי סיבות בלבד?! האמריקאים הרגשניים האלה. כל כך אוהבים להרוג דמויות חמודות. מארק גרין, טטיאנה, ומחצית מחבריי ב"אוז". אני עוברת לקולנוע פורטוגזי.

QsomeoneQ

New member
אני בכלל לא אהבתי אותה ../images/Emo4.gif

לדעתי המבטא שלה מעצבן, והיא גם קצת מגעילה... חוץ מזה - בקולנוע הפורטוגזי כל הזמן מרביצים לילדים... ואת זה את כן אוהבת
גם השפה מגעילה
איך תראי משמרת שלישית
טוב, אני מסתדרת מצויין בלי טטיאנה, אבל אני רוצה לראות אותך אומרת שבוסקו זה לא סיבה מספיק טובה

Adi 18

New member
דווקא טיטאנה נחמדה..

אבל מה שהיא עושה בעונה הרביעית לסאלי...:(

OHIO

New member
מהההההההה???

רגע... ומה קורה עם בוסקו? פיית'? וכל השאר..?

Eil

New member
רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע

קודם כל, בוסקו לא עושה לי את זה. מצטערת. אני מודעת לזה שהוא נראה טוב ובטח הבנות פה אוהבות אותו, אבל הוא לא מי יודע מה מעניין אותי. טטיאנה מותק, אבל כל הזמן הרגשתי שבטח בסוף יתברר שהיא תפגע בסאלי. זה היה קצת מוזר שבדיוק יפיפייה כזו תתחתן באושר עם שוטר פשוט. האם היא אכן זממה מזימות שטניות לגביו? גלו לי! והאם הבן הקרצייה שלה מת סוף סוף?

QsomeoneQ

New member
../images/Emo58.gif בקשר לבן...

אכן, הוא מת, גם אותו צ'בצ'נקו הורג... ולא רק המראה של בוסקו הורס אותי, גם הדמות שלו. הוא פשוט מושלם (שלא נדבר על ג'ייסון, איזה בן אדם מדהים
)

Elicoz18

New member
מה?!

מארק גרין מת?! הוא לא "עזב" בסדרה? אני כבר שחכתי, אני זוכר שהיה לו סרטן אז כשעוד צפיתי באי אר אבל מה המפיקים הרגו אותו?!? בושה...

Adi 18

New member
כןןןןן מה קורה איתך מאק גרין ממזמן

מתתת איזה פרק עצוב זה היה הוא בילה יום שלם עם הבת שלו יוואו זה היה כזה עצוב:(((

למעלה