שלום אתודוס

el arvole

New member
שלום אתודוס

את הלאדינו שלי שהיא די צולעת (נולדתי בארץ ) למדתי בילדותי מהסבתא שלי אני משוגע על השפה הזאת ושמחתי לדעת שישנו פורום למביני השפה קימים ברשותי מס שירים בלאדינו (MP3) מי שיבקש יפה דרך ה אי-מייל אני אשתדל לשולח לו

angelici

New member
קרידו ארבולה בואנה וינידה ../images/Emo24.gif

היגעת למקום הנכון בזמן הנכון, מה לא שמעת??? אני עם רגל אחת טלויה באויר ככה כמו פופאי
ויד אחת על המקלדת
אבל לא מפספסת את שעת הגלידה של אסטרלו
(פזבנקאס ניאון אייקון דגלידה)
שב,שב היא כבר באה עם הגביעים אילו היית מקדים מעט היית סועד איתנו חבל"ז תעלה למעלה ותיראה מה הפסדת אבל לא נורא מחר עוד יום ובינתיםםם תתרווח לך, שנייה אסטרלו נו לאצ'ס לגלידה אינריבה
והיידה שלח לנו כמה שירים מילא אני עם הרגל או בלי הרגל לא משנה >אבל יש פה את פשריקה בלי כמה ריקודים היא לא הולכת לישון תיראה איך היא מחכה
אם תירצה גם ליוי יש את המורה איילה עם הקורדיון
ובעלה הקרדם מיוון אוףףףףף איך שהם רוקדים יחד מפילים כל מתימר יווני, נו. אז מה עם השירים הבאת כבר???? ב ר ו ך ב ו א ך ל פ ו ר ו ם > התוסס מכולםםםםםם

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifחה חה איזה קבלת פנים!

בואנה ווינידה ארבולה! נפלת ישר לידים של אנג'ליקה המדהימה! הגעת אל ה-
היחיד והמיוחד של הלאדינואים. כאן
שרים לאדינו
אוכלים לאדינו
ונפגשים לאדינו קרא את הכתוב, לאט לאט תתרגל וגם תוכל לענות. נתקן ונעזור אם צריך.

בנגלה

New member
אני אשמח לקבל כמה שירים בלאדינו!!!

נעים מאוד... אם תוכלי בבקשההההההההה.... לשלוח לי מספר שירים לאי מייל: [email protected] תודה מראש!!

may55

New member
el arvole שלומס ברוך הבא פה ניתן

לחזור לשפה היפה אתה יכול לנסות לכתוב ולאט לאט תחזור למקורות ולא נבקש ממך כלום אתה תעניק לנו מרצון

פיפיטה

New member
ברוך הבאה ארבולה

כאן השפה תפרח ותצמח אחרי כמה ביקורים,קריאה ודיבור. בואנה וינידה

sabih

New member
ודודתי מימין משה היתה אומרת..

there are so many great ladino albums done in israel , if you're so much into it , support them , buy them , suzy,yasmin levy etc and good to know there's such a forum , unfortunately i can't speak ladino but got quite good collection of ladino music and even organised a concert with ladino singer and got few memories from my childhood when my neghbor was calling her son ...troncho no idea what it means but i liked the sound and i can guess it wasn't a complement adios

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gifשלום sabih

טרונצ'ו זה ה"לב" של החסה. הבנת נכון שזו לא מחמאה אלא קללה עדינה. ברוך בואך אלינו

may55

New member
sabih שלום וברוך הבא

מדוע את/ה כותב/ת חצי עברית חצי אנגלית??? נכון מי שרוצה שירים בלאדינו אכן קונה ולמה את/ה מזכיר רק את הזמרת הזו יש עוד הרבה יפים וטובים היידה שבת שלום

למעלה