שלום! אשמח לקצת עזרה... :)

RainbowPowder

New member
שלום! אשמח לקצת עזרה... :)

אז ככה... הכרתי בחור ממש נחמד באוניברסיטה, אנחנו לומד ביחד כמה קורסים - והוא ממש מקסים.
הוספתי אותו בפייסבוק אחרי שאזרתי אומץ מטורף - והיה ברור לי שאני רוצה שזה יתפתח לכיוון רומנטי, אני לא הכי מאמינה ב"ידידות בין גבר לאישה".
דיברנו בפייסבוק במשך חודש (בתקופת מבחנים) - כשאנחנו מדברים בעיקר על נושאים שקשורים ללימודים כשמדי פעם גם התבלחו להם דברים שלא הכי קשורים. לבחור יש די המון ידידות, ותמיד הרגשתי מאוד מבולבלת כשדיברתי איתו. לפעמים הרגשתי שהוא זורק רמזים שהוא רוצה מעבר, אבל זה לא באמת התפתח למשהו.
קבענו לעשות עבודת הגשה ביחד - החלפנו מספרי טלפון והתחלנו גם להתכתב מעט בוואטסאפ.
אחרי תקופת המבחנים, החלטנו לשבת יום אחד ולהתחיל את העבודה - אני הרגשתי שיש כימיה בינינו, השיחה ממש זרמה ובאמת היה לי כיף. שוב, זרמנו לשיחות על דברים שלא קשורים ללימודים; הוא סיפר לי על הטיול שהיה לו, ונתן לי להקשיב להקלטה שלו מנגן על גיטרה. ישבנו בספרייה עם אוזניות (אוזנייה אחת אצלו ואחת אצלי) - ואני לא יודעת, הכל שוב גרם לי להרגיש שאולי הוא נמשך אליי.
בסופ"ש שלאחר מכן, הצעתי לו שנראה סרט ביחד, סרט שהוא רצה לראות. והוא החזיר לי תשובה מסוייגת נורא - אמר שהשבוע הוא עמוס (הוא באמת בחור עמוס. הוא לומד, עובד ועושה מלגה מסויימת) אבל שאנחנו לגמרי צריכים לקבוע, אמר שכשהוא ידע מה קורה איתו, אז נדבר ונמצא זמן לזה.
זה השלב שממש בלבל אותי.
השבוע, הצעתי לו לצאת איתי... (שוב, אזרתי אומץ שלא ידעתי שיש לי. אני ביישנית בטירוף!) והוא, אמר (כתב, יותר נכון. זה היה בהודעות); שהוא יוצא עם מישהי, שזה רק בהתחלה של הכל, אבל שנראה לו לא מתאים שהוא יתחיל לצאת עם עוד מישהי. שזה נורא מחמיא לו, ושהוא לא יתן לזה ליצור אי נעימות בינינו.
השתדלתי להיות בוגרת, והגבתי לו שזה בסדר, שהצעתי לו כי הייתי צריכה לפרוק את זה, ושיהיה לו בהצלחה איתה. והוא מצידו, ניסה ישר להחזיר את זה למקום הרגיל ואמר שהוא שמח שאנחנו עושים את העבודה ביחד, ושפספסת אחלה סיור בעיר (הוא לקח שתי חברות שלי באותו השבוע) ושהוא מבטיח להשלים לי אותו.

יומיים אחרי שהצעתי לו, ראיתי אותו באוניברסיטה. הוא התנהג כאילו הכל כרגיל - אמר שלום, נתן לי נשיקה בלחי. ולאחר מכן, כשראיתי אותו שוב; זרקתי לו היי, מה קורה? - כי הוא ישב לבדו ולמד. והוא אמר שהוא לומד ושהוא ממש חייב קפה - אז אמרתי לו "אז יאללה, בוא לקפה". והוא ישר קם - התעקש לשלם על הקפה שלי גם (יודעת שזה מטופש שהתווכחתי איתו על זה. כי זה סה"כ 6 ש"ח אבל לא מסוגלת להרגיש שאני "חייבת" למישהו) ופטר את זה "פעם הבאה את תזמיני אותי לקפה".
ישבנו שם ודיברנו על מלא נושאים - ואז הוא זרק שיש מצב שהוא יעזוב את החוג שאנחנו לומדים ביחד, מה שאומר שהוא לא יהיה חייב לעשות את העבודה יחד איתי. אבל שהוא עדיין לא יודע - וצריך עוד לבדוק את זה.

ו...אוף. אני מבולבלת ממש.
אני יודעת שאני לא צריכה לחשוב על זה - אבל... אני לא מצליחה שלא לתהות אם ה"אני יוצא עם מישהי" זאת הייתה פשוט הדרך שלו לומר שהוא לא רוצה אותי אבל עדיין לצאת בסדר, כדי לשמור על יחסים טובים, או שהוא באמת יוצא עם מישהי.
אני לא יודעת אם אני צריכה לנסות ולהמשיך להתיידד איתו או להתרחק לחלוטין.

אני באמת מחבבת אותו וזה מתסכל אותי ברמות. :\

קצת מורכב, אבל בואי נראה

מסיבה לא ברורה - הבחור לא מעוניין. בסדר, קורה.
מה שכן, בואי נצא מנקודת הנחה שהבחור לא שיקר לך, והוא אכן יוצא עם מישהי (האם ניתן לך סיבה להאמין שהוא משקר?).
זה אומר שהבחור לא פנוי אליך רגשית, ובכל מקרה - הוא רואה בך מישהי מעניינת לעשות איתה את העבודה.
אף אחד פה בפורום לא יצליח לקבוע עבורך, האם להמשיך להתיידד איתו או להתרחק לחלוטין.
זו החלטה שלך, אותה את צריכה לבסס על השאלה הפשוטה: האם את מסוגלת להיות רק ידידה שלו?
האם תוכלי לעבוד איתו בשעה שחברה שלו פתאום תצלצל - איך תרגישי?
לא כולם יכולים להמשיך ולהיות ידידים בשעה שהלב רוצה יותר. זה כבר תלוי בך.
אם את מסוגלת - אז חבל לאבד חבר. אם לא - חבל לאבד פיסה מהנשמה.
בהצלחה בכל החלטה שלך!

RainbowPowder

New member
היי גל,

קודם כל - תודה רבה על התגובה :)
שנית, לא. הוא ממש לא נתן לי סיבה להאמין שהוא משקר לי - זה העניין איתו. הוא נראה לי הכי כנה בעולם - אבל מצד שני גם הכי נחמד בעולם, ככה שהוא יכול להרגיש הכי לא נעים לדחות מישהי ופשוט ישתמש בתירוץ של "אני יוצא עם מישהי" - אבל אני לא מכירה אותו מספיק כדי לעמוד על טיבו בצורה כזאת...

ואוף. אני לא יודעת אם אני מסוגלת להיות רק ידידה שלו. אני יודעת שאני תמיד ארצה מעבר... :\

Megie

New member
היי את!

אני יודעת כמה זה קשה..כי מצד אחד הוא גרם לך ליזום ולראות בעצמך צדדים ואומץ שלא ידעת על קיומם..מצד שני הוא גרם לך לתסכול כשבאיזשהו אופן-סירב מסיבותיו.

אני חושבת שהפתרון הנכון שלך, הוא פשוט להמשיך הלאה, לקחת את האומץ ככלי מדהים (והרבה היו רוצות ממנו קצת) תחשבי שאם לא היית מנסה-היית חיה בהרגשה שאולי הוא רוצה ואולי פספסת ומייסרת את עצמך, אחרי שניסית, את פשוט יכולה לסמן וי ולהמשיך..אם זה הדדי, אולי יום אחד הוא ייזום-אחרי שהוא בעצם יודע שאת בעיניין.. כרגע, עזבי את זה ותנסי להוריד את המחשבות ממנו..

בהצלחה

RainbowPowder

New member
תודה! :)

באמת המון המון תודה!

ואני אכן מנסה להוריד את המחשבות ממנו... עם כמה שזה קשה (ואוי, כמה שזה קשה!).
אני מנסה לפנות את המחשבות לדברים אחרים (כי ממש קשה לי לחשוב על בחור אחר כרגע) - וזה עובד, ממש טיפה וממש לאט. כי משום מה, הגורל החליט להתאכזר אליי ולגרום לי לראות אותו כל יום - גם מתי שאני ממש לא אמורה לראות אותו.

אבל יהיה טוב :)

למעלה