שלום, אשמח לעצה ...

nordinho

New member
תנסי להריץ חיפוש בגוגל על משקפים מזוייפות של

רוברטו קוואלי ותראי איך אפשר לזהות כאלו. את יכולה גם פששוט לשאול את המוכר, אם המשקפים לא באמת אותנטיות הוא יתחמק מהשאלה או ל יענה לך.

mamba81

New member
המחירים מתחלקים ל-2 קטגוריות

100-300$ תלוי בדגם או בסביבות 30דולר וזה נראה לי הזוי.

panayotiss

New member
התחושה שלי היא שזה זיוף

אם תמייני את ההצעות מהזולה ליקרה , שתי הזולות ביותר מגיעות מקפריסין, לי אין נסיון טוב עם מוצרים שמגיעים מטורקיה וקפריסין, ההצעה הבאה במחיר עומדת על 270$ . נראית הרבה יותר טוב ואוטנטי

mamba81

New member
מצד שני בתמונה ניתן לראות את מספר

הדגם על הידית של המשקף שזהה למה שראיתי בחנות בארץ. אם המוכר יענה שזה מקורי אפשר להסתמך על זה? ב300$ לא משתלם לייבא את זה, בארץ זה עולה 1380.

panayotiss

New member
א. אל תבני על התמונה

הם שמים stock photo . ב. יש זיופים ברמה גבוהה מאוד שלא תוכלי לדעת וגם בחנות לא יידעו. אני ממליץ לך - דעי ממי את קונה, אני באופן אישי מעדיף לא לקנות מקפריסין או טורקיה (בלי קשר למרמרה , קשור לסבירות הגבוהה לזיוף)

panayotiss

New member
המחיר שלו מצד אחד מאוד אטרקטיבי ביחס למתחרים

ומצד שני הוא כותב בחנות שלו All our products are 100% authentic, and come with proper documentation תנסי, מקסימום הרווחת ואם לא תפתחי דיספיוט ותחזירי את כספך חזרה. רק אחרי שתנסי בעצמך תדעי. אותי תמיד מחשיד מחיר נמוך מדי כי לי בתור מוכר לא נראה הגיוני אם כולםמוכרים ב 300$ למה שאמכור ב 200 אם אני יכול למכור ב 275 ועדיין להיות מוביל. הוא עסק והוא צריך להרויח. למה להרויח פחות? אם המוצר מזוייף או גנוב אז זה נותן מענה.

למעלה