שלום, אשמח לעצה מכם

Mr Gil16

New member
שלום, אשמח לעצה מכם

שלום, הייתי מעוניין להתחיל בטיסנאות, מה אני צריך לדעת? הנושא נראה לי נורא מרתק, ואשמח לעצות או קישורים למאמרים. מה לדעתכם כדאי? מסוק או מטוס? מה ההבדל בין חשמלי או על דלק? תודה רבה לכם:)

Kiril rc

New member
גיל, יש למטה שירשור עם אותן שאלות

תעיין בו ואם יהיו לך עוד שאלות, יש לך למעלה מאמרים- איך להכנס לתחביב הטיסנאות. כדי לחסוך לך מפח נפש קח בחשבון שמדובר על הוצאה התחלתית של לפחות 1800 ש"ח.

Mr Gil16

New member
תודה

אבל הסתכלתי בכל הפורום, ולא מצאתי תשובות, אפשר לשאול כמה שאלות קטנות? מה ההבדל בין 2 ערוצים ל4? עדיף חשמלי או על דלק? וזה חרטה מה שמוכרים "לטיסנאי המתחיל" ב600 שקל טייסן המיועד למתחילים ללא ידע מוקדם? באמת תודה וסליחה שאני מטריד.

sagife

New member
גיל שלום,

ראשית,אינך מטריד. בין תפקידיו (החשובים) של הפורום הוא לעזור למתעניינים בצעדיהם הראשונים. משאלותך אני מבין שטרם קראת המאמר למתחילים (קישור מצורף). לשאלתך,הטיסנים שנמכרים ב~600 ש"ח הם צעצועים, ורחוקים בתכונות הטיסה שלהם (אם בכלל) מטיסן "אמיתי". בכל מקרה,בכל דרך בה תבחר-2/4 ערוצים,חשמלי/דלק, צעצוע/טיסן, אני ממליץ לך בחום לעשות זאת בליווי מדריך.דרך זו תמנע ממך תסכול רב, והוצאות מיותרות. אם תציין באיזה איזור בארץ אתה גר, נוכל להפנותך למנחת הקרוב, שם תוכל להתרשם ולהחליף דעות,ובנוסף למצוא מישהו שילווה אותך (בדר"כ ללא תמורה) בצעדיך הראשונים.

Mr Gil16

New member
שלום גם לך :)

תודה רבה לך על תשובתך. אני לא מצליח להוריד את המאמר, זה קובץ וורד? פשוט זה לא מותקן אצלי וורד פה... אני גר באר-שבע, זכור לי ממש מזמן ראיתי כמה טיסנאים בכניסה לעיר, אבל זה היה פעם אחת וממש ממש מזמן. ושוב תודה רבה לך!

sagife

New member
אכן,מדובר בקובץ וורד.

ממליץ לך בחום להשיג גישה למחשב עליו יש את התוכנה,ולקרוא את המאמר. יש שם תשובות מפורטות לכל שאלותיך. לגבי ב"ש- אתה בר מזל, אני מכיר אישית מספר טיסנאים שיהיו מוכנים לעזור לך להכנס לתחביב מהאיזור. אתה מוזמן לבקר במנחת חצרים בשישי אחה"צ או בשבת בבוקר ע"מ לקבל תשובות לשאלות שישארו פתוחות לאחר קריאת המאמר, ולהתרשם קצת מהתחביב. בהצלחה!

IgalR

New member
אתה יכול להוריד Word Viewer 2003

חינם מהאתר של מיקרוסופט

הצטרפות לטיסנאות בדרום

תברר ,בבאר שבע יש מועדון של קלוב התעופה לישראל,המנהל שלו אריק מאיר,ניתן לברר את הכתובת של המועדון בקלוב התעופה לישראל 035175038. במועדון עוסקים בין השאר בדאונים בין לאומיים F3J ,מאוד מעניין ומקצועי. בהצלחה

למעלה