שלום.. אשמח לעזרתם

l l i a t

New member
שלום.. אשמח לעזרתם

בשיתוף עם אנשים נוספים הוקם לאחרונה צוות של - שני צלמים, מאפרת שתי סטייליסטיות, מעצב אופנה/סטייליסט, ומס' דוגמניות.. לרשותנו חנות בגדי מעצבים וחנות של יד שנייה.. אין סטודיו או משרד מסודר. לחלק מהמשתתפים יש ניסיון מועט, אבל כישרון גדול. בתור התחלה אנו מעוניינים לערוך מספר הפקות ניסיוניות וליצור תיק עבודות מרשים.. חשבתי שאולי חלק מההפקות האלה יכולות לשמש גם כחלק מיחסי הציבור בשביל חשיפה ראשונית.. להתרם לאינשהו או להשתלב באיזושהי כתבה.. איך עושים את זה? אשמח לרעיונות נוספים לחשיפה..

ray9

New member
לא כל כך הבנתי,

מה המטרה הסופית שלכם, מה אתם מעוניינים לעשות? לעצב בגדים? להלביש סלבים? מה מרטת ההתאגדות שלכם?

bimbom

New member
הנה ray הקדימה אותי

אבל אוסיף עוד דבר קטן למה ש ray אמרה... זה מאוד נכון לחשוב על תצוגות אופנה מרהיבות, יצירת קשרים עם סלונים מובילים... וכו' ביח"צ ובפרסום..חייבים לבנות תוכנית פעולה עפ"י אסטרטגיה ברורה מראש אין קסמים ביח"צ, יח"צ זו עבודה שלפניה צריך לעשות תחקיר/סקר מעמיק, בדיקת השוק, גיבוש רצונות ושאיפות של בעלי החברה והכל בשביל לקבוע מטרות ויעדים. ללא כל זה העסק יידון לכישלון והמצחיק הוא שאף פעם לא תדעו את זה ולמה??? כי כל זמן שאין מטרות , אי אפשר לדעת אם פגעת או החמצת. כישרון גדול זה התחלה מעולה אבל זה לא מספיק זה בדיוק כמו שיבוא אדם שיודע לשיר בלי לזייף ויגיד "תעשו אותי זמר" זה לא הולך ככה (אולי בפוקסים)

l l i a t

New member
כנראה שלא הייתי מספיק ברורה..

אנסה לחדד טיפה יותר. המטרה העיקרית היא הפקות צילום המתמקדות באופנה. לדומא - מעצב אופנה הזקוק לקטלוג מעצב תכשיטים הזקוק לשלט חוצות סטייל ה.שטיין מעצב שיער הזקוק למודעה יצוגית וייחודית בעיתון מגזין אופנה הזקוק לאיזושהי תמונת שער מעניינת כל אלו ועוד, יוכלו לפנות אלינו. בשביל התחלה אנחנו מריצים כמה הפקות ניסיוניות כאלה.

ray9

New member
למיטב ידיעתי... (bim תקרא גם אתה)

אני לא בטוחה שיהיה נוח לחברה מסויימת לעבוד בצורה הזו, כשאני מפיקה קליפ לצורך הדוגמא אני אוהבת לעבוד עם צלם מסויים אבל עם סטייליסטים שונים (בהתאם למי שעבורו מתבצעת העבודה) ואותו כנ"ל לגבי כל בעלי התפקידים שציינת. השירות שאתם מציעים הוא כביכול נוח יותר כי הכל תחת אותה קורת גג "אין האוס" אבל אם הסטייליסט הזה נראה לי ולטעמי לא בטוח שהדוגמניות שלכם ישדרו את המסר שאני מחפשת וכן הלאה.. זה מהניסיון האישי שלי, אבל מעניין לשמוע עוד דעות... bim מה אתה אומר?

bimbom

New member
נכון פשוט נכון

יתרון שיש בו חיסרון, חיסרון שיש בו יתרון... עשוי להיות ממש זול היום כשההפקות הן זולות ויעני נוצצות הכל יכול ללכת ראי דוגמא מעולההההההה - ג.יפית

l l i a t

New member
תודה על התגובה.

הדוגמניות אינן קבועות. הן גוייסו לצורך הפרוייקטים הקרובים.. עפ"י הדוגמא שנתת, את המפיקה. במקרה שלנו, אנחנו המפיקים.. כמובן שהכל מתגמש, נעשה בהתאם לרצון של הלקוח, והעבודה נעשית מולו. היתרונות הם: - היחס האנושי (מהניסיון שלי בתחום, זה די נדיר). - הכישרון, המקצועניות, הציוד, הניסיון (אצל חלק מההמשתתפים). - הזמינות. הפקת המוצר המוגמר בטווח זמן קצר ובאיכות גבוהה. - מבחינת המחיר, כמובן שבהתחלה המחיר יהיה אטרקטיבי במיוחד.. בהמשך, מי יודע..

bimbom

New member
הבנתי. אתם העצם ביצועיסטים

ובכן, תיק עבודות אכן דבר הכרחי בהמשך תצטרכו לפנות לכל מיני משרדי פרסום ויח"צ בשביל להציע להם את השירות שלכם. רק שתדעו....התחרות בתחום ע-צו-מ-ה !!! חוץ מזה, תשובתי הקודמת עדיין בתוקף יאללה בהצלחה

l l i a t

New member
וגם הקריאטיב..

הרעיון של הצוות ושל הפקות משותפות לא הוקם מאויר. זה בעצם צמיחה טיבעית של כל אחד מבעלי המקצוע בתחומם הם. ננסה להריץ את זה, ונראה מה קורה. אף אחד לא מצפה שזה יקרה ביממה. כל המיזם המשותף הזה, הוא כמובן *בנוסף* לתפקיד של כל אחד כעצמאי בתחומו. כרגע אנחנו מחפשים לעשות סאשן צילומים שיביא לחשיפה גבוהה כמו כתבה. איך עושים את זה? איך מגיעים לכזה דבר?

TAMIR18

New member
אני יכול לעזור במשהו קטן

אני יכול לעזור במשהו אני בונה אתרים רציניים ומשווק אותם בכול רשת האינטרנט אתר שמושך צומת לב של המון אנשים בנוסף אני תקליטן רציני ו8אני יכול לעזור לכם אם תרצו להקים איזה תצוגה אני ידאג לכם להגברה תמיר ססי

למעלה