שלום... אשמח לעזרה...

sendy R

New member
שלום... אשמח לעזרה...

ראשית יש לציין ששם המשתמש אינו שלי* אז ככה, אני בחורה בת 21, בת לשני הורים במשבר. ההורים שלי עד לפני כמה חודשים ספורים היו כמו זוג מאוהב. רק כשאמא שלי התחילה להכנס לצ'טים והכירה חברות חדשות הכל כבר אחרת... היא יוצאת קצת, מבלה ואוהבת את זה. עכשיו רק שמעתי את הצד של אבא שלי והוא אמר לי שהיה לו בהתחלה קשה מאוד עם זה ושנשבר לו הלב והוא בכה והכל. ושהוא מתקונן לרע מכל ושיש דברים שצריך לשנות כמו הפרדת חשבונות בבנק והם לא ישנים יותר יחד. אני יודעת שהם אוהבים, אבל משהו לא מסתדר כאן. הם כל היום סבבה עד שמגיע הלילה, אבא ישן בסלום ואמא בחדר. שמעתי את שני הצדדים, אמא צודקת אמא טועה, אבא צודק אבא טועה. רע לי... אני רוצה לעשות משהו, אבל מה??? חשבתי להזמין להם חדר במלון ל- 2 לילות. אני יודעת שאני משפיעה עליהם אז חשבתי להגיע לפניהם ולכתוב לכל אחד מכתב ושם מה אני חושבת (אנחנו מאוד פתוחים במשפחה). מצד אחד משהו בי מאוד רוצה לעשות את זה ומצד שני אני פוחדת לטעות. אמא שלי כל כך עצבנית, אבא שלי פגוע ולא מצליח לדבר איתה למרות שהוא כבר הפסיק והוא גם אמר לי המילים האלו: "אני לא פראייר, היא הולכת לחדר שאני מדבר איתה, פתחתי את העיניים, זה לא מה שהיה פעם" אני לא מנסה לשקר לעצמי אבל אני יודעת שהם כן רוצים להיות בסדר אבל כל אחד דואג לאגו הטיפשי שלו. מה לעשות? בבקשה תעזרו לי... ורק אל תכתבו: "תניחי להם כמו שהם" מודה לכל מראש. מור.

seeyou

New member
כל אחד דואג לאגו הטיפשי שלו-../images/Emo45.gif

זה נכון אגו זה לא סתם מילת גנאי....זה התמצית שלנו. אני מנסה להבין את הפאזל הפרטי שלהם... כול פאזל "יחסים בינו לבינה" דומים...עם הבדלים קטנים. "אמא שלי כל כך עצבנית"-עם הזמן תביני מה הסיבה שאישה עצבנית והולכת לישון בחדר נפרד מבעלה "אני לא פראייר, היא הולכת לחדר שאני מדבר איתה, פתחתי את העיניים" כול גבר חושב שאותה בחורה שהכיר לפני הנשואים נשארת ככה לאורך הזמן. אני מניח שהוא יודעה יותר פרטים על הפעילות שלה ממה שאת יודעת... בדרך כלל עם כניסה לצ'טים מכירים לא רק חברות חדשות .. את לא יכולה לעשות כלום!עם כול הרצון הטוב שלך שיפור המצב בבית בין ההוריים אפשרי רק אם הם ירצו בכך. יוסי

sendy R

New member
אבל.... ../images/Emo7.gif

הוא לא יודע כלום! היא לא מספרת לו... היא מספרת לי! היא אוהבת אותו, אני יודעת. הוא אוהב אותה, אני יודעת. לא כי הם ההורים שלי, כי אני פשוט יודעת! אמא שלי לא הכירה גבר חדש. גם אבא שלי אמר לי שהוא מתכונן לזה שהיא תכיר מישהו ושזה בסדר מצידו כי הוא רוצה שיהיה לה טוב. אני מבינה את זה שאמא שלי הגיע לגיל כזה שרוצים קצת לצאת, בעצם עם כל האמהות של חברות שלי זה קורה... אבל למה לא לישון יחד? היא הולכת לסלון ואומרת לו לילה טוב, הוא עונה לה "לילה טוב כפרה שלי" אז מה נסגר? אוף ): אני מספיק בוגרת בשביל להבין. אם הם באמת היו במצב כזה שהייתי חושבת: "וואלה, הם ממש לא מסתדרים" וכאלו... לא היית לי בעיה שיעשו מה שהם רוצים, יעוץ, גירושים... סבבה. אבל הם אוהבים וכועסים ): לא כיף לי...

seeyou

New member
את מספיק בוגרת בשביל להבין ...

למה לא לישון יחד? דעתי? זה קשור לסקס בדרך כלל כאשר לאישה יש מאהב היא לא יכולה לשכב עם הבעל. ישנם כאלו שכן,שמנהלות חיים כפולים!

s h o o s h a

New member
מילים כבקשתך

ביקשת שלא נגיד. אבל אין בררה. זו התשובה היחידה שאני חושבת שהיא הנכונה לך. אל תתערבי ותניחי להם להתמודד עם הבעיות שלהם. כבתם לא ניתן לך התפקיד להיות הבוררת ביניהם, המגשרת שלהם או היועצת. היי בתם, תמכי ואהבי את שניהם ואת הבעיות שצפו ועלו, תני להם לפתור בעצמם. את יכולה להפנות אותם לכאן, שיכתבו, שיקראו, שידעו שיש דרכים לפתור בעיות. אולם את- אל תנקטי עמדה. אל תקטרגי או תסנגרי על מי מהם.

הדבר היחידי שאת יכולה לעשות

הדבר היחידי שאת יכולה לעשות הוא להפסיק להיות אשת הסוד של אימך או של אביך. הם עושים טעות גדולה בכך שהם מערבים אותך באופן חד צדדי, כל אחד ממקומו. את אינך ולא תוכלי להיות המטפל הזוגי שלהם. את גם לא אדם זר ולכן אני מציע לך לשים גבול ולא לאפשר להם להשתמש בך לטובתם. את יכולה לפנות אל שניהם, לא כדי לנתח או לנסות לפתור את הבעיה שלהם אלא כדי להציג את הבעיה שלך בפניהם, אותה בעיה שנולדה מתוך המשבר שלהם, ולבקש מהם שכהורים ינסו להקל עלייך ולהביא בחשבון את המערכת המשפחתית כולה. בקשה כזו צידך תהיה לגיטימית כי היא באה ממקום שלך (גם לך יש אגו וצרכים אישיים וזה לגיטימי). פניה במכתב (זהה לשניהם) יכולה להיות אפקטיבית כי הם יקראו אותו בפרטיות ויוכלו לעכל את התוכן מבלי להידרש להגיב מיידית ובאופן ספונטני. לי נראה שבצ'אטים קרה קצת יותר מלהכיר חברות חדשות והיה בין הוריך רקע קודם שהביא להתפרצות הצורך של אימך בחידוש נעוריה ואל ההכרה ברקע הקודם אביך מקשה להגיע. לדעתי את יכולה לבקש מהם שתפנו כולכם לטיפול משפחתי - בגלל הקושי שלך. יתכן שלבקשה כזו ממך, בגלל צורך שלך, הם ייענו בחיוב וזה יאפשר להם לגעת גם בבעיות הזוגיות שנבנו לאורך שנים תוך טיאטוא מתחת לשטיח. בהצלחה

סודות ושקרים

את כנראה מקבלת מנה מוגזמת משני אלה. גם אני חושבת שאת זקוקה לתמיכה וייעוץ מקצועי, עדיף במסגרת טיפול משפחתי. אם ההורים מסרבים, את יכולה לפנות לטיפול פרטני, אם אין להורייך כסף לשלם עבור התענוג, נסי אולי בשרותי בריאות הנפש באזור מגורייך.

עזרה

את אומרת שמאז שאמא שלך נכנסה לצטים הדברים השתנו, צר לי לבשר לך אבל העניין עם הצטים הוא "הקש ששבר את גב הגמל" כמו שאומרים. מדוע הורייך לא יוצאים לבלות יחד? מדוע הם לא עושים דברים משותפים? ובלי שום קשר - אין שום סיבה בעולם שאמא שלך לא תשב מידי פעם עם חברה - בלי הבעל - היא זוגתו לא קניינו. אביך במקום לשבת ולבכות לפנייך, צריך למצוא לעצמו עיסוקים ותחביבים משלו, הורייך צריכים ללכת לייעוץ ומהר לפני שהדברים יחמירו ולא יהיו ניתנים לתיקון.הורייך הפכו אותך לאשת סודם, זו טעות גדולה מאוד, אינך חלק "מהזוגיות" שלהם את תוצאה של הזוגיות הזו, אינך אשת מקצוע והורייך טועים שהם הופכים אותך "לכותל הדמעות שלהם". את רואה את הורייך מזוית של בת ואוהבת אותם, אבל אם אמך שמרה על גזרה ומטפחת את עצמה, ואביך לעומת זאת גידל קצת כרס, ונרדם מול הטלויזיה וברגע ששם את הראש על הכרית מתחיל לנחור.... - אני לא יודעת אני רק מעלה השערות... דברים כאלה הורסים את הזוגיות ואין פלא שאמך - לא סובלת יותר את הקרבה עם בעלה - בכל אופן אינך צריכה להתערב בזוגיות שלהם ... את יכולה רק לייעץ להם לגשת לטיפול בזוגיות. - ויפה שעה אחת קודם.דרך אגב - יתכן בהחלט שאמא שלך, יוצאת לא בדיוק עם חברה - העצבנות שלה - והשינה בנפרד... יכולים להצביע על התלבטויות רבות שיש לה עם עצמה , על נקיפות מצפון ופשוט על פחד, שמא דברים שהיא עושה יתגלו... ואז "השמים יפלו על ראשה". שיפנו לייעוץ ומהר....

NoGa בת

New member
אני מודה לכולם (שם משתמש שונה)

אני באמת מודה לכם... שמחתי להוציא את אשר על ליבי... היום אמרתי לאמא שלי שילכו לטיפול או משהו והיא אמרה לי: "תעזבי אותי, איזה טיפול, עם אבא שלך כלום לא מסתדר" ושלא תבינו לא נכון, הם כל היום יחד, צוחקים ועושים דברים... ולגבי הסקס... דווקא לפני פחות מחודש עברתי ליד החדר שלהם ושמעתי, שמעתי את אמא נהנת
עכשיו הם יושהים בסלון כאילו הכל בסדר... אבל אני יודעת שכשהם ילכו לישון הם לא יהיו יחד...

NoGa בת

New member
למרות שלא קיבלתי עוד תגובות יש לי..

לכתוב דבר מה... אבא שלי הלך לקנות לו בגדים היום והוא קנה גם לאמא... כשהוא צלצל לשאול איזה משהו אז הם כל כך צחקו יחד בטלפון ודיברו הרבה זמן... דיברתי עם אחותי ואנחנו בשבוע הולכות להזמין חדר ל-2 לילות במלון בת"א. אמרנו שנגיד להם שחבר מארה"ב בא לבקר שהוא נמצא במלון, ושם אני אהיה ואחותי תביא אותם. נשים שם יין ופרחים, מתנה קטנה לכל אחד שתתחלק לשניהם. נארוז להם כמה בגדים שיהנו. תקנו אותי אם אני עושה משהו לא נכון... בבקשה. ותודה לכולם שוב...

נשמע נחמד, אבל

1. אם הוריכן מהטיפוסים שנהנים מהפתעות אז הבאתם למלון באמתלא היא תרגיל טוב אבל אם לא, אל תשקרו אותם עם עניין החבר מארה"ב כי אולי יכעסו. אני מניח שכדי לשהות במלון יצטרכו כמה אבזרים כמו בגדים להחלפה וכו' או כלי רחצה וכדאי שיהיו מאורגנים מראש (אלא אם כן את ואחותך תארגנו את כל הלוגיסטיקה). 2. לדעתי כדאי שתזמינו לילה אחד, לא שניים. את הכסף שייחסך תשקיעו בשידרוג החדר והסטייל. אם יהיה מוצלח, עשיתן את שלכן ואם לא - למה להעמיס שני לילות? בהצלחה

NoGa בת

New member
היי

אז לגבי מה שכתבת. החבר מארה"ב הוא חבר של אחותי שהיא מדברת איתו באינטרנט וההורים גם דיברו איתו בטלפון וכבר מזמן הבטיחו שיבואו עם אחותי לראות אותו אז ככה שזה יוצא טוב. אני בטוחה שזה יצליח, אפילו היום הם סיכמו שאבא שלי יכיר את החברות של אמא שלי... עם כסף אין ממש בעיה כי אני ואחותי עושות חצי חצי בתשלום והמחירים עכשיו ממש מסתדרים לנו... תמיד שהם נוסעים הם חוזרים כמו זוג חדש... אני מקוה שזה יצליח, כואב לי... ואולי אני בכלל דואגת לאינטרסים שלי ואני בת מגעילה

למעלה