שלום..אשמח לעזרה..

koshmashmi1

New member
שלום..אשמח לעזרה..

אני בת 17..עד לפני חצי שנה ככה היה לי חבר- האהבה הראשונה שלי. היינו יחד כמעט 9 חודשים ובאמת שהוא היה החבר הכי מושלם שאפשר לבקש..אבל הוא דתי. הוא הביא אותי למצב שאני צריכה לבחור- אם אני רוצה שנשאר ביחד אני צריכה להתקרב לדת ושהקשר שלנו יוביל לחתונה, או שנפרד. עם כמה שאהבתי אותו, רבאק! הייתי בת 16 וחצי!! אז נאלצתי לבחור באפשרות השניה- להפרד. כל החצי שנה האחרונה הייתי חושבת עליו כל יום..יש מצב שאני עדיין אוהבת אותו אפילו. לפני כמה ימים נסעתי עם חברות לטיול..יש מצב שאני קצת בקטע של אחת מהבנות שנסעו איתי. אחת אחרת מהבנות שהיו איתי שם, היה אחת החברות הכי טובות שלי והיא בי, אז אמרתי לה שאולי אני גם בי, והיא די הבינה שאני בקטע של הילדה ההיא..היא אמרה שעד שאני אתנסה אני לא אדע בוודאות אם אני כן נמשכת לבנות. אם מסתכלים על ה"היסטוריה" שלי, תמיד הייתי ילדה אובססיבית, וזה תמיד היה לבנות שגדולות ממני. אבל זה היה באמת אובססיה, וזה עדיין קיים אצלי..בהתחלה כשהכרתי את הילדה ההיא אז הייתי אובססיבית אליה, ואז כשדיברתי עם החברה שלי שהיא בי היא אמרה שאני כנראה בקטע שלה, כי היא קטנה ממני בשנה..לא הגיוני שאני רק אובססיבית אליה. בקיצור, אני מניחה שאני באמת קצת בקטע שלה. העניין הוא, שאני די הומופובית..וכבר אמרתי בחיי הרבה פעמים, שאם במקרה אני אגלה שאני בי, אז זה יהיה מוזר אבל יהיה לי קל לקבל את זה כי אני עדיין אמשך לבנים..אבל אם אני אגלה שאני נמשכת רק לבנות אני לא אקבל את עצמי ככה ואני ממש מפחדת..קשה לי מאוד למצוא מישהו שיהיה כזה מושלם וטוב בשבילי כמו החבר הקודם..אבל כבר קרה לי לפני החבר ההוא שהייתי איזה שנה בלי מישהו כי אני לא סובלת סטוצים, וחשבתי שזה שאני לא נמשכת לאף אחד אומר אולי שאני לסבית (למרות שאפילו לא נמשכתי לבנות..) זה נשמע מפגר, אני יודעת..אבל בבקשה תעזרו לי. לקח לי הרבה זמן לשכנע את עצמי לכתוב פה..זה ממש מוזר לי. תודה :(

Kutaly

New member
לא נעים להגיד לך אבל...

לא, זה לא נשמע מפגר בכלל. לפי מה שהבנתי, את כרגע בשני תהליכים לא פשוטים בכלל 1 השלמה עם הפרדה מאותו חבר 2 הבנה של הזהות המינית שלך שניהם מלווים בהסתגלות ושינוי של הרגלים ודרכי חשיבה אז מה הפלא שאת מבולבלת?! הפחד שלך שאולי את נמשכת רק לבנות הוא לא רציונלי. קודם כל כי אפילו זה המצב, אפשר לחיות דיי טוב עם זה וגם, אם מסתכלים על הראיה שאחרי חצי שנה את עדיין חושבת על אותו חבר לשעבר, כנראה שאת כן יכולה להימשך לבנים. אפילו שאין מישהו ספציפי כרגע. עצה שלי, הכי חשוב, פשוט להרגע!

PurpleFilth

New member
היי מותק ../images/Emo24.gif

דבר ראשון, נטיה מינית לא קשורה לניסיון המיני שלנו. נגיד, יש מלא סטרייטיות/ים בתולים/ות שאף אחד לא מפקפק בנטיה שלהם, נכון? אז את יכולה בהחלט להגיד שאת בי גם לא התנסת מעולם אם אף אחת. אבל אם את מרגישה שזה מתאים לך, ויש בחורה שהיא גם בעניין, כדאי לנסות. סתם, את יודעת, כי מצד אחד זה יכול להיות כיף, ומצד שני, זה יכול לעשות לך קצת סדר בראש בקשר לכל האובססיות ופוביות שאת כותבת עליהן. ושוב אני מזכירה: להקפיד על מין בהסכמה ועל אמצעי הגנה (כפפות גומי למין ידני, לחתוך קונדום לאורך בשביל מין אוראלי, ולחטא או לכסות דילדואים ושאר צעצועים לפני שמעבירות בין אחת לשניה)! יש עוד משהו שחשוב לי להגיד בתור מי שהייתה נפגעת של אובססיות של אחרים. אני יודעת שיש א/נשים שהם פשוט כאלה בגילך, אבל קחי אחריות על מה שאת עושה. יש דברים שעדיף שישארו אצלינו בראש, אם את מבינה למה אני מתכוונת. אותו דבר לגבי ההומופוביה: חשוב שאת מודעת לעצמך מספיק בשביל להבין שזה המצב אצלך. נסי להבין מאיפה זה נובע, ומה יעזור לך להפטר מזה, בין אם זה קריאת מאמרים, שריצה פה בפורום, או שיחות על זה עם א/נשים קרובות/ים שאת סומכת עליהם/ן. וגם, אם יוצא לך, אני ממליצה *מאוד* על הסרט הזה: http://www.youtube.com/watch?v=0j9ENzrF1Vc בכל אופן, ללמוד להכיר את עצמינו זה מסע מלא הרפתקאות, וזה פשוט חלק מהחיים. כשהייתי צעירה הייתי בטוחה שכשאני אגיע לגיל שבו אני היום, אני כבר אדע להיות מבוגרת אחראית, אבל גם היום אני קצת גור לפעמים, וגם היום אני גדלה ומשתנה. ופניה לשאר הגולשות/ים: זכורים לי דיבורים על קבוצה לנוער ביסקסואלי. מישהו יודעת? מישהי מכיר?

Unrelated

New member
לפני זמן רב, היתה קבוצה באיגי

אחרי עבודה קשה של חודשים ועיכובים רבים מצד איגי, הקבוצה נסגרה אחרי שני מפגשים או משהו כזה - אני מניחה שזה לא היה מספיק חשוב להם, למרות שהיה ביקוש מצד הנוער. עם זאת - כמה נפלא - הקבוצה עדין מופיעה בברושורים היפים באגלית שאיגי נותנים לתורמים הפונטצינאלים מחו"ל. כי לעשות הון על גבינו זה בסדר, אבל לתת לנו משאבים זה לא. בזמנו קמרון הציע לארגן קבוצת נוער של הנוער (ולא של איגי), ואני חושבת שזה רעיון נפלא ונהדר.

CameronLine

New member
זאת לא היה ממש ככה

הייתה קבוצה, היו משהו כמו 4 מפגשים, לפי מה שהבנתי בקושי באו אנשים =\

אוהדאדם

New member
יהיה בסדר, לא לדאוג

נשמע כאילו את באמצע תהליך די חזק עם החבר שלך לשעבר - ובנקודה זו, אני לא בטוח שכדאי להתחיל תהליכים אחרים. את עלולה להיפגע ולהתבלבל יותר מהרצוי. אני חושב שזו המשיכה שלנו לאנשים אחרים היא מאוד רחבה - את יכולה להיות אובססיבית לגבי מישהי בלי להיות לסבית או בי. כמו שכתבו כאן, יש סטרייטים בתולים; באותה מידה, יש בחורות סטרייטיות ששכבו עם בחורות. ההחלטה על זהות היא לא משהו שאת חייבת לקבל כרגע, או שאת לא יכולה לשנות את דעתך לגביה.

למעלה