שלום, אשמח לדעת

Arkis

New member
שלום, אשמח לדעת

באיזה ערוץ משדרים את CSI ובאילו שעות. תודה

אמממ..

ערוץ1. יום רביעי CSI ניו יורק ב 22:35 מוצ"ש CSI מיאמי ב 23:00 =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= יש CSI גם בהוט אקסטרה, אבל אין לי מושג מה השעות שם....

העונה השישית של...

לאס וגאס ניגמרה לא מזמן בערוץ 1. והעונה השביעית תשודר מיד בתום העונה השנייה של ניו יורק שכרגע משודרת שם...

Arkis

New member
בתור אחד שרק עכשיו יתחיל לראות את הסדרה...

אם איני ראיתי את העונות הקומדות זה ישפיע על הבנתי של העלילה, או שאין הרבה קשר בין עונה לעונה?

אממממ...

בוא נגיד שבמיאמי זה ישפיע עליך.... בניו יורק לא. בלאס וגאס קצת... ורגע.. אתה באמת רק עכשיו מתחיל לראות את הסדרה? וואוו בנאדם אתה חייב איכשהו לראות את כל העונות האחרות, הם נורא אבל נורא שוות... יש לך בבלוק בסטר, וידאו דן, וענק הוידאו, מוכרים שם עונות שלמות במארז די וי די של כל ה CSI. וכן, זה שווה קנייה. ואם אתה חדש כאן... תן לנו פרטים עליך, שם, גיל וכאלה...

Arkis

New member
המצב הכלכלי שלי כגרע הוא על הפנים

במיוחד כשאני מתכנן ללכת להופעה ולקנות כמה אלבומיםX: בהזדמנות אני אקנה או משהו. אני דניאל טיבעוני בן 16.5 ממודיעין
אוהב את טולקין ושר הטבעות. מאוהב בגולשים בזמן. ובנוסף להכל אני מאוהב
^^" זה הכל- אני לא מקורי מאוד, אם יש עוד שאלות אשמח לענות עליהם

Lee1392

New member
למה לקנות אם אפשר ב..ששש! *לוחשת*

דרכים לא חוקיות [!] אממ..לא אמרתי כלום

כן אבל...

בדי וי די... זה מסודר יפה יפה פרק אחרי פרק, עונה אחרי עונה, עם תרגום, ומאחורי קלעים וכ'ו וכ'ו... זה שווה יותר בקיצור !!!

Lee1392

New member
חחח לא נכון ../images/Emo3.gif

שמע... בוא נגיד שיש לי את העונות ה5,4 LV מסודרות יפה מאוד,כולל השם של הפרקים. אבללל לא אמרתי כלום

Arkis

New member
רציתי לכתוב את זה

כעיקרון אני נוהג קודם להוריד ואז אם אני אוהב משהו אז לקנות. ודברים מקורים תמיד יותר טובים מהלא מקוריים אבל הבעיה שזה עולה כסף

Lee1392

New member
גם אני חשבתי על זה חחח

סתכל אבל אם יש כבר את הלא מקורי................. עזוב...תמיד נחמד שיש את המקורי

חחח סבבה נעים להכיר...

אני יוני בן 18 מפ"ת. מאוהב כל השנה. מכור ל CSI. ואוהב את עצמי יותר מידיי חחח
ו.. אל תדאג.. תתחיל עכשיו לצפות בקביעות ב CSI והכל יהיה בסדר... תתחבר לסדרה לאט לאט. אני אחראי כאן בפורום לכל מה שקשור ל CSI שמשודר בערוץ 1, כולל תקצירים שאני מביא בכל ימי שלישי, ועידכונים אם יש בכל מה שקשור ל CSI בערוץ 1. ובקשר ל CSI שבהוט אקסטרה, אחרים יענו לך על זה... תהנה בנאדם !!!!
אל תשכח, בערוץ 1, ימי רביעי CSI ניו יורק ב 22:35 . במוצ"ש CSI מיאמי ב 23:00.

Lee1392

New member
אוקיי,שירשור הכרות? ../images/Emo3.gif

היי אני לי
גם אני אוהבת שר הטבעות..
[אבל יותר את הסרט,כי הספר קצת מתיש...למרות שטולקין גאון! חחח] חולה על CSI בעיקר ווגאס [וגריסום חתיך
] איזה אלבומים? - תחלוק איתנו

Arkis

New member
תמיד הספר טוב יותר מהסרט

יש יותר תיאורים, יותר התרחשויות וכו' למרות שהסרט ממש התעלה על עצמו והצליח בצורה מדהימה. עוד מעט נייטוויש באים להופעה ובתור מעריץ ותיק שלהם אני חייב את האלבום החדש שלהם כדי להשלים את כל האלבומים המקוריים שלהם, לאחר-מכן תיכננתי לקנות כמה דיסקים של סונטה ארקטיקה ומשחק מחשבX: בנוסף לעובדה שתיכננתי לקנות מחשב חדש כי אני שונא את הנוכחי- ומכאן שזה יעלה הון.

Lee1392

New member
אממ שמעתי על נייטוויש,נחמד ../images/Emo9.gif

תמיד תירוץ לקנות אלבום... אני מסכימה כי בספר הכל מפורט והכל...אבל הסרט היה מדהים! שר הטבעות כמעט ממש דייקו [אם משווים בין סרטים אחרים, שר הטבעות הוא הכי מדויק!] אהאהאהה גם לי אין כסף וגם אני רוצה אלבומים!!!!
אבל אני כבר חייבת להחליף את העגיל וזה לא פר שהם עולים כ"כ הרבה כסףף :( :(

למעלה