שלום, אפשר?

שלום, אפשר?

הי, ילדתי זוג בנים מקסימים בשבוע 34+1, מקווים מאוד לפגיה-לייט אבל מי כמוכן יודעת שבםגיה כל יום הוא לעצמו... המשקלים שלהם בלידה היו יפים, הראשון כמעט שני קילו והשני שתיים שלוש מאות אבל משקלים הם לא הכל, השני במצב פחות טוב מבחינת בשלות ריאות וכדומה, מקווה שיש פה מקום גם לאלו שעוברות פגיות קלות יחסית, אם יש פה רק ״רציניים״ אז תגידו וסליחה. כבר עברנו סיפאק עם השני, וחזרה לאינקובטור, הראשון עבר אתמול לחדר הביניים, אבל מרגישה קצת אבודה וקצת לא יודעת למה לצפות, אשמח לשמוע מבנות עם שבועות / משקלים דומים קצת על מה היה אצלם, ברור שכל מקרה לעצמו אבל זה עוזר לקנה מידה.

שבוע 24

New member
מזל-טוב!! וברוכה הבאה!

יש עוד הרבה כאן עם משקלים ושבועות דומים.. בטוחה שיעזרו. שיעבור בקלות ובבריאות. ובעז"ה בקרוב בבית!

smorss

New member
ברוכה הבאה

כל הכבוד על המשקלים היפים. נאחל המשך פגיה קלה ושקטה ככל האפשר.

Nikpik

New member
ברוכה הבאה
יש כאן מכל השבועות האפשריים

אני חושבת שגם אלו שנולדו להם בשבועות דומים קשה יהיה להם לומר לך למה לצפות - בדיוק מהסיבה שאמרת כל מקרה לעצמו. אכן השבוע שלהם והמשקל יפה, ייתכן והשני יזדקק קצת לעזרה כדי לנשום. בנתיים את יכולה לעשות להם קנגרו - מאוד יעיל. ובגלל השבוע היפה אם זה חשוב לך, אז גם לנסות כבר להניק. אם יש לך שאלות, פשוט תשאלי. בנתיים גדילה שקטה ומהנה...

חמוטל26

New member
הרבה הרבה מזל טוב!

מאחלת לכם פגיה קלה ושחרור מהיר הביתה בע"ה

ברוכה הבאה ומזל טוב!

מקווה שתקופת הפגייה שלכם תהיה קצרה ככל האפשר ותחזרו מהר הביתה לחיים האמיתיים. את מנסה להניק?

שואבת, הם עוד לא במצב לינוק

ומשלימים להם עם מטרנת פגים כמויות לפי הצורך

שאלה ראשונה, ברשותכן

עד כמה עדכנתן? אתמול אחד השתפר ומיהרנו לבשר להורינו, היום הוא חזר אחורה וההתמודדות היתה מספיק קשה עבורי ואז עוד ליידע גם אותם... מצד שני, מה, לא נשמח על התקדמות? לא נעודד אותם בחדשות על שיפור? אני ממש בלבטים

טלי 220

New member
כמו שכתבת בהתחלה, כל יום הוא יום בפני עצמו

לפי נטיית ליבך. אפשר כל יום לעדכן על אותו היום... אני מאוש שמחתי לבשר בשורות טובות, זה משמח!!!!!!

אורקוש

New member
שלי גם נולד בשבוע 34

במשקל של 2060 אני רציתי לשמוע על כל התקדמות קטנה , כל דבר קטן ריגש אותנו וסיפרנו אותו.

ברור שכל התקדמות מרגשת

יאבל כל התקדמות יכולה גם לחזור אחורה, כמו שקרה לנו אתמול, החלק הזה עורר בי תהיה כי אחרי שסיפרנו התקדמות לדווח למחרת שהיא בוטלה...

אורקוש

New member
זה לפעמים קשה

אצלנו הייתה פגיה קלה יחסית נשם לבד אבל היה צריך זונדה עד יום לפני השחרור אני יכולה להגיד לך שאני את תקופת הפגיה שהייתה שבועיים(שוחררתי יום לפניו) בילתי בבידוד בגלל זיהום שחטפתי בלידה ולכן כל פיסת מידע הייתה חשובה לי גם אלו שבעצם עדכנו על חזרה אחורה.

ברוכה הבאה, גם אני ילדתי בשבוע 34 + 1

הייתה לנו פגיה קלה יחסית של 11 יום, הוא היה היפותרמי (לא שמר טוב על חום גוף), הייתה צהבת, והוא גם לא עלה במשקל (בהתחלה הרי כולם יורדים, אבל הוא המשיך וירד...). מאחלת שתהיה לכם פגייה קלה ושתוכלו לחזור בקרוב הביתה בהרכב המורחב.

תודה תודה

אנחנו סגרנו עכשיו 9 ימים, עדיין לא בחדר הביניים (אחד מהם כבר מוכן לזה, כנראה שפשוט אין מקום, ובכל מקרה הוא יחכה לשני). וחדשות נחמדות - מספר 1 ינק קלות, פעם אחת יותר בהצלחה, בארוחה אחרת שניסינו היתה לו פחות סבלנות, אבל עדיין - זה מרגש...

למעלה