שלום - אפשר רק שאלה?

המקסימום היה כמה בדיחות../images/Emo16.gif

שהיו עולות בכיתה. אבל, לעומת זאת, אם זה היה מורה זכר, רוב הבנים (לא כולל אותי) היו מתחילים לא להגיע לשיעורים איתו/לעבור קבוצה/לא להגיע לבי"ס. ולמה? כי יש לנו בעיה כלשהי, לא ברור למה.
ניר

אתה יכול לספר לי קצת?

איזו בעיה היתה לך עם מורה הומו? למה היית מבריז לשיעורים שלו?

קודם כל הוא כתב בסך הכל

שחברים שלו יו מבריזים ולא הוא...לי אישית לא הייתה שום בעייה...ובטח זה היה טיפשה מביך חח אבל מתרגלים בסופו של דבר ובטח היו רצים קצת בדיחות אבל חות מזה לא חושב שתהיייה לי בעיה

אני מנסה להבין,

הוא כתב : "ולמה? כי יש לנו בעיה כלשהי, לא ברור למה." ואם הוא יודע איך החברים שלו יגיבו - אולי הוא יכול להסביר - למה. יש לי מכר שהוא מורה בפנימיה, והוא מחוץ לארון. בהתחלה, היו כאלה שחשבו שאם התלמידים יידעו - הוא לא יוכל ללמד יותר בביה"ס.. בדיעבד, אחרי שנדמו הדי ההתרגשות הראשונה - התברר שהלימודים ממשיכים כסידרם... יכול להיות שמרחוק זה נראה יותר מסעיר ממה שחושבים מראש?

לא..ממש לא

ככה זה אצלי לפחות :) סתם בהתחלה זה יהיה קצת מוזר כזה וחדש לנו כי מה לעשות זה חדש לנו אבל אחריי חודש ככה הכלל יירגע ויישכח...בין לבין סתם ירוצו בדיחות וכולם יהיו כזה קצת המומים ידברו על זה קצת יהיו רכילויות ואז סבבה מי זוכר את זה בכלל

אני לא בטוחה שזה נכון...

כלומר הם אולי היו מבריזים, אבל לא בגלל הנטייה של המורה. וכן, אני משערת שחלק היו מספרים בדיחות וכאלה על הנושא... (כן, אני מכירה את האנשים שהוא דיבר עליהם).

לנו=לבנים. ../images/Emo16.gif

אבל אני לא מאלה. באופן מוזר, לבנים (לחלקם הגדול, לפחות) יש בעיה, שלדעתי היא נובעת מלחץ חברתי בלבד: אם תגיד שלהיות הומו זה בסדר, יצחקו עליך. לכן כולם ישחקו את עצמם הומופובים (שבעצם, חלק קטן מהם באמת כך). זאת התאוריה שלי. ואני יודע שזה נשמע שהאנשים תינוקות, אבל ככה זה.
ניר

רונקי

New member
ובכן..

זה באמת לא משנה כל עוד זה לא פוגע באף אחד. בטח היינו מעבירים קצת דאחקות וזהו.

למעלה