שלום - אפשר רק שאלה?

שלום - אפשר רק שאלה?

עלתה השאלה אצלינו, ואני מביאה אותה לפניכם: לו נודע לכם שהמורה שלכם - לסבית. איך הייתם מגיבים? מה זה היה עושה לכם? איך זה היה משפיע עליכם? תודה

אם הייתי בת הייתי עוברת כיתה ../images/Emo128.gif

לא !! מה זה משנה אם היא לסבית או סטייטית ?! כל עוד המורה היא לא פדופילית / פדופיל אין קשר לנטיות המיניות של המורה לכיתה שהוא מלמד !! כמו שמורות סטרטיות מלמדות בנים ככה מורות לסביותמלמדות בנות ! מה הקשר בכלל בין הכיתה לין הנטיות של המורה

../images/Emo45.gif צודק בהחלט ../images/Emo13.gif

מזה משנה אם היא לסבית או לא? היא אדם(כן, קשה להאמין) ומותר לה לעשות מה שבא לה ולאהוב מי שבא לה.. זה לא קשור למהלך הלימודים..

האחמית

New member
../images/Emo153.gif

זה כמו שאם מורה(זכר) יהיה סטרייט אז הבנות יעברו כיתה..חח זה ממש לא קשור העדפה...

flowers girl

New member
בדיוק.

ואם הייתי מגלה שהמורה שלי לא רק לסבית, אלא גם פדופילית, אז זה כבר סיפור אחר

מה זה משנה?

ההשאלה הזו בכלל מאוד חוצפנית לדעתי... למה זה צריך להיות עניין. בשאלה הזו לוקחים את הקהילה ההומו לסבית ומפרידים אותה. הם האחרים- הם לא כמונו. מה זה משנה מה הנטיות של המורה? זה כמו לשאול אם המורה שלכם יהיה מהמין שהוא לא שלכם, מה תעשו? אם למורה יהיה צבע עור שונה? צבע שיער שונה. החיים האישיים של המורה לא מעסיקים אותי. מה שאני מתייחסת אליו זו הצורה שהמורה מלמד!

טושות

New member
ומ לגבי../images/Emo35.gif

ההורים? לאו דוקא ההורים שלכןם. אלא בכלל, ההורים אתם יודעותים. איך לדעתכם הם היו מגיבים? ואיך אתם הייתם מגיבים לתגובה שלהם?

הורים שלי גם לא גזענים

למה שיהיה להם איכפת? למה בכלל אני אגיד להם משהו כזה אם הוא לא חשוב לי בכלל?

הייתה לי מורה שהיא לסבית פעם..

זה לא בדיוק שינה משהו. היא התנהגה אותו דבר, לימדה אותו דבר, הייתה אדם רגיל. מה זה משנה מה היא?
טוב, נו, היא החמיאה לנו מדי פעם כמה התספורת החדשה שלנו יפה יותר וכמה הנעליים החדשות יפות לנו.. o_O

"והציעה לנו ליווי לשירותים"...

"והתעקשה להכנס איתנו לחדר האחות בכל פעם שהיו עושים לנו בדיקות"... אדם רגיל, כמובן, כמובן!

ברור שהיא הייתה אדם רגיל! ../images/Emo12.gif

לא היית רוצה מורה בלונדינית עם שיער ארוך, עיניים ירוקות, גבוהה, רזה.. ובנוסף לזה, לסבית? oO [
]

בֶל

New member
../images/Emo113.gif כמו שהרבה כבר אמרו...

זה בכלל לא משנה מה היא- לסבית או סטרייטית. אם היא מורה טובה ולא פדופילית או משהו אז סבבה, העיקר איזה בן אדם היא ולא הנטיות המיניות שלה.

Moranus

New member
במקרה אחת מהמורות שלי לסבית

לא זוכרת מה הייתה התגובה אבל כל הבית ספר יודע שהיא לסבית ובת'כלס זה לא ממש מפריע לתלמידים הם מתייחסים אליה כמו לכל מורה אחרת רק שיש מקרים שהיא נכנסת לנו יותר מדי לחיים אבל זה כבר קשור לאישיות ולא לעובדה שהיא לסבית.

עכשיו הרחבה לשאלה:

(חייבת להודות שהתשובות שלכם הפתיעו אותנו
) מה הייתם מרגישים/ות, לו התברר לכם שאמא שלכם לסבית, או, שאבא שלכם הומו? הייתם רוצות לדעת? הייתם יכולים לקבל את זה?

nirte

New member
טוב...

בנוגע לשאלה הראשונה בראש השרשור זה ממש לא משנה אם המורה היא לסבית/ המורה הוא הומו. נראה לי שאם היא/הוא יהיה/תהיה מורה טוב/ה אפילו הייתי מעדיף אותו/ה על מורים אחרים. לגבי השאלה השנייה... כן הייתי רוצה לדעת מזה ואני חושב שהייתי מקבל את זה וגם לא הייתי מפריע או מציק. הרי זה אותו/ה בן אדם שאני אוהב ואכפת לי ממנו.

בעיקרון

אני יודעת שהם לא... אם כן היה לי עצוב בלי קשר לנטיה המינית, אלא כי הם היו מתגרשים והכל...

כמו בהחיים זה לא הכל, ../images/Emo16.gif

מבחינתי להורים שלי אין דברים כאלה, ואני הגעתי... מרומניה.
.
ניר

למעלה