לא !! מה זה משנה אם היא לסבית או סטייטית ?! כל עוד המורה היא לא פדופילית / פדופיל אין קשר לנטיות המיניות של המורה לכיתה שהוא מלמד !! כמו שמורות סטרטיות מלמדות בנים ככה מורות לסביותמלמדות בנות ! מה הקשר בכלל בין הכיתה לין הנטיות של המורה
ההשאלה הזו בכלל מאוד חוצפנית לדעתי... למה זה צריך להיות עניין. בשאלה הזו לוקחים את הקהילה ההומו לסבית ומפרידים אותה. הם האחרים- הם לא כמונו. מה זה משנה מה הנטיות של המורה? זה כמו לשאול אם המורה שלכם יהיה מהמין שהוא לא שלכם, מה תעשו? אם למורה יהיה צבע עור שונה? צבע שיער שונה. החיים האישיים של המורה לא מעסיקים אותי. מה שאני מתייחסת אליו זו הצורה שהמורה מלמד!
לא זוכרת מה הייתה התגובה אבל כל הבית ספר יודע שהיא לסבית ובת'כלס זה לא ממש מפריע לתלמידים הם מתייחסים אליה כמו לכל מורה אחרת רק שיש מקרים שהיא נכנסת לנו יותר מדי לחיים אבל זה כבר קשור לאישיות ולא לעובדה שהיא לסבית.
בנוגע לשאלה הראשונה בראש השרשור זה ממש לא משנה אם המורה היא לסבית/ המורה הוא הומו. נראה לי שאם היא/הוא יהיה/תהיה מורה טוב/ה אפילו הייתי מעדיף אותו/ה על מורים אחרים. לגבי השאלה השנייה... כן הייתי רוצה לדעת מזה ואני חושב שהייתי מקבל את זה וגם לא הייתי מפריע או מציק. הרי זה אותו/ה בן אדם שאני אוהב ואכפת לי ממנו.