שלום! אפשר עזרה..

מרב9

New member
שלום! אפשר עזרה..

אני מחפשת לבעלי יום הדרכה לנהיגה בשטח (יש לנו פאג'רו קינג ארוך) זו הפתעה ליום הולדת שחל עוד שבועיים, אשמח לשמוע המלצות אם מישהו יודע! תודה

kfirba

New member
תשובה

המרכז הישראלי לסיור......מדריכים מעולים! כתובת אינטרנט: www.4wd.co.il

מרב9

New member
תודה! ועוד שאלה אחרונה

בהמלצתך התקשרתי לשם, נשמע מצויין. מה שנשאר לי זה להחליט בין שניים-האחד זה שהמלצת (היתרון שלהם זה שנאי יכולה להגיע גם ללא עלות נוספת) והשני שכנראה מאד מקושר בגוגל זה אבירם ברקאי (אצלו אני צריכה להוסיף 800 ש"ח כדי לשבת ברכב!!!!!!!!!) בוא נגיד שלא מתייחסים לתוספת. האם אתם מכירים את השניים ויכולים להמליץ לי? או ששניהם טובים באותה מידה? ושוב..תודה

kfirba

New member
...

אבירם ברקאי מעולה.......אני בכל זאת הייתי ממליץ לך על המרכז הישראלי לסיור........

מרב9

New member
טוב לפני שאני סוגרת איתם

בהמלצתך... אני עושה את זה כי אני יודעת שזה ישמח אותו אבל על פניו לא נראה קצת יקר 1400 ש"ח כשאני מביאה את הרכב שלי? למה זה כל כך יקר? הייתי הרבה יותר רגועה ושמחה לשלם את המחיר הזה אם הם לפחות היו מספקים את הרכב...

denver101

New member
ב1000 שקל אני שולח לך את מיקי עם

הגיפ שלו כי הוא צריך כסף למנוע

מרב9

New member
הם מחתימים על "חוזה"

חד צדדי שאומר שאם משהו קורה למכונית אין לי שום עילה לתביעה ועליי לשאת בכל הוצאות התיקון. זה נשמע לכם גם הגיוני? משהו פה לא מסתדר לי. אני מביאה את הרכב שלי. משלמת 1400 ש"ח. הם מספקים מדריך שרק הוא יודע לאן הוא לוקח אותנו ואם יקרה משהו להם אין שום אחריות. ???

פיביס

New member
מקווה שלא יעלב מהמתנה

ויגיע למסקנה שנתת לו מתנה כזאת כי הוא לא יודע לנהוג..... ותחשבו על זה...

למעלה