שלום... אפשר להצטרף?

ככה זה אצל תימנים את מתכוונת

Rinattt

New member
בטח כפרה

קורעת ורידים, שורפת חזיות, מגרדת קירות...

שורפת חזיות??

יש מושג כזה? מה המשמעות?
אולי תודי כבר....שכבר שבועיים את חולה בגללו.

crisRobin

New member
שורפת חזיות

אפשר לטעון שהפמיניזם זוכה ליחסי ציבור גרועים, או, לחילופין, שנשים רבות שופטות את מידת השיחרור של נשים אחרות לפי טווח העצמאות האישית שהן חוות. "פמיניסטית" נתפסת כ"שורפת חזיות", לוחמנית, צעקנית וכוחנית, תכונות המיוחסות לגברים ומנוגדות לתפיסה הרווחת של נשיות. בנוסף, ראייה צרה, מנקודת מבט אישית, גורמת לנשים, שמעמדן החברתי והכלכלי מאפשר להן ללמוד, לפתח קריירה מקצועית ולחוש עצמאות יחסית בחייהן, לדמות בנפשן שאבד הכלח על המאבק לזכויות הנשים. מתוך "יוצאות מעבדות לחירות: ארבע בנות שואלות על שחרור האשה"

איך זה מתקשר

לגרוש של תיתיתי....?? זו פעולה שהייתה אמורה תיתיתי לעשות דווקא בסיטואציה הפוכה לא?
טוב נו...רינתי, מי בכלל יכול לעצור אותה? thanks any way

crisRobin

New member
פתאום קלטתי

בכל שירשור שאת משתתפת יש לך את ה יוווווווווווווו הזה שלך :)

כפרה עלייך

בחיי שבאתי להזכיר את הפירורים של אדמו, והינה את כאן בכבודך ובעצמך.

crisRobin

New member
הייתה שאלה פשוטה

רק שאלתי לאן נעלמו העוגיות/קרואסונים והקפה.

crisRobin

New member
הכל בגללך

במקום להגיד ברוכה הבאה, להביא קפה וקרואסון ולשים את החזיות בארון.... התחלת לשרוף חזיות ולהשתולל בתימנית. ברוכה הבאה אמא גרושה

איך משתוללים בתימנית../images/Emo35.gif

יש משהו שאני צריכה לדעת רינתיתיתיתיתיתיתיתי ברוכה הבאה אמא גרושה

Rinattt

New member
לא יודעת ../images/Emo11.gif

נסי אולי להקפיץ כוסית זום ותבלעי מהר
שמעי קטע לירז מדברת איתי בטלפון התבלבלה ברכבת עכשיו היא בדרך לנתניה ועצבנית ואני לא יכולה להפסיק לצחוק
נראה לי כדאי שאברח...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תשמעי לילדה....הציעה לך להישמר! אם הייתי יודעת שאת צוחקת, נשבעת שהייתי יורדת אצלך (ממילא הרכבת הייתה מרחק נגיעה ממך) ומטפלת בך. עכשיו תתנצלי!

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

חבל לא צחקתי יותר, ככה הייתי זוכה לראות את זיו פנייך
העיקר שהגעת הביתה בשלום

crisRobin

New member
באמת

מה את לא קוראת את השירשור? מסתובבת ברחבי הישוב, צועקת יווווווווווווו מסולסל בתימנית, מתישבת לשכנים "ב ט עו ת" על המרפסת, גוררים את אבא לאירוע, כדי לראות איך הגרוש "ב ט ע ו ת" עם החברה "ב ט ע ו ת" מהמרפסת. חסר משהו?

למעלה