חצישלישרבע
New member
שלום, אפשר להצטרף?
אני קוראת שקטה בפורום כבר די הרבה זמן, ולפעמים מתחשק לי להגיב אבל לא נעים לי להדחף מאמצע השום מקום
אני בת 26, עברתי לא מזמן למקום חדש לגמרי, ואני מתמודדת עם כל מיני דברים, החל מסביבה חדשה, וכלה בתהליכים של מציאת עבודה. חלק מהעניין של המעבר היה שהוא אפשר לי לראות דברים בצורה רעננה וטריה, ויום אחד הבנתי עד כמה אני שמה לי מכשלות, ועד כמה אני תוקעת לי מקלות בגלגלים דווקא כשאני מנסה להצליח. זה קורה בגלל כל מיני אמונות פנימיות, קולות שאומרים כמה אני לא שווה, בגלל כשלונות או בחירות מהעבר, בגלל השוואה לאחרים ותחרותיות, בגלל כל מיני דברים. אחת הדרכים שלי להתמודד הוא לעשות תרגיל כתיבתי שממש מתנגח חזיתית עם האמונות האלו, והגילוי עד כמה הן בעצם לא ממש מבוססות במציאות. אני די בהלם מכמה הייתי צריכה לעשות את זה לפני שנים אם היתה לי את המודעות לכך, ואני שמחה שאני עושה אותו עכשיו, כי בשבועות בודדים אני כבר מרגישה טוב יותר משהרגשתי זמן מה, ואני גם שמה לב שפתאום אני מתמודדת עם דברים שלפני כמה שבועות הפחידו אותי נורא. בכל אופן, זהו, אשמח להצטרף
אני קוראת שקטה בפורום כבר די הרבה זמן, ולפעמים מתחשק לי להגיב אבל לא נעים לי להדחף מאמצע השום מקום