שלום..... אפשר להצטרף ?

SimpleMe

New member
שלום..... אפשר להצטרף ?

אני הגר, בת 19 וחצי... מעשנת 3 שנים.. 15 סיגריות ליום.. אני כבר מצליחה לא לעשן 3 ימים (גם זה משהו), והשאלה היא= מתי זה יפסיק להיות קשה? או לפחות יהיה יותר קל? ואגב, אני עוד יותר גאה בעצמי שאני לא אוכלת יותר מהרגיל בגלל זה
פשוט לועסת מליון מסטיקים...

זולו60

New member
שלום לך הגר

השם שלך מוכר לי האם היית בעבר בפורום הזה או בפורום לגמילה מעישון ב ynet ? מה קרה אז האם התחלת אז בתהליך והפסקת שתפי אותנו. איזה יופי שצעירים כמוך כבר מודעים לעובדה שהעישון הוא רע מכל בחינה אפשרית. מתי מפסיק להיות קשה? זה די אישי הנה לפניך אחת דווחה שהיא לא מעשנת 9 ימים ודי קל לה. טוב נזכרתי שהיא בעצם נעזרת בזיבאן. לשאלתך, בשבוע השני יותר קל מהשבוע הראשון ובשלישי יותר קל מהשבוע השני כך בערך עד 6 שבועות אחר כך זה כבר ענין של אסוציאציה, מצב רוח וכדו אבל הרבה יותר קל מהשבועים הראשונים. ממליצה לך לקרוא בסבלנות כמה הודעות אחורה זה יכול לעזור לך בהצלחה זולו - שבע וחצי שבועות ללא סיגריה.

היי זולו - לא יכולה להתאפק

חייבת לשאול קודם כל - את גדולה וגיבורה שבע וחצי שבועות מצדיעה לך !!!!! רציתי לדעת איך מרגישים אחרי שבע וחצי שבועות מהם רגעי המשבר האם הם כל יום, כל היום, בכלל לא אולי תספרי לנו? באדי

זולו60

New member
אני גבורה?

אז מה תגידי על יולי 4 יודשים פורמה משהו דומה. וחן בכלל מתקרבת ל4 שנים שנים את מבינה. אני אענה לך באון כללי. אבל לפני זה אני ממליצה לך לקרוא הודעות ביסודיות כי למעשה אני מאלה - לטוב או לרע - המאריכים בתשובתם, וזאת גם בגלל שזה נותן לי לחשוב בקול רם וגם כדי לעזור לכאלה שמעונינים בעזרה. ולשאלתך עניתי בשבועיים האחרונים חפשי וקראי, מה שכן אני רואה שאת מתמודדת די טוב ואפילו נותת עצות ומעודדת אז שיהיה בהצלחה. יום טוב לכולנו

למעלה