שלום..אפשר להצטרף?

spirl2

New member
שלום..אפשר להצטרף?

אני בת 33 עוד מעט ולפני שבוע ויומיים איבדתי את האדם הכי יקר לי עלי אדמות. יחד נלחמנו על חייו, היו עליות ומורדות אך לבסוף הוא הלך לבלי לשוב.. הדמעות לא מפסיקות לרדת, אנשים לא מפסיקים להטיף לי להתגבר על זה אני לא מפסיקה להאשים את עצמי ואין לי תא בגוף אשר מפסיק לכאוב ולו לרגע.. בעברי נלחמתי כבר במצבים קשים,שלי ושלו ושלנו.. ניתן לאמר שהתגברתי אך עכשיו הכל עולה מחדש. איבדתי את האיש שלי, שהיה החבר הכי טוב שלי, הנפש התאומה שלי והמגן עלי מכל משמר. לא מצליחה להבין איך העולם הזה הסכים לוותר על ייצור כה טהור ונפלא כמוהו.. אני יודעתצ שאוליע דבריי נשמעים הזויים...מצטערת. הכל כך כך כואב.. ויש לי ל כך הרבה דברים לעשות ולא בא לי כלום. להחליף דירה למצוא עבודה לללכת לכל הגופים המנהלתיי.. איך עושים הכל? איך מצליחים לקום? כשהקימו אותי מהשבעה לעא היה לי כוח בשום חלק מגופי. הכל מרגיש לי כה תפל.. אז שואלת שוב- אפשר להצטרף? אולי כאן לא ארגיש כל כל בודדה..

שיבולת7

New member
גם אני די חדשה במשפחה הוירטואלית שמצאתי פה..

ומאוד מזדהה איתך.. אני בת 36,אהובי נפטר לפני 5 שבועות,לאחר שהיינו יחד מחצית מחיינו. הדברים שכתבת אינם הזויים כלל.. גם אנחנו עברנו יחד קשיים לא פשוטים..נלחמנו במחלה שלי,ואח"כ במחלה שלו,לה,לא יכולנו. הריק שנותר הוא תהומי.. אותי מחזקים 3 ילדי המדהימים,המשפחה ,החברים,וההבטחה שנתתי לו,שהשימחה שאפיינה את ביתינו בחייו,תשכון בה גם לאחר מותו. אני התחלתי לטפל בעניינים המנהלתיים רק השבוע,אחרי ה"30". איך מצליחים? דקה אחרי דקה,שעה אחרי שעה,יום אחרי יום... אני מצאתי כאן מקום לתמיכה,נחמה,הבנה ועידוד.. שולחת לך

spirl2

New member
תודה שיבולת7

מצטערת לשמוע את שעברתם.. לצערי, אנחנו לא הספקנו להביא ילדים, אך מה שמחזיק אותי זו ההבטחה שאני הבטחתי שלא משנה מה יקרה, אני אשתמש בזרעים שהקפאנו בתחילת המחלה. לצערי אין לי תמיכה מהמשפחה שלו לעניין אך יש לי לפחות אימא שמאד אוהבת ותומכת בכל מה שארצה(מבחינה נפשית לפחות) תודה על החיבוק

SABI123

New member
אני נימצאת באותו מקום

אהובי ניפטר לפני חודשים ואני רק בת 37 גם לי כולם אמרו שצריך להמישך אבל אני עושה מה שטוב לי ולילדי מצאתי פה מקום לפורקן ומצאתי פה אוזן .

galili75

New member
היי

כן, לצערנו אפשר להצטרף.... גם אני חדשה פה - רק 3 חודשים אני לא כותבת הרבה, אולם נכנסת יום יום לראות מה כותבים וכן - אוספת מפה הרבה כוחות אז מוזמנת לפנות אלי במסר

טטי22

New member
כמובן שאפשר להצטרף

חבל שהנסיבות הם כאלו אבל כולנו כאן באותו מצב. שולחת לך חיבוק גדול
מציעה לך להתמודד כל יום עם משימות אותו היום תתני לעצמך זמן

spirl2

New member
תודה

לו היה לי זמן.. אנו גרים בדירה שכורה ופרט לאימי אין לי משפחה והצעדים שאני צריכה לעשות עכשיו כל כך מרובים וכל כך טכניים..ואין לי כוחות. אשתדל לצעוד כל יום ביומיו ברגע שאבין מה המשימות שלי..

../images/Emo24.gif

כל כך מכירה את שאת עוברת ...ודברייך אינם הזויים לנו "המוזרים האלה" שאיבדו את יקרהם .הגעת למקום הנכון כאן תמצאי שבט שיבין את שאת עוברת. ואכן אנשים חושבים שמתגברים..על מה..על מכשול בדרך מתגברים ..לנו אבדה הדרך ,כל התוכניות כל החלומות הכל היה בזוגיות .עולמינו התהפך....והיום עלינו לבנות דרך חדשה, חלומות חדשים תוכניות שונות ... אז הצעות אחיתופל למדי לסנן . עברי כל יום לגופו ... בהצלחה טלי

spirl2

New member
אכן הכל התהפך

אני מרגישה שהקרקע שלי נשמטה לי מהרגליים ואני נופלת ונופלת ולאט לאט נושרים חלקי גופי. תודה על התגובה ותודה בכלל על ניהול פורום כזה אוהב ותומך..(נכון שאני כאן יממה אך ממש מרגישה את האהבה מעבר למסך) אני

אפשר לחבק אותך ?

וללחוש לאוזנך שאת יכןולה לבכות פה חופשי וגם תקבלי חיבוק וכתף עד שתתאוששי כי הבנות שבחבורה עברו את מה שאת מספרת , הן יקבלו אותך בהמון אהבה אז קחי כסא מהצד, התפוז השאיר לנו כמה כסאות מיותרים והצטרפי לכותבים והכותבות הפורום מאד דינמי והתמיכה הדדית היא הקטע שלנו אז ברוכה תהיי

spirl2

New member
אפילו רצוי..

התפוז השאיר גם מיטה או מזרן? לשבת כרגע קשה מדי.. ברוכה הנמצאת ותודה על קבלת הפנים אני

בוררר

New member
היי

היי קבלי חיבוק חזק פה תימצאי אנשים ניפלאים בסטטוס שלך ותוכלי לימצו בית חם

למעלה