שלום, אפשר להצטרף?

nothingness

New member
שלום, אפשר להצטרף?

היי, אני צביה, סטודנטית, בת 22, וכמו כולם מרגישה לפעמים שהחיים פשוט גדולים עלי. אין משהו מאוד ספציפי כרגע.. אולי חוץ מדחיה שקרתה לפני יומיים אך היתה די צפויה. הכנתי מקודם עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות [טוב לדעת שאני טובה לפחות במשהו אחד..], ונורא רציתי להודיע לאנשים [או בפייסבוק] שיבואו לאכול, אבל ידעתי שאין טעם כי אף אחד לא יבוא. וסתם אני מרגישה כל כך לבד, רוצה להיות מישהי אחרת, כל אחת.. כמובן שיש רגעים טובים הרבה יותר. בקיצור אשמח להכיר אחים/אחיות לצרה :)

בטח שאפשר להצטרף ../images/Emo24.gif

אבל בתנאי שתכבדי אותי בעוגייה שאפית
נ.ב. מזדהה עם כל מילה (חוץ מהגיל ומהעוגיות)... מה את לומדת? איזו דחיה חווית לפני יומיים? אשמח אם תשתפי יותר, איך שבא לך...

nothingness

New member
היי ../images/Emo24.gif

תודה :) אני לומדת פסיכולוגיה, שנה שלישית. קרובה לסיום ואין לי מושג מה יהיה איתי שנה הבאה [תואר שני לא נלקח בחשבון בשלב זה]. הדחיה היא סיפור ארוך, אבל בקיצור ניסיתי לחזור לאקס שלי ושלחתי לו מכתב, אחרי ששמרנו על קשר נחמד אך בתדירות נמוכה, והסיבה לפרידה לא היתה אף אחד מאיתנו אלא גורם חיצוני. בקיצור למרות שיצאתי עם בנים אחרים הרגשתי שאני עדיין אוהבת אותו ומתגעגעת אליו, ולמרות שהנחתי שהוא לא ירצה לחזור, חשבתי שיהיה חשוב לי לעשות את הסגירה הזאת ולשמוע ממנו שזה לא יקרה, כדי שאפסיק לדמיין ולצפות. זה כנראה היה מכתב הדחיה הכי עדין ויפה ורגיש בהיסטוריה של מכתבי הדחיה, אבל עדיין.. אני מרגישה כאילו הורדתי אבן מהלב, תודה. לא סיפרתי את זה לאף אחד, אפילו לא לפסיכולוגית.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אחח... כמה מוכר לי מה שכתבת-לפעמים עם כל מיליון האנשים שאני מכירה מרגישה כל כך לבד. במיוחד בימים אלו עם השאלות של המשפחה והבנזוג לגבי מה רוצה לעשות ביום הולדת, שואלת את עצמי מה הטעם לחגוג-נזמין רק את המשפחה? הרי חברים אין יותר מידי וזה יראה מגוחך, עושה אפס חשק לחגוג...

nothingness

New member
איזה קבלת פנים חמה :)

אח, ימי הולדת, נושא כאוב.. אבל אולי אם תארגני משהו מושקע עם המשפחה לא תרגישי בודדה? מי אמר שמשפחה לא יכולה להיות חברה טובה?

למעלה