שלום, אפשר המלצה

One Echoe

New member
שלום, אפשר המלצה

לתוכנית מעניינת היום בלילה ברדיו? לא משנה לי תחנה או משהו...רק שיהיה מעניין..על מוזיקה\אקטואליה\אמנות\תרבות. ואפשר תחנות של מוזיקה קלאסית? תודה.

RunNGun

New member
עסק שחור, הלילה בחצות, גלגלצ

יש כאן תחרות וצריך לנצח.

ספינת אהבה ברדיו סנטר 91.1 FM .....

החל מהשעה 22:00 בלילה ספינת אהבה עם נח ורד לאחר מכן בשעה 00:00 משמרת לילה עם איציק הקפטן קווי השידור יפתחו למסרי המאזינים אפשרות להאזנה גם באינטרנט דרך האתר: www.911fm.net מקווה שתהנה :)

dudube

New member
לילה חי מאוד עם אמנון פאר

זה בדיוק מה שאת מחפשת. רשת ב' , ב 00:15 בערך אחרי סיפור לילה ויומן חצות.

olli3

New member
מנהל
מוסיקה קלאסית זה כל המוסיקה של קול

התחנה נקלטת בכל רחבי הארץ בתדרים שונים. בקישור מפת התדרים של קול ישראל. אני ממליץ גם על 88 FM שמשדרת מוסיקה שקטה בשעות הערב ומ 01:00 בלילה אלבומים מלאים ברצף. במהלך היום רוק פופ ג'אז ובלוז. אם את באזור הדרום אז ניתן לקלוט תחנה מצרית המשדרת נעימות קלאסיות מוכרות במשך שעות הבוקר והיום ומוסיקה עכשיווית בשעות הצהריים והערב בתדרים 93.1, 90.9 ו - 89.9 FM

האגס 1

New member
היום זה גם טוב?

אם כן, אני ממליץ לך על התוכנית 'הלילה השישי' של העורך סימון דוויק, תוכנית של מוסיקת פופ ישראלי ישן עם דגש על קטעים נדירים (במידה שזה מתאים לטעמך). התוכנית היא ברשת ג', החל מהיום היא משנה את שעת השידור שלה, ותשודר בשעות 20:00-23:00

dhp7

New member
אז אין לרדיו בארץ כמעט מה להציע לך

לצערנו, אולי חוץ מתוכניות הבוקר הנהדרות של 88.

שאלה מה אתה קורא לילה...

אם עשר בערב גם הולך - אז בימי חמישי בעשר אתה מוזמן להאזין לתכנית של רוק ישראלי עם נטיה לדברים פחות מוכרים בהגשה שדרן המכונה ACE. האזנה באמצעות האינטרנט באתר של Radi-Yo. לא כל הבחירות שלו הם לטעמי (וטוב שכך!) אבל בסך הכל תכנית שחביבה עלי מאד. מוזיקה ישראלית במיטבה.

למעלה