שלום אסתר

שלום אסתר

תינוקי בן ה 5 שבועות ניזון מהנקה בלבד ועולה יפה במשקל ב"ה. מה שכן, היניקה שלו אינה סדירה ומאוד קצרה. כל "ארוחה" שלו אינה עולה על 5 דקות מפני שהוא נרדם באמצע וכל ניסיון מצדי להעיר אותו לא מצליח. הוא נרדם למשך שעה-שעה וחצי יונק שוב 5 דקות, נרדם וחוזר חלילה. שאלתי היא האם יש באופן הנקה זה למנוע ביוץ או שבגלל שההנקות הן ממש קצרות אז אין בכוחן למנוע את הופעת המחזור? במידה ואני כן אקבל, האם יש מניעה להמשיך הנקה בזמן וסת? תודה

That may be enough for him

If he has at least 5-6 wet diapers, and seems happy, is gaining weight well, then you have nothing to worry about. Lock your clock in a drawer and start watching your baby more than the clock!!​

justmom

New member
תרגום: ייתכן שזה מספיק לו

אם יש לו לפחות 5-6 חיתולים רטובים, והוא נראה שמח ועולה היטב במשקל, אין לך מה לדאוג. נעלי את השעון שלך במגירה והתחילי להסתכל על התינוק שלך יותר מאשר על השעון!

זו לא הייתה שאלתי

כל עוד ילדי עולה במשקל ב"ה אני רגועה. שאלתי הייתה האם יש באופן הנקה זה למנוע ביוץ או שבגלל שההנקות הן ממש קצרות אז אין בכוחן למנוע את הופעת המחזור? במידה ואני כן אקבל, האם יש מניעה להמשיך הנקה בזמן וסת?

טלי12345

New member
איך קשר בין אורך ההנקות למחזור

בכל אופן אין בעיה להמשיך להניק גם בזמן וסת.

It is true that more frequent

breastfeeding around the clock will delay onset of your period, for the first 6 months, however after 6 months, when the baby starts eating solids, you may ovulate, which means that either you will get your period, or fall pregnant as the British say.​

דיאנה1

New member
תרגום: זה נכון שהנקות תכופות יותר

מסביב לשעון ידחו את שובו של המחזור שלך, במשך 6 החודשים הראשונים. בכל מקרה, לאחר 6 חודשים, כשהתינוק מתחיל לאכול מוצקים, את עלולה לבייץ, מה שאומר שאו שתקבלי את המחזור שלך, או שתכנסי להריון, כמו שהבריטים אומרים.

למעלה