שלום אסתר

שלום אסתר

לרוב אני מעדיפה להיות רק קוראת פה
אבל הפעם יש לי שאלה.
כואב לי, כאב של סתימונת אחרי גודש (למרות שלא היה לי גודש). מתחת לבית השחי, ליד השד. במקום שבו אעין כבר את הרכות של השד ומרגישים את הצלעות. אין שם גוש, רק כאב בלחיצה. מה עושים? ועוד שאלה.
במידה והיא נשארת עם ביביסיטר, עדיף לתת תמ"ל או חלב פרה? בת 11 חודשים. תודה.

it may beginning of a plugged duct

Warm compresses on the area, massage while breastfeeding, change position so that the baby's chin is facing the plug. If you hvae fever more than 38.5 for more than 24 hours, you will have to go to the doctor to get antibiotic. If you leave her with a babysitter, why not leave your milk for her? Pump the milk and let the babysitter give it to her.​

justmom

New member
תרגום: ייתכן שזו התחלה של סתימה

בצינורית חלב. קומפרסים חמים על האזור, עיסויים בעת ההנקה, ושינוי תנוחה כך שסנטרו של התינור מונח מול הסתימה. אם חומך עולה ליותר מ-38.5 למשך יותר מעשרים וארבע שעות, תצטרכי לפנות לרופא ולקבל אנטיביוטיקה. אם את משאירה אותה עם שמרטפית, אולי תשאירי איתה חלב שלך? שאבי את החלב ותני לשמרטפית לתת לה אותו.

תודה אסתר (ועדי)

השאלה על החלב היתה ללא קשר לסתימה, אלא שאלה כללית. אף פעם לא הייתי טובה בשאיבות, ולפעמים מתחשק לתת לה חלב עם קורנפלקס, או דייסה. אם יש לי שאוב מימי הלימודים אני נותנת, אבל לא תמיד הכמות מספיקה.

למעלה