שלום אסתר,

• פותח הנושא noy2
  • פורסם בתאריך

noy2

New member
שלום אסתר,

גלי בת ארבעה חודשים וקצת. ההנקה די מסודרת והיא שוקלת יפה. שמתי לב שבשבועות האחרונים היא משנה את אופן התפיסה. היא כבר לא מכניסה את כל ההילה בפה, אלא הרבה פעמים היא מושכת את הפיטמה ויונקת רק מהקצה. אני ממש מרגישה את המשיכה ויש לציין שיש לה כוח. כשאני מנסה להתקרב אליה, היא מתרחקת וכשאני מנסה לקרב אותה אלי, אני ממש מרגישה בהתנגדות מצידה. יש סיבה לאופן הזה של היניקה? היא ממש מתחילה לשלוט יפה בתנועות וברצונות ואני לא יודעת אם אני צריכה "לאסור " עליה לינוק כך ו"לחנך" אותה ליניקה הנכונה. או שפשוט היא עושה מה שטוב ונכון לה. האם יש חשש שעקב כך החלב האחורי והשמן יותר יגיע בצורה פחותה? תודה, נוי

Changes

Babies will often change theri way of breastfeeding. My question is: does it hurt you? does he have fewer wet diapers? Is there a change in his weight gain? sometimes babies pull back on the nipple in order to make your milk flow faster. try squeezing the breast while he is latched. Also at this age, the feed takes much less time. Could that be the problem?>​

noy2

New member
אסתר בוקר טוב,

המשיכה לא כואבת, אך לא נעימה ואני ממש רואה איך העור נמתח. יש מצבים שהיא ממש יונקת מהפיטמה בלבד תוך כדי משיכה. זה לא קורה כל הזמן ויש גם הנקות רגילות ורגועות. אין שינוי בכמות החיתולים. ההפך, עד לא מזמן היא (זאת בת) עשתה קקי פעם בשלושה - ארבעה ימים. היום היא עושה ארבע פעמים קקי ביום אחד. המשקל שלה טוב ואף טיפה מעל הממוצע. אני לא ממש דואגת מפני שנראה לי שההנקה מבוססת כמו שצריך, אבל אולי כדאי לי למנוע ממנה לינוק כך? יש עדיין טווח גדול בזמני הנקות אצלנו. בין 10 דקות לחצי שעה, ובלילה אפילו גם שעה. אני אנסה את העצה שלך תודה, נוי

למעלה