שלום אסתר!

שרונס

New member
שלום אסתר!../images/Emo140.gif

קוראים לי שרון וילדתי את בתי הבכורה, לוטן, ב-7.1.2003. ביום הראשון לאחר הלידה היא ישנה, ומאז היא יונקת יום ולילה. כל יום המרווחים בין ההנקות יורדים, ועכשיו היא כבר רוצה לינוק כחצי שעה לאחר שהיא מסיימת את היניקה הקודמת, 24 שעות ביממה. שתינו מותשות ובוכות ביחד כל הזמן. לוטן רגועה רק כשהיא אוכלת ואז היא נרדמת תוך כדי היניקה עצמה על השד. אני משתדלת להעיר אותה כדי לקצר את היניקות ככל האפשר. בהתחלה התפיסה שלה לא היתה טובה וגרמה לי לסדקים, אך היא תוקנה בביה"ח (הדסה עין כרם) ע"י ג´רי שיימס. הסדקים נרפאים עכשיו לאט לאט. לוטן נולדה במשקל 3.380 ק"ג והשתחררה כעבור 48 שעות במשקל 3.070 ק"ג. שקילה נוספת תהיה ביום שלישי בטיפת חלב. יש לה כחמישה-שישה חיתולים עם פיפי וכשניים-שלושה חיתולים עם קקי, ביום. מה עושים? איך מגיעים למצב בו היא לא כל-כך רעבה וגם ישנה קצת? בעלי ואני יודעים שהיא רעבה לפי תנועות הנבירה שלה עם הראש והחיפוש אחר משהו למצוץ עם הלשון. תנועות אלו לא נרגעות עד שהיא מקבלת חלב. היא לא קיבלה תוספת בביה"ח וגם לא מקבלת מוצץ. תודה מראש!

Sharon, Mazal Tov!!../images/Emo65.gif

How lucky you were to meet Gerri Shames in the hospital!! now I will refer you to the wonderful clinic which is run by Batya Davis and her daughter Rina. It is called the Mother Baby Connection, and the phone number is: 02 5325383 Let Batya help you with the latch and then let us know how it goes. IN the meantime, you can squeeze your milk onto a spoon and feed the baby that way also just to make sure that she is getting enough milk until you see Batya.​

justmom

New member
תרגום: שרון, מזל טוב!

איזה מזל היה לך שפגשת את ג´רי שיימס בבית-החולים! כעת אפנה אותך למרפאה נפלאה שמנהלות בתיה דייביס ובתה רינה. המרפאה נקראת קשר אם ותינוק, ומס´ הטלפון הוא 02-5325383. תני לבתיה לעזור לך עם התפיסה ואחר-כך ספרי לנו איך הולך. בינתיים את יכולה לסחוט את החלב שלך לכפית ולהאכיל כך את התינוקת, רק כדי לוודא שהיא מקבלת די חלב עד שתפגשי את בתיה.

למעלה