שלום אנ חדשה

liatka22

New member
שלום אנ חדשה

שמעתיח על הפורום הזה במקרה... התחלתי עבודה חדשה לא מזמן..ויצא לי להכיר מישהי מקסימה שספרה לי על הפורום הזה וכמה הוא תומך.. אני לא כ"כ מכירה אתכם עדיין ולא יודעת מה בדיוק לספר.. קראתי הודעות אחורה רק כיד לנסות להכיר את הנפשות "הפועלות" אתן נשמעות ממש נחמדות... בכל מקרה אני כאן בפורום הזה, לצערי מהסיבה שכולכן כאן. איבתדי לפני כ- 9 חודשים את אמא שלי בתאונת דרכים.. ואני כאן כמו כולכן... לקבל מעין חיבוק ותמיכה.... קצת על עצמי... בת 26 נשואה טרייה(כ-7 חודשים), מסימת תואר, התחלתי עבודה חדשה.... ומנסה לעבור יום יום לאט לאט...אומרים שהזמן מרפא.... נראה תודה על ההקשבה ותודה לעינת

MommyHug

New member
../images/Emo201.gif

עצוב לי כל כך כל כך לשמוע זה לא צודק...
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אם כן,לצערך ואף לצערנו,הצטרפת לשורותנו. מזל טוב על החתונה,את עדיין כלה....לא? יש כאן הרבה חום אהבה ותמיכה,מעין בית חם... נקווה שהזמן אכן ירפא או שמא יקהה... ושוב,ברוכה הבאה!

hartuvim

New member
ברוכה הבאה

עינת. אני משתתפת בצערך, זה עדיין טרי מאוד, 9 חודשים. ונראה שבנוסף לכך גם עברת הרבה שינויים ותהפוכות בזמן הקצר הזה. ועברת חתונה בלי אמא, נכון? כשהכל רק קרה. אני רק יכולה לנסות לתאר לעצמי כמה זה כאב וכמה פתאומי זה בטח היה. אשמח להכיר אותך יותר עם הזמן וכמה שיתאים לך. שירה.

קבלי ../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע על האובדן הטרי...נראה באמת שעברת הרבה חוויות גורליות בשנה האחרונה... אנחנו פה בשבילך בכדי להקשיב ולתמוך...

שלום ליאתקה22..

ברוכה הבאה
צר לי מאוד על הנסיבות שהביאו אותך לכאן... מוזמנת לשתף אותנו בכל מה שמתאים לך... אכן יש כאן בנות מקסימות! נראה שאת עוברת שנה מאוד לא פשוטה. עם הרבה שינויים.. (אובדן, נישואין, סיום התואר...) לעבור יום יום זו חשיבה מאוד בריאה בעייני... קצת מקל על הדברים... "הזמן הוא לא רופא, הוא רק מביא הקלה.." (אהבה גדולה/ ריטה) הזמן אכן עושה את שלו... כל אחת לומדת לתת לאובדן את המקום שמתאים לה בדרך המתאימה לה... דרך ארוכה לפנייך... אני שמחה שהגעת אלינו ומקווה שנוכל להקל ולו במעט... איתך...

liatka22

New member
תודה רבה על החיבוקים וההקשבה

זו באמת תקופה לא קלה... וקשה לי כרע לראות את זה "כ"תקופה" כי כי זה ילווה אותי כמו שרבות כותבות כאן, לאורך כל חיי.... בן אם זה בחתונה שהתקימה חודש וחצי ובלעדיה, בין אם זה בכל ההחלטות שלי לגבי בכלל מהלך החיים, ימי הולדת (עוד מעט תאריך הלידה שלה), הריון בע"ה, הכל... זה כאליו החיים התחלקו לשניים- עד שהיא הלכה מאתנו, ומאותו רגע... אין ספק שזה קשה. אבל חייב להמשיך כי...ככה זה.. שוב תודה אתן מקסימות. (מצטערת שאנ מגיבה רק עכשיו..., אין לי אינטרנט בעבודה.. וזה בערך השעות שאני מרשה לי ל"טייל באינטרנט" שוב תודה... ליאת

eieee

New member
liatka22

קודם שלחתי לך מסר אישי מההתלהבות לראות אותך כאן. הגעת למקום הנכון ברוכה הבאה בכל מצב שבו תהיי. שמחה שהכרתי אותך.. אתקשר אלייך בקרוב. יש כאן בנות מקסימות והרבה הרבה תמיכה. תהני ותוציאי כל מה שיש לך על הלב הגעת למקום הנכון. מעריכה מאוד ומחבקת. עינת

חכי, עוד לא נגמרו הברכות ...

ברוכה הבאה, ליאת. כמו תמיד, יש משהו מתעתע בברכת "ברוכה הבאה" העליזה, שכן כל מי שמגיעה לכאן, הייתה מעדיפה לא להיות חברה במועדון שלנו ... וגם מי שנמצאת. אבל כך ניגזר, ומכיוון שכך, אנחנו מנסות לעשות את המיטב כדי לעודד זו את זו. אכן ציינו כאן לפני את המיקבץ של האירועים המשמעותיים במיוחד שאת עוברת השנה. ללא ספק זה לא קל. אני שמחה שיש לצידך בן זוג שתומך, וחברה נפלאה כמו עינת ששלחה אותך לפה, ומקווה שמהיום תמצאי גם בנו מקור לתמיכה, גם אם וירטאולית. כל אחת עברה מסלול חים שונה, אך את כולנו מאחדת ההבנה מה זה לחיות בלי אמא. את מאוד מוזמנת להישאר עימנו, לשתף ולהשתתף ככל שיתאים לך.

למעלה