שלום אנשנושים<=

אני ממליצה לך להכיר כמה

או לפחות לדבר פה ושם עם ערבים. אני חושבת שתגלי כמה דברים חשובים.

almog4

New member
שאי אפשר להכליל.

שיש בני אדם טובים ויש בני אדם רעים, (אני אישית מעדיף את הטובים...)
ושאין קשר בהכרח בין היותם טובים או רעים לבין זה שהם ערבים, או דתיים, או יוצאים בשאלה, או יוצאי חבר העמים (לדוגמה).
דני

מותר לי

New member
??

הם בני אדם בדיוק כמו כולם, ולגלות לך סוד? גם להם יש רגשות ומחשבות... כן, כן! אם את טוענת שאי אפשר להכליל- אז למה את מכלילה? שומר נפשו ממה? יותר רחוק מאיפה? גם אני מצטרפת להמלצה אליך- להכיר כמה ערבים (או אם קשה לך- ערביות...)

Le Fay

New member
את מתלוצצת! מילא רגשות, אבל מחשבות? ../images/Emo12.gif

מותר לי

New member
נצ'בעת לך! ../images/Emo2.gif

היום בקורס שמעתי את נאיל אומר "אני חושב ש...", ויש לי עדים!

Le Fay

New member
אוי ואבוי.

לא שבעצמי נקייה מגזענות. למשל, שאלה לי אלייך: כל הסטודנטים בחיפה מאמינים שציוני עבודות הם פונקציה של מו"מ עם המרצה?

סורי. צחקו כמה שבא לכם.

אבל יש לי טראומת ילדות מהם..... מה לעשות? נשארו צלקות שעוד לא נרפאו וכנראה שגם לא ירפאו. )-:

whitewidow

New member
"מהם"

מכל הערבים, לא משנה בני איזו דת? או מכל המוסלמים לא משנה מאיזה מוצא אתני? או שאת לא סגורה על מי בדיוק?

rigoletto111

New member
אתמול במקרה הלכתי לשתות בפאב ולטיול לילי

עם ידידה מוסלמית-ערביה, אבל כמו שהבנתם מהפאב, היא מוסלמית משוכנזת. אחר כך שנינו נגעלנו וצחקנו על המוני הערסים ששורצים בשכונת נחלאות (היא אפילו לא נכנסה לרחוב ללא ליווי שלי) כל אחד ומה שמרגיז ומעצבן אותו

מותר לי

New member
ושלשום במקרה...

חברה מאד טובה שלי (כן, החברת-נפש, זאת שהכי קרובה אלי), קראה לי לעשות אצלה כביסה כי המכונה שלי התקלקלה, וניצלתי את ההזדמנות לשחק עם הבת שלה
(חולה על הבת שלה
) דרך אגב, היא ערביה- נוצריה.

אומי5

New member
רעיון אדיר

אבל גם אם אני ארצה לבוא בסוף בטוח יהיה לי איזה בלת"ם. מי אמר נואש? אומי

אוף!!

כל אחד והקישקושים שלו מתי תתחילו לענות רק !על מה ששואלים?? 2.הבהרה קטנה אני מתכוין שיהיה לינה בשטח ולא בצימרים ושאר מעדנים. . .3.הרעיון של דסדס מוצא חן בעיניי השאלה למי ממי שמתכוין להגיע יש רכב. . . . .נא לענות על השאלות בלבד! תודה

למעלה