שלום אנשישים..

black_magic

New member
שלום אנשישים..

מ´מצב? תגידו אפשר לקבל קצת מידע על להקת "שייגעצ"- קראתי על זה במעריב לנוער והמילים נשמעו פצצה..

untitled

New member
מה קרה

מעריב לנוער הפסיקו לכתוב על בריטני איכס ודומותיה... האם יש שינוי באוויר? (לא שיש לי מושג מי אלו שייגעצ, אבל זה לא נשמע כמו עוד להקת בנים...

black_magic

New member
לא ממש...

עדיין מופיע שם הבלעעעע נוסח בריטני ספיחס.. שייגעצ זה להקה חדשה ויש שם אחד שקוראים לו יובל מנדלסון ואומרים שהוא היורש של אביב גפן (שיהיה), אבל פרסמו שם חלק מהמילים וזה היה ממש יפה.. ואפרופו אביב גפן, איפה אפשר למצוא את מילות השירים שלו וגם להעתיק???

black_magic

New member
למה גרוע?

אני דווקא אוהבת את המילים של השירים של אביב גפן, והכי אהבתי את שומקום..

כבר אמרתי אבל אני יחזור על זה.....

אביב גפן מוכשר קלות רק בכתיבת שירים מכוערים אבל טובים מוזיקלית יש לו קול מגעיל ומי שמטיף לצעירים לעזוב את הארץ ולא להתגייס לדעתי הוא מטומטם שמקומו בכלא ולא על הבמות משפחע על צעירים תמימים

זה לא

זה שיר שמדבר על הרגשות של חברי הלהקה אחרי שגנבו להם את הציוד במהלך סיבוב ההופעות. ואני רציני. הם קצת הגזימו...

יש הבדל בין לשיר על זה ללהטיף לזה..

אתה לא חושב שיש הבדל בין לשיר על זה כמו שנירוונה עושים לבין להטיף לזה כמו שאביב גפן עושה בלי הפסקה

MuffinMan

New member
אוקי הוא אמן גרוע, אבל...

יש משהו שקורים לו חופש הביטוי - ויש לבן אדם זכת לשיר על מה שבא לו. אם אתה חושב צריכים להכניס אותו לכלא, אז מה תגיד לאנשים שאומרים שצריך להכניס את קרח 9 לכלא. אתם יודעים למה - אני לא יכתוב כדי שלא ימחקו את ההודעה. לפי דעתי שהאומן ישיר מה שבא לו איך שבא לו וזהו. אליאב

xflil

New member
איך הגעת

למסקנה שהוא מטיך לעזוב את הארץ ולא להתגייס? אתה נורמלי? הוא לא התגייס בגלל בעיה בריאותית והוא מטיף לשלום ודי למלחמות ושום לעזוב את הארץ אתה כנראה בכלל לא מכיר את השירים שלו תעשה טובה ואולי יש לו קול לא משהו אבל מזה משנה..? ואני אוהב את הקול שלו אגב יש לו שירים מקסימים....אתם לא מכירים כנראה

הוא אמר את כל זה בהופעות....

הוא אמר ואני מצטט :"אתם תעזבו את הארץ לכו לארצות הברית או משהו לי יש פו עוד עבודה " כזה דבר לא אומר בן אדם נורמלי ודרך אגב הוא לא התגייס בכלל "חוסר התאמה" הסיבה האמיתית היא שהוא פשוט לא רצה כל כך פשוט כי הוא פציפיסט מסריח שירים מקסימים גם לבריטני יש

xflil

New member
אביב גפן

הוא הבנאדם הכי מוכשר בארץ הוא בן כמה? 20 ומשהו? ותראו איך הוא כותב...הוא פשוט כשרון פנטסטי....אני לא מכיר דבר כמוהו אתם חייבים לקרוא ולשמוע את המילים בשירים שלו אני לא יכול להמליץ כל השירים שלו כל כך טובים אולי תשמעו פרופיל 97 שומקום ועוד מלא שירים האוסף הכפול טוב.....

למעלה