שלום אנשימים

שלום אנשימים

קיבלתם עוד גולש לשורותכם נשמע פה מעניין ונחמד (כשאין ויכוחים בדברים העומדים ברומו של עולם) תעשו קצת מקום על הספה... אחכה בסבלנות לניטור יש מצב שתראו אותי פה מדי פעם בעתיד הקרוב תתחילו להתרגל לשם. תחזיקו מעמד וסופ"ש נעים ומעשיר רווי בהנאות גופניות ורוחניות

אליזד

New member
ברוך הבא.

אשרי תבחר ותקרב לשכון צחריך נשבעה בטוב ביתך קדוש היכלך. (לא לדאוג ,השלב הבא לא יהיה קשור לזה שתוריד את המכנסיים ואין לי סכין. אפילו מציצה אם תרצה, תצטרך לחפש במקום אחר, אני בסך הכל "עמידה לברכות"...)

הכל בסדר?

מה קרה? עשו לך משו במצעד הגאווה? תודה על הברכות חוץ מניטור לא מחכה פה קפה ועגיות לחדשים?

מותר לי

New member
היה, היה קפה...

עד שהכחולים אישרו אותך הוא התקרר ונזרק

n oy

New member
../images/Emo96.gif זה לא טעים../images/Emo212.gifמשמין.קח../images/Emo210.gif

ברוך הבא. איפה זה שם
מתי כבר יבוא השלג?

שם זה פה

ומתי בא השלג טוענים שזה לא כוכך מעניין (לפחות הזה של אשתקד), למרות שאני איתך לגמרי, ובניגוד לזכויות ההומויים והטרנסיות המדוסקס בק"ק הדין, השלג זה הכי מעניין והכי זכויות המיעוט (רק חבל שכוכך מעט, בארה"ק עכ"פ). והוא בוא יבוא השנה כפי שבא אשתקד ואשתקדי דאשתקד, ואע"פ שיתמהמה וגו' משמין זה יפה שחור זה סקסי בתחת זה טהור יוצב"ש זה קול

babylon_a1

New member
שלום לך

רק שתדע, בלתי אפשרי להציג את עצמך בניק הזה שזה יקרה אתה תבין על מה אני מדבר

rachel21

New member
ברוך הבא!!!

תמיד טוב שמגיעים חדשים.אני אגב לא מכירה כבר כמעט אף אחד.נוי -את חיה???? צלצלי אלי מותק.סוף שבוע מרגש לכולם.

uri80

New member
נותנים לבחור הזדמנות עוד פעם.

מעניין מה הסיכויים שהפעם הוא ישרוד איתנו לאורך זמן.

איזו אהבה..

אני פשוט מוקסמת. אם לא דרך הדלת, אז אולי דרך החלון? ואם גמזה לא הולך, המרזב בטעות נשאר פתוח. אורייייייייייי מהר להזמין את המרזב-מן.

לא להתלהב

כולה באתי להגיד שלום אחרי ששמעתי כמה מתגעגעים פה לנוכחותי לא נעים ככה להרוס שיחות סלון שלמות סביב זהותו של אותו מישו אחד (למה זה משנה? למה? פור גייד סייק.. מילא אני.. אבל אתם.. אין לכם חיים?) לא מפטיח שאוכל להיות פה הרבה בזמן הקרוב... ככה שיתכן שתצטרכו להסתפק ביורי ובהערותיו הציניות והמחכימות. אבל לא לדאוג הוא משתפר מיום ליום. בסוף הוא אפילו יצחיק. אוהבותכם. באמת גמותך מחיקוני.

למעלה