שלום אנשימים...

SaberTooth

New member
שלום אנשימים...

אני פשוט חולה על כל מה שקשור בסופרמן, ראיתי את הסרטים, קראתי אצ הקומיקס וראיתי "לויס וקלארק", ואיך אפשר שלא להתאהב ב"סמולוויל"
אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה.

lily p

New member
בגלל זה ../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

כשאני הצעתי את הפורום הצעתי שיהיה סמולויל וסופרמן.... וחוץ מזה, איציק, הטאג ליין שלי היה יותר יפה עם הכוכבים והחצים..... *לא מנג´סת* *שורקת*

mishmesh

New member
אבל כבר יש טאגליין עם כוכבים וחיצים

וחוץ מזה, הספרים הרבה יותר מתאימים...

green lantern

New member
היי סייבר.ץ. בשום פנים ואופן לא

הפורם הזה הוא נוצר לסמולוויל ולא לסופס´.... רוצים לדבר על סופרמן בואו לפורום קומיקס... גם למנהל אין מספיק את הידע כדי לנהל פורם הנושא שם כזה.. אבל מה שן אפשר זה לקרוא לפורום... סמולוויל ול"ק

Skiter

New member
אויל נקרא לפורום:

נאי יודע שמעריצי סופרמן בכלליות יגדו די "לא" (אבל ככה כולם יהיו שמחים) "סמולוויל ונלוויו" מה רע בזה?

talytal

New member
יש קצת בעיה

אני יודעת שיש כאן הרבה אנשים שמתעניינים בכל מה שקשור לסופרמן, ראו את כל הסרטים ומכירים בעל פה כל פרק של לויס וקלארק. מצד שני, אני מניחה שיש פה גם אנשים כמוני, שסמולוויל לא מעניינת אותם בגלל הקישור למיתוס סופרמן, אלא בלי שום קשר. כלומר - אני לא אוהבת אף אחד מהסרטים, מעולם לא הגעתי ליותר ממבט חטוף בקומיקס, ואת לויס וקלארק הייתי רואה (בתקופת השידור) רק כברירת מחדל. סמולוויל מענינת אותי בפני עצמה, ולכן אם הפורום הזה יתרחק ממה שמתרחש בסידרה ויהפוך לפורום סופרמן כללי, אני לא ממש אמצע עניין פה. לדעתי, יש מקום לדבר על סופרמן בצורה כללית רק במקרה שזה מתקשר ישירות לסידרה (לכן, למשל, אני נגד שירשורים ארוכים על כמה דין קיין חתיך- פשוט אין קשר).

למעלה