שלום אנשימים

1אניטוש

New member
שלום אנשימים../images/Emo140.gif

אני דיי הרבה זמן קוראת פה בפורם אבל לא מדברת הרבה ונראה לי הגיע הזמן.. אז ככה יש לי שאלונת דיי חשובה..אני מתכננת לנסוע לאילת בסוף אוגוסט או בתחילת ספטמבר עם חברות עכשיו אני לא סגורה מתי עדיף. סוף אוגוסט או ספטמבר ספטמבר כי יותר נעים שם..פחות חם ופחות ילדים קטנים ..כי כולם הולכים לביצפר...חוץ מאיתנו
:) אבל אוגוסט..כי בדיוק ההפך יהיו שם הרבה אנשים וזה הכי כייף בקיצור השאלה היא מתי עדיף אוגוסט או ספטמבר לא רוצה להיתקע בעיר שוממת בלי ח'ברה צעירים..
מראש

Umang

New member
הייתי בטוח שכתבת אנטישמים../images/Emo6.gif

נראה לי שאת יודעת לבד מה היתרונות והחסרונות בכל חודש, ועכשיו את צריכה להכריע בעצמך מה את מעדיפה..בספטמבר לא נראה לי שיהיה כל כך שומם, וחוץ מזה יש את תקופת החגים..תבלי!

light angel

New member
אה! הנה אתה!!

פעם ראשונה שאני רואה אותך בפורום הזה, נשבעת
עניין תמוה ביותר.

אלירן י

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תחילת ספטמבר עדיף, פחות אנשים פחות בלאגן. באוגוסט ממש עמוס שמה עד כדי כך שקשה להנות =\

keren007

New member
ספטמבר

קודם כל, יותר זול באילת בספטמבר! דבר שני, באמת יותר עמוס באוגוסט... אבל בילדים קטנים, משפחות, ובני נוער שיותר קטנים מכם מן הסתם
כל האטרקציות יהיו פחות עמוסות ובכלל לא יותר קריר בספטמבר לדעתי, זה די אותו הדבר. תהני

Moranus

New member
ספטמבר...

יהיה אותו חום יותר זול ומי שיהיה במלונות יהיה בדיוק מה שאת מחפש...אנשים בגילך לפני גיוס חיילים ברגילות (אם יוציאו בכלל בגלל ההתנתקות), ואחרי גיוס...וככה לא תתקעי עם מלא משפחות וילדים בני 14-16

1אניטוש

New member
צודקים..:] תודה

נתחיל לחסוך כסף לספטמבר ואת מה שנקבל מחר נבזבז עוד החודש חח:]

xx Cat Woman xx

New member
עדיף ספטמבר

הרבה אנשים זה לא כזה כיף...במיוחד שזה לא סתם הרבה אנשים, זה הרבה ערסים מציקים...חחח
חוצמיזה אוגוסט זה חודש עמוס...ויותר יקר באוגוסט... אז עדיף ספטמבר גם מבחינת עלויות, וגם מבחינת צפיפות בכל מקרה, תהני!!! הלוואי עליי להיות באילת בספטמבר...חחח

1אניטוש

New member
אויי:\ בקטנה תשתחררי לפני..

ואז תסעי לאילת ולעוד הרבה מקומות בזמן שאני יהיה בצבא בכל מקרה שיהיה לך גיוס קל!! ותשמרי על עצמך

סיונתו

New member
אני אישית

נוסעת ביום ראשון הקרוב וממה שהבנתי מקרוב שלי שעובר בקלאב הוטל/אין מתחיל להתמלא לקראת סוף אוגוסט כי זה אחרי העיר האדומה וכל המשפחות נוסעות וזה... אם הייתי יכולה לסוע בספטמבר הייתי נוסעת התכנון המקורי היה ה-1.9... ואז דחינו ל-4.9 כי זה יוצא יום ראשון ואז הקדימו לחברה שלי את הגיוס אז הקדמנו

kinbar

New member
ספטמבר

יותר זול! אוגוסט זו התקופה הכי יקרה ומספטמבר המחירים מתחילים לרדת שוב ברוב המקומות.
אוכלוסיה יותר... נעימה בואי נקרא לזה ככה (בקיצור - פחות ילדודס וערסים).
יותר רחוק - יש לך יותר זמן לבחור מקום שמתאים לכם.
יותר רחוק - אם חסר לך כסף יש לך זמן להרוויח עוד קצת.
המזג אוויר די אותו דבר, אבל אם צריך להשוות מן הסתם יותר נעים ככל שיותר מאוחר (לא שיהיה נעים - יהיה חם, אבל מילא)
בגלל שזו כבר תקופת לימודים האוכלוסיה תהיה יותר בגיל שלנו ומעלה, נדמה לי שמישהו כבר כתב את זה - אבל אפשר לציין שוב!!
לא יודעת מה עוד... רק הערה קטנה!! לפני שאתם סוגרים על מקום, תוודאו שהמחיר קבוע ושלא יכולים לעשות לכם כלמיני קונצים. חברים שלי התראגנו עכשיו על איזו יחידת נופש בקלאב הוטל, ופתאום היום, יום לפני, זה שנותן להם אותה החליט שכל אחד מהם (הם ארבעה) צריך לשלם עוד 150 שקלים!! והם כבר שילמו לו את המחיר המקורי ככה שהם די בברוך..לא יודעת מה הם יעשו עם זה. אז תסתכלו בשבע עיניים על מי ומה שאתם בוחרים! תבלייי!

למעלה