שלום אנשימים

HuGo Hell

New member
שלום אנשימים ../images/Emo1.gif

שנים שלא דיברנו
בינתיים ניגמרה העונה השלישית בביפ התחילה הרביעית, תנחשו באיזה פרק אני? 12 בעונה הרביעית תודה לאל שזה יורד לי מהר.. ואני ממש נהנה מהכול, פשוט ממש יפה באפי.. טארה כזאת חמודה.. וריילי
גם נחמד.. ופרקר *-* מפגר.. אני לא מבין מה באפי כול כך ניפגע?.. הפרקים האהובים עלי זה 1X10 ו4X04 הם על הפחד, והם כול כך מפחידים ואני מת עליהם! פשוט גדולים.. ולשאלה {שתמיד יש לי} מתי פיית´ חוזרת? כאילו היא בתרדמה.. מתי היא קמה.. הוא היא קמה בכלל?! *.*

trilliane

Well-known member
מנהל
בעניין פיית´

כן, היא קמה מהקומה. חכה כמה פרקים ותראה. בעניין פארקר - הוא שמוק. אני משוכנעת שאם היית בחורה בגיל מסויים ומעלה היית מבין את זה בלי בעיה. הייתי מסבירה, אבל אני מתעצלת. הוא שמוק.

עוד 2 פרקים..

אני מתקשה להבין איך אי אפשר להבין למה באפי נפגעה. אבל כמו ש-trilliane אמרה- שמוק זאת ההגדרה לפרקר. לחלוטין. נקודה לזכות ריילי על זה שהוא נתן לו את מה שכולנו רצינו לתת לו- אגרוף. ואל.

HuGo Hell

New member
אוי אני מתתתת על באפי..

אני מספיק כול כך טוב.. אני עוד מעט מסיים את העונה הרביעית.. פייתק מתעוררת, אני מת עליה היא כזאת יפה.. {חבל שהיא רעה..} עכשיו ידיד אמר לי להוריד 2 פרקים מאנג´ל שיעזרו לי להבין כמה דברים.. למשל שפיית´ חוזרת להיות טובה בכך שהיא מסדירה את עצמה.. {אל תגידו לי ספוילרים בבקשה} Five by Five ו I will remember you ראיתי דקה ומשהו מ I will remember you ולא הבנתי.. למה כול מה שאנג´ל ובאפי עשו ביחד ימחק מזיכרונה?.. לא הבנתי מה הוא אמר.. זה היה משבאפי מחבקת אותו.. עד שהשעון נהיה על השנייה ופוף נעצר ><.. ועוד משהו.. אני מבין שיש פרקים באנג´ל שצריך לראות כדי להבין מה קורה בבאפי..
. מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איזה פרקים אלה? בבקשה..

HuGo Hell

New member
פייתק = פיית´..

מסדירה = מסגירה.. ואהבתי גם את הפרק הזה מאוד.. היא נהיית דיי טובה.. {באופי} וווילו וטארה וואוווו
טארה כול כך חמודה.. וווילו פיתאום ניראת גבוה ** וישרה ורזה.. אבל היא עדיין מאמייייייי.. ומישהו יכול גם בבקשה להגיד לי מתי טארה משתנה להיות כמו בתמונה.. {מצד שמאל טארה היפה..} ת´נקס כולם על העזרה.. אתם נחמדים מאוד ^^

trilliane

Well-known member
מנהל
בעניין אנג´ל וקרוסים

לראות אנג´ל בלי באפי זה קצת פחות מובן, אבל אפשרי. לראות באפי בלי אנג´ל אפשרי, וגם תבין הכל, כי העלילה בדר"כ מתחילה בבאפי, ואז עוברת לאנג´ל ושם זה מסתיים, אבל מבחינת באפי העניינים נסגרים בסדרה. בת´כלס - רק את הפרקים עם פיית´ באנג´ל צריך ממש לראות כדי להבין לעומק מה קורה בבאפי, כי זה מן קרוס כפול של עלילה שעוברת לאנג´ל וחוזרת לבאפי באופן זה או אחר (שלא אפרט). אבל מה, בכל שאר הקרוסים זה לא חובה, אלא תוספת מבורכת שעוזרת לסגור קצוות וזה כיף לראות את המשך העלילה... לדעתי העונה הראשונה של אנג´ל בהחלט שווה צפיה, והכי טוב לצפות בהן יחד, פרק אחר פרק. אבל אם החלטת לוותר... אז הנה רשימת הקרוסים (באפי-4 ואנג´ל-1) פרק 1 ב-2 הסדרות: אנג´ל מתקשר לבאפי, שומע אותה עונה, ומנתק אחרי כמה שניות. קרוס ווקאלי בלבד, אבל זה כיף לראות את ההתייחסות הזו ב-2 הסדרות... פרק 3 ב-2 הסדרות: בבאפי - The harsh light of day העלילה ממשיכה בפרק In the dark פרק 8 ב-2 הסדרות: בבאפי - Pangs באנג´ל - I will remember you אין כאן המשך עלילה ממש רציני, ובת´כלס אפשר לראות כל אחד מהם בנפרד. הקשר הוא דיי קטן, לא ממש עלילתי, אלא נסיבתי - מסביר למה באפי מגיעה להתארח באנג´ל. הפרקים עם פיית´ בבאפי ממשיכים עם ההגעה של פיית´ ללוס-אנג´לס, לאנג´ל. בבאפי אלה פרקים 15 ו-16 (This year´s girl ו-Who are you) באנג´ל אלה פרקים 18 ו-19 (Five by five ו-Sanctuary) כשהעלילה חוזרת לבאפי בפרק 20 - The yoko factor. זה הסדר הכרונולוגי, וזה הסדר בו מומלץ לראות את הפרקים. (ז"א, לפני שאתה צופה בפרק 20 בבאפי, מומלץ מאד לראות את 18 ו-19 באנג´ל). בזמנו לא ראיתי אנג´ל בכלל, אז ראיתי את כל עונה 4 בבאפי כמו שהיא, והיה בסדר גמור; אבל אין ספק שהצפיה במקביל סוגרת קצוות, וזה פשוט כיף, כיף גדול... במקרה הזה היא גם מבהירה את כל פרק 20 בבאפי, שקשה להבין אותו בלי לראות את פרק 19 באנג´ל. זה ממש לא אותו הדבר. ובגדול - אם יש לך אפשרות, אני חוזרת ומדגישה - צפה גם באנג´ל. זה משתלם (במיוחד לאור העובדה שכל פרקי הקרוסים שציינתי פה, בלי יוצא מן הכלל, הם פרקים שווים למדי, מהטובים בעונה שלו).

HuGo Hell

New member
תודה..

עכשיו מסתדר לי משהו.. כאילו באפי ענתה והיה מוזיקה מוזרה.. ואף אחד לא ענה לה.. חשבתי שזה הערפדים ועכשיו אני מגלה שזה אנג´ל... זה ממש שטותי מצידם לעשות כזה דבר.. אני עכשיו צריך תוספת לעונה הרביעית להוריד את העונה הראשונה של אנג´ל.. טוב.. העיקר שאני אבין.. אני ממש אוהב לראות באפי.. אני רואה כמה פרקים במכה.. זה ממכר.. אני רואה 4X15 שפיית´ משתנה לבאפי פיתאום ישאר קפצתי לראות את 4X16 אני מתת על באפי ^^ ותודה שוב על העזרה..

trilliane

Well-known member
מנהל
שטותי?! מה שטותי?! זה גאוני!

זה נעשה בכוונה! אם אתה לא יודע, אתה חושב שזה סתם טלפון סתמי - מישהו טעה במספר, או התחרט; ואז אתה רואה את אנג´ל, מחייב לבאפי, שומע אותה עונה "הלו" (פעמיים) ומנתק... (או שהיא היתה זו שניתקה אחרי שלא היתה תשובה, אני כבר לא זוכרת). והיפה הוא שהיא הרי לא גרה כבר בבית, והוא במקרה הצליח לתפוס אותה בכמה דקות שהיא קפצה לבקר בבית... חייבים להודות שזה היה עשוי יפה. זו חשיבה יפה, לקשר ככה בין הסדרות... זה הגיוני, זה מתבקש, וזה בונוס למעריצים שצופים ב-2 הסדרות. אז באנג´ל אתה מבין מה קרה (כי שם זה גם יותר חשוב להבין) ובבאפי אתה חושב שזה סתמי, וממשיך הלאה, וזה בסדר, אפשר לא לדעת. זה כל היופי - אם אתה לא יודע, זה לא נורא, זה לא מפריע; אבל אם אתה יודע, זה כזה כיף! ג´וס גאון וקרוסים זה נפלא. כל מי שחושב אחרת הוא אדיוט.

HuGo Hell

New member
תתרגמו בבקשה מה זה קרוסים?

ככה קוראים כאילו לדברים האלה? שבאפי עונה ולא רואים.. טוף..

ANGEL N

New member
קרוסים זה....

כשהפרק בבאפי מסתיים ואפשר לראות קשר חזק מאוד בבאפי. והקרוס החזק ביותר הוא כשאחד הדמויות של באפי/אנג´ל מתארחות בתוכנית המקבילה. עד עכשיו (עונה 5/2) אנג´ל הוא היחיד שהתארח בבאפי, לפי מה שאני זוכר. אה וגם דרוסיליה. ועוז באפי ופיית´ התארחו באנג´ל. בעונות האלה (5/2) לא היו עדיין קרוסים, חוץ מאחד קטן שאפילו לא בטוח שזה קרוס. דרך אגב הקרוסים האלה הם גאוניים והם גרמו לכך שהפרקים היו יותר מושכים ומענינים. די מבאס שכבר בקושי יש קרוסים חזקים, למרות שעדיין יש קשר עלילתי מידי פעם!!!!. וזה נכון לראות את העונה הרביעית של באפי בלי אנג´ל זה אפשרי, אבל לדעתי זה ממש לא אותו דבר, זה מוןריד את הרמה וההנאה של העונה. אנשים תתחילו לראות אנג´ל כי זה כנראה לא ישודר בארץ אלא אם באפי תעבור לערוץ נורמלי

HuGo Hell

New member
ייפ כבר הבנתי את זה..

עכשיו הורדתי את מה ש{איך קוראים לו?
} אמר לי.. ואני הולך לראות.. שמעתי שקורדי שם יהיה נחמד לראות אותה.. אני ממש מצטער שזה לא הלך בין קודי לזאנדר.. הם היו כאלה זוג חמוד..

ANGEL N

New member
זה כבר היסטוריה עתיקה ביותר....

הם מפרדו כבר בסוף העונה השלישית. אניה דוקא מצחיקה ונחמדה

HuGo Hell

New member
*-*

ראיתי אנג´ל ויש לי מילה אחת וואוווווווווווווווווווווווו השיר מדהים.. הסידרה חמודה ואנג´ל טיפש, למה הוא שבר את הטבעת? קודי מלאכית וואווו היא מדהימה.. זאנדר כול כך שינה אותה, מסנובית לנורמלית.. {בערך הצרחה על הג´וק נישמע כמו באנשי {מכושפות}... אבל זה ממש יפה..

הייתי רוצה

להאמין שיש בבאפי קצת יותר מ-היא חמודה, הוא טיפש, וואו , מדהים ושאר התלהבויות. אני מציעה לך לראות את הסדרה בטיפה יותר עומק, או פשוט לא לשתף אותנו בדיונים השטחיים האלה. אם יש לך שאלה- תשאל. אבל יש לי תחושה שאתה רץ מדי בפרקים בלי להספיק להנות מהם כמו שצריך. וחבל. ואל.

Bassman

New member
יש כמה דברים שאני שונא.

אחד מהם זה אנשים שמנסים להיות כל כך עמוקים עד שזה רדוד. וזה עוד בסדר... עוד יותר אני שונא את אלה ששופטים אנשים אחרים כי הם שטחיים... תני לו לראות את זה איך שהוא רוצה, שטחי בשבילך זה עמוק בשבילו. חמוד זה חשוב, טיפש זה ביטוי. רץ בפרקים?? ראיתי את עונה 1 ביום אחד... נהניתי נורא. לא הרגשתי כאילו אני מפסיד משהו.

נחש מה..

יש כמה דברים שגם אני לא אוהבת באנשים. כמו למשל, להבין את ההודעה שהם קוראים לפני שהם מצהירים מה הם שונאים באנשים איתם הם מדברים. לא קראתי לו שטחי, אלא אני חושבת שלדיון (הפורום הזה אחרי הכל נועד לדיונים) ב-כמה טארה חמודה, ולחזור על זה כל הזמן, פשוט אין טעם! אתה לא יכול לדעת שהפסדת משהו שמעולם לא היה לך. אבל לדעתי אם רואים את זה ברווחים, זה רווחי, כי בסופו של דבר לא מגיעים לפורום עם שאלות , כי מה לעשות, אם קולטים פרק כ- הוא עשה ככה היא עשתה ככה הוא נישק אותה וכו´ וכו´, סתם מפסידים את כל הגאונות של הסדרה. רוצים ככה? בסדר. your lost. ואל.

Bassman

New member
לא התכוונתי לזה.

התכוונתי שחלק מההנאה זה הדברים הקטנים כמו מה הוא עשה, איך הוא נישק וכאלה... אי אפשר לשלול את זה כי זה לא עוסק בסוף העולם (או משהו כזה)

trilliane

Well-known member
מנהל
קרוס זה קיצור של cross over

שזה, בתרגום חופשי, חציה או הצטלבות. הכוונה היא לדמות ש"חוצה" מסדרה אחת לשניה - כלומר, יוצאת מהסדרה שלה ומופיעה בסדרה אחרת (באותו תפקיד). אפשר גם לדבר על זה במשמעות של עלילה, או עלילות שמצטלבות. קרוסים בין סדרת אם ל"ספין-אוף" שלה הוא דיי נפוץ ואף מתבקש; הכי מגניב כשעושים את זה בין סדרות שונות לחלוטין - למשל, היה פעם פרק (או שניים) ב"תיקים באפלה" שבהן התארחו 2 בלשים מ"רצח מאדום לשחור" (באותו תפקיד!). אני זוכרת גם קרוס של "הפרקליטים" ו"אלי מקביל".

למעלה