שלום אנשים

diki84

New member
שלום אנשים

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל הייתי חברה פה בעבר קרויא בשם DI או משהו.. אני עצמי לא זוכרת.. בכל מקרה מה שלומכם? אני שמחה לראות שעוד נשארתם ורננה מנהלת מה קורה עם לימון ליים??? חחחחחחחח יש לי קצת בעיה יש לי YES בבית, הפסדתי את כל העונה ה 3,4,5 {אם הייתה בכלל את ה 5} וגם אחרי זמן כה רב אני עדיין מכורה {דבר כזה עוד לא קרה לי} אם מישהו עם לב רחב יכול לעזור לי איך אני יכולה קיבינימט להשיג את כל הפרקים שהפסדתי אני ממש שוברת את הראש, או אפילו להביא לי שאני אקליט או אצרוב, מבטיחה הבטחה מלאה כאן בפני כולם שאני מחזירה, מוכנה אפילו להשאיר פיקדון, רק בבקשהההההה אני רוצה את הפרקיםםם אני מתגעגעת לסידני בריסטו ועלילותיה, אני מתגעגעת למייקל הכוסון..
עזרו לי pleaseeeee תודה דיקלה.

אזירפאל

New member
דקלה D במקרה? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, את יכולה להשכיר את הדיוידי של העונות בספריות השונות, אבל זה בלי תרגום עברי. אם התרגום חשוב לך, יש דרכים אחרות (אם את רוצה הסברים, שלחי מסר).

diki84

New member
../images/Emo140.gifאיזו קבלת פנים חמהההההה../images/Emo24.gif

ובכן, אני לא יודעת אם זאת אני שאלעד דיבר עליה כי אני לא ממש זוכרת מי זה ואולי אפילו אני דיקלה אחרת אבל אם תסתכלו בארכיון משהו כמו.. לפני שנה הייתי פה הפסקתי להיכנס כזהות בדויה הורדה מערוץ 2 ונכנסה להוט... מה שאין לי ואז כבר לא היה מי שיקליט לי ויביא לי... ו-dans girl אני זוכרת גם אותך
שהייתה פה גם רייצ'ל... טוב זה כבר לא משנה עבר זמן רב מאז ואני לא מצפה שתיזכרו אותי רק רציתי לרענן את זיכרונכם... בכל מקרה הנה המסינג'ר שלי אני אשמח אם כל היודע על איך אני יכולה להשיג את הפרקים שיצור איתי קשררררר בבקשהההה [email protected] תודה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifדפי../images/Emo13.gif ברוכה השבה שוב ../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifברוכה השווה../images/Emo13.gif אם את אכן דיקלה D שאלעד [../images/Emo99.gif] דיבר עליה אז גם אני זוכרת אותך../images/Emo13.gif את הפרקים את יכולה להשיג בדרך שאסור לדבר עליה בפורום../images/Emo11.gif, או לקנות את המארז האלוהי במיטב כספך [אבל בינינו, זה כה שווה את זה../images/Emo99.gif] {מצד שני, אני סתם מנסה לחיות דרך אנשים אחרים עכשיו כשאני תקועה במשך כל השבוע בחור בדרום../images/Emo3.gif, אז אל תתייחסי אלי} בכל מקרה, נחמד שחזרת../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

איך בהכנה?

אמרו לי שלומדים את כל השמות של הרמטכ"לים לפי השיר "בתשרי נתן הדקל פרי שחום נחמד..."(או משהו כזה
)

RenanaD

New member
אוי ואבוי ../images/Emo6.gif../images/Emo131.gif

אבל כן, דפי, ספרי חוויות! את יודעת, בקרוב אצלי...

Rachel47

New member
כןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני חולה על השיר הזה
זה ממש מצחיק, אני ועוד אחת לימדנו את כל הקורס לשיר אותו

Rachel47

New member
אוקי..תנסי לשיר את זה לפי הלחן../images/Emo15.gif

של "בתשרי נתן הדקל.." ככה: יעקב דורי יגאל ידין מרדכי מקלף משם דיין חיים לסקוב צור רבין בר לב אלעזר גור איתן לוי דן שומרון ברק ליפקין שחק מופז..ויעלו-הון" (חלק מהשמות צריכים להיות במלרע
) ואם את לא מצליחה זה די הגיוני כי לי היא שלחה את זה שבועיים לפני הגיוס ולא הצלחתי בדיוק לפי הלחן רק אחרי שהיא שרה לי אותו הצלחתי

RenanaD

New member
הא, הצלחתי! ../images/Emo131.gif

קצת הסתבכתי בהתחלה עם השורה הראשונה, אבל סבבה

Rachel47

New member
דווקא השורה הראשונה הכי ../images/Emo15.gif

הסתדרתי לאט לאט זה הזתבך ככה שהסוף לא הסתדר לי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifההכנה ממש כיפית עוד שבוע היא נגמרת ואין לי חשק../images/Emo3.gif סתם לומדים כל היום, וכשלא אז יש ל"ע [למידה עצמית], והמחלקה שלי [מחלקה 3 כ"מ כבוד../images/Emo47.gif] הכי מאממת בעולם../images/Emo99.gif, והסגל שלי הכי מאמם בעולם גם כן../images/Emo99.gif. בקיצור, ממש כיף. ואכן, יש את שיר הרמטכ"לים, אבל אני עדיין לא מסתדרת איתו../images/Emo6.gif, אני מקווה שאצליח ללמוד אותו בהמשך../images/Emo6.gif.

RenanaD

New member
איך הלימודים, קשים? ../images/Emo131.gif

כמה ועל מה החומר? אני בטוחה שתהני גם בהמשך, יש לך יכולת נדירה להיות חיובית בכל מצב נתון!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifהרבה חומר. חלק גדול "מקראות ישראל", שזה בעיקר היסטוריה וכאלה, וחלק מקצועי, שזה דברים של צבא../images/Emo3.gif אני בהחלט מקווה שאהנה../images/Emo9.gif

RenanaD

New member
הו, הבנתי ../images/Emo131.gif

נו, אני בטוחה גם שאת מסתדרת עם כל החומר הזה
בהצלחה!

למעלה