שלום אנשים =]

SoosKatan

New member
שלום אנשים =]

אחרי המון המון מחשבה, שיכנועים, הסברה, הקשבה, הגעתי להחלטה. החלטה שעדיין לא גמורה, ועדיין לא סופית.. אז אני מבקשת את דעתכם, ועזרתכם.. אני החלטתי לאמץ סוס שעבר הזנחה [לא התעללות, הזנחה] ואני רוצה לשקם אותו.. אז אתם יכולים להפנות אותי לעמותה שמחזיקה בסוסים כאלה? עם מי אני יכולה לדבר ולמצוא כזה סוס? תודה, ליאור.

SoosKatan

New member
?

lions queen

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifאני לא בבית אז אין לי

תמונה אבלבהחלטיש שם כמה סוסים שצריכים בית חם ואוהב סוסים מקסימים

SoosKatan

New member
את יכולה בבקשה לשלוח לי מסר

ולהפנות אותי לאנשים לצריכים? תודה :)

jgut

New member
מה את מתכוונת בלאמץ?

לבוא להתנדב במקום שמחזיק סוסים כאלה? או להביא סוס לחווה ולטפל בו שם כולל פנסיון?

jgut

New member
זה רעיון מאוד יפה

אבל חשוב מאוד להבין את ההשלכות של רעיון כזה... בת כמה את? האים ההורים שלך מוכנים לכך? האים את מבינה את גודל האחריות והמחויבות? מבחינת ההוצאות זה כמו כל סוס קנוי (ולפעמים יותר בגלל הוצאות וטרינר). לא בהכרח יהיה אפשר למכור סוס כזה במידה ולא תוכלי להחזיק בו יותר. וחשוב יהיה למצוא לו בית טוב. האים חשבתם על כל הנושאים האלה?

fliperit

New member
../images/Emo45.gif

ההחלאטה שלך מבורכת, ללא ספק, אבל זה נושא שצריך לחשוב עליו בכובד ראש...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאם היא מאמצת מצב"ח

היא לא יכולה למכור אותו, היא יכולה להחזיר אותו חזרה.. אסור לה למכור, היא חותמת על הסכם..

jgut

New member
זה חשוב

וגם שמעתי על כמה אנשים שכשהם מוכרים סוס הם חותמים בחוזה שיהיה להם אופציה להיות הראשונים לקנות את הסוס חזרה במחיר מסויים, בעקבות מקרה של סוס שנמכר להיות סוס עגלות...

SoosKatan

New member
בהחלט

בת כמה את? 14
האים ההורים שלך מוכנים לכך? 100% האים את מבינה את גודל האחריות והמחויבות? אני חושבת שכן.. אבל בשביל זה גם פניתי אליכם.. יש לך אזהרות מיוחדות?

באמת מחשבה מבורכת../images/Emo107.gif

אבל יש לכך הרבה השלכות. סוסים כאלה הם הרבה פעמים אחרי טראומה ובד"כ סובלים הרבה יותר מבעיות התנהגות, בנוסף לכל מיני בעיות רפואיות למינהן. הרבה יותר קשה לטפל בהם, במיוחד אם אין לך ניסיון עם סוסים במצב דומה שהגיעו אלייך לחווה או משהו. הייתי מציעה לך להתייעץ גם עם המאמן שלך בקשר לזה, ואולי לשמוע ממנו מה יש לו להגיד. המחשבה באמת מצוינת, אבל אני לא בטוחה שאת באמת יודעת במה זה כרוך. אולי כדאי שתתנדבי קצת בצב"ח או מקום דומה שמטפל בסוסים כאלה, תרכשי קצת ניסיון ותראי בעצם מה זה אומר.

SNTQ

New member
אחרי שיחה מאוד ארוכה איתה

היא יודעת מצויין במה זה כרוך והתנדבות בצער בע"ח היא לא יכולה,הביטוח חל מגיל 16 ומעלה..

למעלה