שלום אנשים !!!!!!!!!!

שלום אנשים !!!!!!!!!!

כן כן, אחרי שבועיים בבסיס, יצאתי שבת. והגעתי לבית מלון מליון כוכבים שקוראים לו "בית". אין לכם מושג כמה התגעגעתי אני מתארת לעצמי שיש לי מלא דפים להשלים פה ולקרוא, כמובן שבעקבות הדיסק החדש. אני לא יודעת אם אני אספיק בסופ"ש הזה, אבל ביום שלישי נגמרת הטירונות ואני מקווה שאני אגיע הבייתה לכמה ימים ואוכל לחרוש כאן על הפורום. בכל מקרה, אמא קנתה לי את הדיסק כשהוא יצא והוא חיכה לי על השולחן בבית כשהגעתי, ותוך כדי הנסיונות להספיק מלא דברים בשישבת הזה הוא מתנגן כל הזמן ברקע. והוא כיפי לאללה :) סיפורים מהטירונות (ויש המון כאלה שקשורים לשלמה) ובכלל יבואו או מחר או פעם אחרת, כי אני גמורה (!) מעייפות. אז לילה טוב לכם בינתיים אוהבת המון דנה (שמסיימת עוד שלושה ימים טירונות) !!!

R o M

New member
דנהההההההההה!!!!!!!../images/Emo24.gif

וואי, מה זה היית חסרה פה, באמת! התגעגעתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

אהבתיה

New member
דנה !!!!!!!!!!!

מה שלומך מתוקה??? אני שמחה שחזרת לשישי שבת אלינו קצת...חיכינו לאיזה סימן חיים ממך! שאלתי את רוני כל הזמן מה שלומך והיא אמרה שהיא מתקשרת אלייך ואת לא עונה או שעונה לה ערביה אחת אז כבר התחלנו לחשוש שנחטפת!!! אני שמחה לדעת שהכל בסדר איתך...את ממש חסרה בפורום!!!! אני מקווה שנראה אותך פה עוד הרבה (דרך אגב,מה את הולכת לעשות??)
מורן

למעלה