שלום אנשים!!!

dragonfly017

New member
שלום אנשים!!!

וואיי זה כל כך עצוב מבחינתי שאני כבר לא מכירה חצי מהאנשים בתנועה הזאת רק את רוני , ציפי ועומר זיהיתי בתמונות אמרו לי שזה לא מאוחר לחזור לתנועה -אבל נראה לי שזה כן מאוחר בקיצור -מקווה לראות אותכם אנשים, תשמרו על התנועה סתם עשיתי ביקור קצר לראות מה קורה באתר - שאני כבר לא בטוחה מי מנהל אותו-משה? חזי? חזי ומשה? חחחחח או שפשוט התגעגעתי לכתיבה בפורום ואליכם כמובן ביי אנשים.

MS6

New member
מה זאת אומרת מאוחר?

איך זה בדיוק מאוחר אם את אמורה להיות ש"ש עוד שנתיים
לפי חוקי רעיון בית"ר: כל מפקד מעו"ז בבית שמש הופך להיות אוטומטית מנהל פורום (זה רשום איפשהו בעולמו). ובגלל שחזי מפקד מעו"ז גבעת שרת.. הוא גם מנהל.

dragonfly017

New member
תאמין לי שזה כבר מאוחר

חוץ מזה ששמעתי דברים שהם לא לפורום הזה ואני לא הולכת להיות ש"שית את השינוי שלי אני יעשה בעצמי!

הייי גילייייי!! מה העניינים?

אל תיבהלי...מי שבתמונות זה ארבעה אנשים שחוזרים על עצמם... >> זאת ל-א כל התנועה...... אז מה ככה?? הרבה זמן לא שמענו ממך....

dragonfly017

New member
וואללה הכל מעולה

אתם יודעים הזמן משנה אנשים לטובה או לרעה-אני חושבת שהפעם הזמן הטיב עימי מה איתכם ? מה חדש? ספרו לי

גילי!!!

יש דברים שהם אמנם לא לפורום הזה, ונכון שיש הרבה אנשים שמרגישים שהמצב לא משהו. אבל זה כל העניין של ש"ש. אנשים יוצאים לשנת שירות שהמצב לא הכי טוב כי הם רוצים לשנות, כי נמאס להם מכל מה שקורה והם רוצים לשנות את המצב. בשנת שירות הם מקבלים הזדמנות כבירה לשנות. ועכשיו זה הכי מורגש כי בכיתה י"א-י"ב הרבה מדריכים עוזבים כי אין להם זמן, ועכשיו יש להם הזדמנות לעשות את כל מה שהם מאמינים בו בלי כל הלחץ של הזמן. ואם אתה מפוקס על המטרה שלך - תהייה לך שנת שירות מדהימה. אם אתה שוכח למה יצאת לש"ש, או שבלהט החיים אתה בורח לכל מיני כיוונים- אתה מתחיל לשמוע על אנשים שלא נהנים או שלא עושים שינוי.

למעלה